Merhabalar,
Bir otel arıyorum istediğim şey odasında özel havuzu olsun bir tane buldum Peninsula Gardens diye ama otel sezonu kapamış resmen....
Kaş ya da Marmariste olursa çok daha güzel olur
Var mı bilen duyan
Merhabalar,
Bir otel arıyorum istediğim şey odasında özel havuzu olsun bir tane buldum Peninsula Gardens diye ama otel sezonu kapamış resmen....
Kaş ya da Marmariste olursa çok daha güzel olur
Var mı bilen duyan
O konseptte kesinlikle Adam & Eve tek...
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Klişelerden hoşlanmıyorsan.
https://www.airbnb.com.tr/rooms/2227...c-0448161f676b
Abi balayı için gloria verde resort'tan işlem yaptım. Giden herkes memnun ultra her şey dahil değil ama her şey dahil sadece o da bize yeter .
Otele tıkılıp kalmayalım diyorum da ,gezilecek görülecek yerler var mı otel çevresinde ? Zaten gloria isminde farklı otelleri de barındıran bir mevkii sanırım.
imzasız..
Ben Lara'dan sonrasını malesef bilmiyorum kardeşimKemer'den sonrası olsaydı 3 5 tavsiyem olurdu ama Belek'ten balayında Kemer sonrası tarafına gitmekte işkence olur baya yol var.
Tesis çok güzel görünüyor bence tadını çıkartyani bazı yerler vardır hiçbir şey yapmadan yan gelir yatarsın ya hani, balayı bence öyle olmalı yani ben öyle yaptım şahsen
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Paradan haber verin yeter haha
Club Prive By Rixos Gocek | Etstur.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)