Çogu imamda maaş almasa iki rekat namaz kılmaz
... başta bizim mahallenin imamı
Yazık ..
Printable View
Çogu imamda maaş almasa iki rekat namaz kılmaz
... başta bizim mahallenin imamı
Yazık ..
O paraların ne kadarı diyanet masrafları için kullanıldı acaba...?
allaha şirk mi koştunuz 20 tanrılı dine mi geçtiniz bu bütçe ne :D
İşin daha üzücüsü hala her cami imamı kendini yırtıyor camiye yardım diye.
Nasadan çok bütçeniz var, osursak abdest kaçarmı diye bildiri yayınlıyosunuz.
Dini nakite çevirmenin en güzel yolları...
Ulan sonunda yaptıkları ötv zamlarına kendi bütçeleride yetmedi heralde makam arabaları için ek ödenek istiyorlardır :D
Beni en çok koyan yandaş birine bu haberi göstersem başkasıda gelse çalacak adamlar hiç olmazsa karşılık veriyorlar dicek ya ben ona deli oluyorum. Bunlar umrumda değil yoksa.
Cok guclu bir ulkeyiz vessalam, caliyorlar cirpiyorlar ulkenin maddi olarak irzina geciyorlar hala daha iflas edip yikmayi basaramadilar.
Olm hâla böyle konular açılıyor mu bu forumda kanka :)
Ben artık camii'ye gitmiyorum . Beni soğuttular her şeyden , Allah öbür dünyada sorar ise bunları suçlayacağım . Belki onlar benden daha fazla yanar .
Ulan bi de her cuma camilerde yardım topluyorlar, napıyorlar bu paraları amg
Vallahi insanı dinden soğutuyorlar. 6.8 milyar gibi bir para nasıl yetmez diyanete bunlar ne iş yapıyor ? Her sene diyanete binlerce memur ataması oluyor. Bunlar ne iş yapıyor da bu kadar memur açıkları var. Şamanizme geçecem en sonunda.
Kardeşim o zamanda verdiğim linkin cumhuriyet gazetesine ait olduğunu görüp inanmayın böyle şeylere diyeceklerine adım gibi eminim :) ***** yandaş medya haber yapmıyor: )
Kanka haber ilgimi çekti ***** bu ara bi vti muhabbeti vardı ordan parayı vurdular herhalde :)))
birde imamlar çok uzak olmayan bir zamanda fazla mesai ücreti istediler sebebide sabahtan diğer sabaha kadar çalışmalarıymış diğer memurlar 8 saat çalışırken bunlar fazla mesaiye kalıyorlarmış.
Diyanet denilen yapının içinde ikinci el oto işi kovalayan imam(lar) pazar günü öğle ve ikindiyi kildiracak cemaatten vekil imam arayisindalar..
Bunlar yüzünden aylardır cumaya da gitmiyorum da neyse günahımız boynumuza yine Allah affetsin.
Birisinin yanlışı kişinin ibadetini engellememeli bence. İnanç kul ile allah arsındadır, onlar elbet (inancımıza göre) yaptıkları haksızlıkların karşılığını görecek.
he diyelim ki Allah yok, o zaman nafile olur yaptıklarımız. Varsa da kazanan oluruz, ben bu pencereden bakıyorum olaya.
Ahmet perşembe votka içmiş cuma namaza gitmiş o onun sorunu bence.
Rakamlarla ilgili detay bir yazı yazacağım bazı şeyleri merak ettim. 7 milyar güzel rakam.
yiyin efendiler yiyin