Meyve Aromalı Bira

Thread: Meyve Aromalı Bira

1. Yarbay said:
    Bende Smirnoff ICE (Limon Vokdaklı cider) çok seviyorum, nedendir bilmem ama ülkemizde çok kaliteli mekanların yurtdışından getirdiği hariç pek bulunmuyor, atmasyonmudur bilmem ama bu tür ürünlerin ülkemizde yasak olduğunu söylemiştir bir Gurme.

birde bira sevenler için özellikle yaz sıcağında Shandy tavsiye ederim (7up,Sprite,Fruko karışımlı bira, karışımın oranını siz belirleyin ve çok uzatmadan asiti kaçmadan tüketin) yazın 10 numara, hafif ve resmen atesş düşürücü

2. fussy's Avatar

fussy said:
    Quote Originally Posted by Yarbay View Post
    Bende Smirnoff ICE (Limon Vokdaklı cider) çok seviyorum, nedendir bilmem ama ülkemizde çok kaliteli mekanların yurtdışından getirdiği hariç pek bulunmuyor, atmasyonmudur bilmem ama bu tür ürünlerin ülkemizde yasak olduğunu söylemiştir bir Gurme.

birde bira sevenler için özellikle yaz sıcağında Shandy tavsiye ederim (7up,Sprite,Fruko karışımlı bira, karışımın oranını siz belirleyin ve çok uzatmadan asiti kaçmadan tüketin) yazın 10 numara, hafif ve resmen atesş düşürücü
    Smirnoff ice efsane biseydi abi tadı damağımızda bırakıp yasaklandı dediler. Bursa'da tekelde arkadaş bulmuştu kalktık gittik ice içmeye

3. Yarbay said:
    Quote Originally Posted by fussy View Post
    Smirnoff ice efsane biseydi abi tadı damağımızda bırakıp yasaklandı dediler. Bursa'da tekelde arkadaş bulmuştu kalktık gittik ice içmeye

Adana'da North Shields adında bir cafe var uçuk pahalı olmasada adana şartlarına göre pahalı sayılır oraya uzun süredir gitmiyorum ama en son gittiğimde halen vardı Adanaya gelecekler için tavsiye ederim.

ben Adana incirlik üssü'den bir tanıdığıa 24lü paket halinde çıkartıyorum (klişe amerikan paket) Party pack mi ne yazıyordu üzerinde 44usd, evet biliyorum şaka gibi bir rakam

son 6-7 aydır hastayım (tansiyon, kaygı bozukluğu vs) ilaçlar yüzünden içemiyorum

4. by.gkn's Avatar

by.gkn said:
    Quote Originally Posted by fussy View Post
    Ben bizim evin ordaki carrefourda sürekli denk geliyorum. Muhtemelen bir çok şubesinde bulunabilir.

5. onursumer's Avatar

onursumer said:
    Quote Originally Posted by Yarbay View Post

benim evde son iki sise kalmis olmasi lazim , artik eskisi gibi bende goremiyorum yasaklanmissa saka gibi

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

6. GokhanRS's Avatar

GokhanRS said:
    Quote Originally Posted by altugkocer View Post
    Ben şu an 2.2 TL'ye mal ediyorum 1 şişe biramı. Ayrıca kendi yaptığın birayı içtikten sonra ticari biralar asit yığını gibi geliyor

Ayrıca bununla soğuk tutarsın biranı

ben şuan 1.5 tl ye şişe birayı, 2.2 dediğin rakama 1.5 litrelik birayı satın alıyorum

gözünü seviyim gavurya ülkelerin
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

7. fussy's Avatar

fussy said:
    Quote Originally Posted by by.gkn View Post
    Ben bizim evin ordaki carrefourda sürekli denk geliyorum. Muhtemelen bir çok şubesinde bulunabilir.
    Hadi ya bı bakayım o zaman

8. altugkocer's Avatar

altugkocer said:
    Quote Originally Posted by GokhanRS View Post
    ben şuan 1.5 tl ye şişe birayı, 2.2 dediğin rakama 1.5 litrelik birayı satın alıyorum

Dur abi bizi kıskanacaklar yine eyyyyyyyy gavurya sen kimsin ya

9. noVankel's Avatar

noVankel said:
    Ben şu an 2.2 TL'ye mal ediyorum 1 şişe biramı. Ayrıca kendi yaptığın birayı içtikten sonra ticari biralar asit yığını gibi geliyor

