bu Forumun bulamayacağı şey yok,
4-5 senedir sağ kürek kemiğimin altında hayvan gibi ağrı oluşuyor gün içinde, birkaç yere gösterdim kulunç var diyorlar
masajla falan düzelmedi, işinin ehli sağlam kulunç kıran bir klinik vs var mı bildiğiniz?
bu Forumun bulamayacağı şey yok,
4-5 senedir sağ kürek kemiğimin altında hayvan gibi ağrı oluşuyor gün içinde, birkaç yere gösterdim kulunç var diyorlar
masajla falan düzelmedi, işinin ehli sağlam kulunç kıran bir klinik vs var mı bildiğiniz?
Sag kanatta bende de var. Tedavisi yok diye biliyorum. Kafaya takip orayla ugrasinca zorlayinca benimkide cok agri yapiyor geciyor
bir arkadaşım hacamat sauna yüzme ile rahatladığını söylemişti
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
hacamattan korkmayın ben kafama yaptırdım migren %90 hafifledi.
sadece yapan kişi ve steril olması mühim.
sivilceler için hacamat yaptırdım. çok faydasını gördüm.
Şimdi sırtımda kas spazmı var geçmek bilmeyen 4 aydır. iğne yaptırdım gene geçmedi onun içinde hacamat yaptırcam.
Bir doktora gozukseniz bence cok daha iyi olmaz mi![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Konuyu açan arkadaş için tavsiyem öncelikle doktor.
Diğer bi konu ise bu hacamat olayı gerçekten doğrumu arkadaşlar? Mantık nedir bunda nasıl bi tedavi yöntemi öyle ?![]()
hacamatın kulunc la alakası ne ? kulunç bendede vardı adapazarında fizik tedevici bi doktora gittim kırmızı bi ısıkla ısıttılar bı iğne vurdular şükür kurtuldum doktor 80 yaslarında giderim dersen telefonunu yazarım *♂ï¸
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Hacamat, placebodan baska bir sey degil.
Bilimsel olarak defalarca etkisizligi kanitlanmis, bu cagda yeri olmayan tedavi yontemi.
Yani, rahatladim diyen arkadaslarin tamami; placebo etkisindeler.
sen hacamat için tersini biliyorsun sanırım çoğu doktor bile tavsiye ediyor. hacamat yaptırıpta zarar göreni kimse duymamıştır sanırım
doktor öneren arkadaşlar doktora fizik tedaviye falan daha önce gittim onlar bişey bulamadı zaten kulunç vardır diyolar
hacamat deneyeceğim
En az 3 yıldır benimde sol kürek kemiğimin altında kulunç vardı. Sırtım o yüzden kazık gibiydi ve sürekli ağrırdı. Dediğiniz gibi ne yaptıysam geçmedi. Geçen ay yaptığım ters bir hareketten dolayı Sırtım tutuldu ve yaklaşık 2 gün evde kımıldamadan yattım. Aşırı ağrı çekerek hemde. Kıpırdamaya gelmiyordu hemen bıçak saplanır gibi oluyordu. Neyse 2 gün sonra ayaklandım ve ağrılarımda 1 hafta içinde tamamen geçti. Bir baktım benim yıllardır duran kulunçtan eser yokEğer geçmemiş olsaydı bende son çare olarak hacamat yaptıracaktım.
Hacamatın tıp litaratüründe ve dünyaca bilinen belli başlı sağlık örgütlerinde (who - apha - aha) hiçbir kanıtlanmış yararı yoktur.Aksine birçok bulaşıcı hastalığa davetiye çıkardığı söylenir.Öyle sırta iğne batırıp kirli kanı çıkarmanın zaten imkanı yok kirli kan toplardamarlarda toplanıp kalbe gelir oradan da atardamarlardan akciğere gider.Yani sırta bi çizik atayım kirli kanı çıkarayım böyle birşey yokO kirli kan sandıkları şey emilen hava ile pıhtılaşmış jöleleşmiş normal kandan başka birşey değil.
Ha dikkatli ve temiz yapılırsa bir zararı olmaz o kesiklerin ama bir yararı da olmaz yani.. Ha kan çıkınca bir rahatlama hissedilebilir onun yerine gidip kızılayda kan verin bari işe yarasın.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)