Beyler şu anda göktürrk te dolu yağıyormuş Haberi olan var mı ?
Printable View
Beyler şu anda göktürrk te dolu yağıyormuş Haberi olan var mı ?
5 milyon insanı taşıyabilecek altyapının üzerine 15 milyon insan yerleştir sonrada sonucu Allah'a havale et.. ne güzel ya :)
vallahi şaka değil demin video attılar aşıru şiddetli yağmur mu dolumu ne yağıyordu.
bi dolu daha kaldırmaz bu bünye.
Spor salonu harbi facia yalnız çok kötü olmuş
Deprem de öldüm.
Depremi kim yaptı ?
Allah'ın kudreti.
Depremi dava edebilirmiyim ?
Hayır.
O zaman avrad-ı mahil bölgeme pamuğu tıkın.
SON
Bu mu yani abi ? Koyun mu olalım, adam aracı muhafaza edemiyor dolu yaptı mı denecek teslim sırasında.
Ne kadar saçma işler.
Ofisin camından bakınca tam kuzey yönünün manzarasını görebiliyorum kmlerce açık önümüz. Bildiğin bi karabulut geçti o taraflardan. Sanırım maslak üzerinden karşı yakaya doğru ilerledi.
https://i.hizliresim.com/nWpMPM.jpg
SON DAKİKA:
Arnavutköy, Başakşehir, Kemerburgaz ve kısmen Sarıyer çevrelerinde kısa süreli kuvvetli sağanak yağmur ve yer yer dolu geçişi bekleniyor.
Şu an için sert küte Göktürk, Bahçeköy istikametinden Kumköy, Anadolufeneri, Riva yönünde gittikten sonra İstanbul'u terk edecek. ⛈️
Bir arkadaş yazdı da, şu olayı bir değerlendirin isterseniz..
Arkadaşlar şimdi bilir bir arkadaşım aradı sağolsun. Dün yaşanan afette aracı hasar görenler en yakın itfaiye ve karakola gidip rapor tutturabilir. Gerekli işlemler için yönlendiriliyormuşsunuz. Hasarınızın karşılanması için bilginize...
şimdi itfaiye veya karakoldan tutanak tutturmanın bize ne faydası olacak ?
Bizim şirket Altunizade de. Şirket bahçesinde yan yana duran araçlarda en derin göçükler şaşırtıcı şekilde Opel Insignia'da var. Tamam yanındaki linea, fluance, accent blue vs. de dağılmış ama onlardaki göçükler insignia kadar derin değil. Bu çok şaşırtıcı geldi bana.
Bu kiralama firmaları bu işin altından nasıl kalkacak onu da merak ediyorum. Bizim şirkette Ekol filo ve intercity ye ait sırf merkezde belkide 15 civarı araç ciddi hasar aldı bunların içinde bmw 7.30, a4ler, passatlar da var. Bu kadar personelin aracı ne ara yapılacak yada bu araçlara nereden geçici araç bulacaklar meraktayım açıkçası.
Bu olay için devletin bu bir afettir demesi gerekiyormuş. Bu açıklamayı da valiliğin yapması gerekiyor ama bu konuda bir açıklaması henüz yok. O nedenle şuan için o itfaiye ile uğraşmanın bir değeri yok. Ha olurda devlet bir açıklama yaparsa o zaman işe yarar.