uyuşturucuyu bırakmak için uyuşturucu mu kullandırdılar,ben mi yanlış anladım yoksa ,ya da yanlış mı okuyorum
Printable View
Entellektüel ve realist yaklaşmayı düşünecek çözüm ortakları için nat geonun bu ayki sayısında konunun iyi anlaşılabilmesi açısından mutfağını anlatıyorlar dileyen alıp okuyabilir :)
her gecen gun daha da pıslık bısey cıkıyor bu nedır aq
WARNING!!! EXTREMELY DISTURBING!!! 'FLAKKA' - TERRIFYING DEMON ZOMBIE DRUG SWEEPING THE NATION!!! - YouTube
Bune amk ülke the Walking dead olmuş.
Ulan neler görücez çoluk çocuğumuz var ne yapıcaz bundan sonra hiç bilmiyorum
Bu nedir ya hakikaten insanlar gittikçe deliriyor yıllar ilerledikçe geçmişteki hayali kurulan 2000 li yıllar ile alakası olmayan aksine medeniyetin her anlamda çöküşe geçtiği bir devir başladı hakkımızda hayırlısı olsun..
Banyo tuzu dedikleri bir dalga.. USA'de katliam filan yapanlar oldu okul icinde bu pislik yuzunden
uyuştutucu kullanlar ya içine çok kapanık olan insanlar yada çok zirvede herşeyin tadını almak isteyen insanlardır
Allah yardım etsin
bu işle çok uğraşan biri olarak size tavsiyem
Arkadaşlarını değiştirmesi ve kendine Hobi edinmesi yani vaktini geçiricek herhangi bişey bulmasıdır.
bu birinci evre eyerki bağımlılık artmışssa
tedaviye yatılı ve ilaçla Suboxon vs. bunlarla devam etmesi lazım
İpin ucunu kaçırmadan muhakkak doktora başvurun.
bu arada Bakırköy amatem çok sıkıntılı biyer eyer tedavi için buraya getirirseniz mutlaka sürekli iletişim halinde olmanız lazım çünkü içerde uyuşturucu satıcıları var çok saçma VAR istediği zaman kolaylıkla ulaşır.
postları biraz okudumda herkes bi ilaç ismi söylemiş
arkadaşlar bu ilaçlar sıradan ilaçlar değil hem ulaşılması imkansız hemde yanlış kullanımda gereksiz zararlar verirsiniz
+geneli rahatlatan ve kafa yapan ilaçlar dozu vs önemli.
sağlık kuruluşuna başvurmadan herhangi bi ilaç vermeyin
ayrıca metamfetamin öyle kolay bulunan bi madde değil eminmisiniz onu kullandığından etkileri nedir ?
Geçmiş olsun.. Kayınbiraderim aynı illetten kendini öldürmekle meşgul. Sana verebileceğim tavsiye 2 sene kadar bi yere zincirleyip sadece temel ihtiyaçlarını karşılayın süre bittiğinde tekrar içmek isterse inan yapabileceğiniz bir şey yok. Bu söylediğim insanlık dışı tavsiyeyi tüm yolları denemiş (amatem,ev bakımı,kafasını meşgul etmek için gerekli aktiviteler) ve başarısız olmuş bir aile olarak söylüyorum.. Aracını en kısa zamanda alın elinden yaklaşık 2 ay uyumadan kullanıp direksiyon başında uyuyarak bir gecede aynı arabayla 3 farklı kaza yaparak aileyi 150 bin maddi zarara uğrattı.. Sizi çok zor bi süreç bekliyor evlat olmasa insan s.. eder ama gel gör ki herkez çaresiz..
Ne yapacağız bilmiyoruz
Aynı bela çok çok sevdiğim bir arkadasımda da var maalesef. yaklasık 2-3 yıldır meth içiyor. Bursanın en pislik muhitlerinden birinde yaşıyor. Çok iyi niyetli kimseye zararı dokunmayan güzel bir insan. Ama maalesef yaptığımız konuşmalarda bu zıkkımdan kendisini sıyıramadığını söylüyor. Buna bulunduğu çevrenin sebep olduğunu kabul ediyor. Çok mantıklı konusuyor çok tutarlı konusuyor ama kendini sıyıramayacağını kabullenmiş durumda. Yenilgiyi kabul etmiş :( Çok üzülüyorum haline
buraya kadar gelmiş demekten ziyade ;
Gaziantep'de Ateş-Buz deniyor buna, gençler günden güne eriyor heba oluyor bu pisliğin elinde.
Allah yardımıcınız olsun, devlet destekli projeler vardı bununla ilgili diye hatırlıyorum eğer ki hasta tedavi olmayı kabul ediyorsa gerekeni yapıyordu devlet.
Madde Bağımlısı Genc Tedavi Olduktan Sonra Askere Uğurlandı - Gaziantep Haberleri
kafa ayıkken tövbekar oluyor.bir daha kullanmıcam şerefim üzerine,çocuklarım üzerine yemin ederim diyor.2 saat sonra kafa bir dünya.
anlattığım şahıs 37 yaşında 2 çocuk babası.aracıyla yaptığı kazaları saymakla bitmez.en son s70 ile ataşehir otobanında 4 araca arkadan girdi.
cevre,arkadaş ortamı çok önemli.
Allah şaşırtmasın.bu tür maddeleri çevremizden çoluk çocugumuzdan uzak tutsun.ortam çok pis
allah yardımcınız olsun çok zor bir durum.