Yaştan ötürü azalmıştır rakam. 2 kısıt var MTV de yaş ve motor silindir hacmi. Seneye benim araç 1 alt dilime düşecek.
@300E senin k24 için sanırım kasko değerinin %5 ini geçiyor ise 1 alt dilimden ödüyordun, onu bir araştır ödemeden önce.
Printable View
Yaştan ötürü azalmıştır rakam. 2 kısıt var MTV de yaş ve motor silindir hacmi. Seneye benim araç 1 alt dilime düşecek.
@300E senin k24 için sanırım kasko değerinin %5 ini geçiyor ise 1 alt dilimden ödüyordun, onu bir araştır ödemeden önce.
2011 3.0 cc gecen sene odedıgım vergı 3.100 tl dı. Suan 4.089 tl olmus. 2018'ın ılk sakası oldu.
Aynı aracın 2018'den sonra alınan 1-3 yaş vergısı 9.000 tl
Şimdi baktım internet bankacılığından 800 küsürmüş 3700 Cherokee' nin vergisi, 2003' lerdede alt dilime düşüyor demek ki.
Geçen 1 tane cx9 gördüm 68 bin dedim bu niye bu kadar ucuz. Meğer motor 3.7 imiş. 9161 TL şuan yıllık vergisi.
Yayında ve yapımda emeği geçenleri gözlerinden öpüyorum. Ben %25 zam almadım ki arkadaş bana kitlediniz bunu.
Şimdi kalkıp arabaya binme o zaman diye birisi yazmasın lütfen.
MTV kanatsız ucuyor: Luks otomobilin vergisi ucaktan fazla - Ekonomi Haberleri
475 bin TL’lik otomobilin Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) 37 milyon TL’lik uçağın vergisinin üzerine çıktı.
2012 1.4 scirocco - 560 kagıt
1.385,50 lirada bana çıktı , kol gibi şahane. :)
Bu ilk yarısı yanlış anlaşılmasın :) total 2770 :slomo: Araba aliyim desen saçma sapan fiyat , gezip tozma desen benzin fiyatları saçma sapan, vergiler desen laf edecek derman kalmadı. İşin özeti bu ülkede pek yaşanacağı kalmadı. Arabayı & parça vırt zırt işini sevipte bu kadar yanlış bir ülkede doğmak herhalde alın yazımız.
klasık olacak ama şaka gibi ülkeyiz spor gazetesi.
töbe est.
2014 golf 1,6 tdı 6 aylık 485 lira olmuş.
Noter araç alım-satım 126 tl'den 163 tl olmuş
Missssssss gibi hacım
Arabam yaşlandıkça vergisi de yaslıyor ahahahahah
Keyif almaya bakın tazı tuzu kalmadı