Ayrıca bununla soğuk tutarsın biranı

adaş butikbira kiti mi?
    benimde fermentede şu an bakalım ne çıkacak?
    bu arada yurtdışından gelecek arkadaş falan olursa bizim malt özleri baya ucuza geliyor.
    07 13b-msp
    04 4g63
    15 k9k 608

10. altugkocer's Avatar

altugkocer said:
    Quote Originally Posted by noVankel View Post
    adaş butikbira kiti mi?
    benimde fermentede şu an bakalım ne çıkacak?
    bu arada yurtdışından gelecek arkadaş falan olursa bizim malt özleri baya ucuza geliyor.
    Yok internette buldum görseli, kipa dan almıştım ben bu tarz bir şey. Birkaç buz kalıbı koydun mu oldukça işe yarıyor.

Bende 4 kasa stok var, baya idare eder ama sonra ne kurcam daha karar vermedim.

Aynen yurt dışında çok ucuz bira kitleri ama sıvı ve ağır getirmeye pek yanaşmıyor arkadaşlar

11. altugkocer's Avatar

altugkocer said:
    Yok internette buldum görseli, kipa dan almıştım ben bu tarz bir şey. Birkaç buz kalıbı koydun mu oldukça işe yarıyor.

Bende 4 kasa stok var, baya idare eder ama sonra ne kurcam daha karar vermedim.

Aynen yurt dışında çok ucuz bira kitleri ama sıvı ve ağır getirmeye pek yanaşmıyor arkadaşlar
    edit: kit butikbira kiti evet

12. HondatugraL's Avatar

HondatugraL said:
    Quote Originally Posted by Evrenoz View Post
    mügeanlı halt etmiş techturkey yanında
    müge hanımda kayıpları burdan buluyor zaten
    DR. OWL

13. SULTANOGLU's Avatar

SULTANOGLU said:
    Ben 2.5 yil once mr.beer marka kitle basladim. 2 kere kit yaptiktan sonra hemen arpadan yapmaya gectim. Su an arpa dan ve bugdaydan direk bira yapiyorum. Tuborg efes eglencelik oldu. Kendi biralarima kiyamiyorum resmen.
    74 model sehpa...

14. SULTANOGLU's Avatar

SULTANOGLU said:
    Bu arada aramizda.kendi birasini yapanlarla bir gun bulusup tadim yapabiliriz gibi bisey geldi aklima
    74 model sehpa...

15. M U R A T's Avatar

M U R A T said:
    Quote Originally Posted by SULTANOGLU View Post
    Bu arada aramizda.kendi birasini yapanlarla bir gun bulusup tadim yapabiliriz gibi bisey geldi aklima
    ben bir yapayım güzel olursa paylaşırım

16. arabasızadam's Avatar

arabasızadam said:
    Quote Originally Posted by GokhanRS View Post

Üzdün beni ,biz 7 liradan içiyoruz bide fazla tüketiyorum masraflı oluyor ,bi ara kit alıp evde yapmayı deniycem.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

17. Yarbay said:

Süper bir fikir,

birebir aynı düşüncede yurtdışında bir festivalde tadım yarışmasında sarhoş olmuştum bedavaya ama cidden size birşey diyimmi Belçika biranın yeri,millet almanı,hollandalıyı vs biliyor hepsini ezberlemiş biri olarak şahsen ben Belçikanın üzerine tanımam.

18. Antalyalogy's Avatar

Antalyalogy said:
    Ben 2.5 yil once mr.beer marka kitle basladim. 2 kere kit yaptiktan sonra hemen arpadan yapmaya gectim. Su an arpa dan ve bugdaydan direk bira yapiyorum. Tuborg efes eglencelik oldu. Kendi biralarima kiyamiyorum resmen.
    Selam,

Bir konu açsanız da biz de faydalansak tecrübelerinizden.
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

19. turbo&quattro's Avatar

turbo&quattro said:
    Cider da malt ve hop olmadigindan bira sinifinda degil, sarapta degil. Bir nevi alkollu elmali bir icecek diyebiliriz. Tr yi bilmiyorum ama burada craft biralar asiri populer. Degisik alkol oranlarinda, degisik aromalarda genelde ufak sehirlerin bira ureticileri. Budweiser, bud, miller yada import herhangi bir bira artik tuketilmiyor gibi. Smirnoff ice genc kiz icecegi diyorlar. Genelde alkol tuketemeyen genc kizlar yada ergenler. Sizler nesini seviyorsunuz bide bulmaya calisiyorsunuz bide buldunuz dunya para veriyorsunuz anlamiyom