2019 görmeden uşağabinip gidecek bir gece ansızın :D
Printable View
Öyle bi batırdılar ki bunlardan sonra geleceklerin durumu da parlak değil pek 10 senede zor düzelir bu ekonomi özelleştirilecek satılacak bi kurum kalmadı başka bi parti gelse de bunların pisliğini zor temizler
Taa 90'lardan beri her gelen hükümet vatandaşın elindeki altına sulanmış, amma velakin avcunu yalamıştır. Değişmez bu vaziyet.
Ötv mtv oran hesap su bu umursamıyorsunda sahibinden de araba bakarken 650 bin olan aracı yabancıdan yabancıya 70k€ olarak gorunce bir sövme isteği geliyor.İşte orda sorgulamaya başlıyorsun
İnekİTHAL
KoyunİTHAL
NohutİTHAL
PirinçİTHAL
MercimekİTHAL
SamanİTHAL
YemİTHAL
TohumİTHAL
TelefonİTHAL
Araba İTHAL
EkonomiYerli ve Milli
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde TBMM'ye gönderilen tasarıda planlanan yüzde 40 artışın aşağı indirilmesi için çalışmaların yapıldığını, yüzde 15 civarında öngörülen yeniden değerlendirme oranının çok üzerinde bir artış beklemediğini söyledi.
Hukumet'ten onemli MTV acıklaması - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber
MTV okey indirsinlerde o son 3. dilim 27 den 30 a çıkartılan ne olucak ? neden hep benim cebim ulan ?
Bordrolulara yapıştırdılar kaşla göz arasında.
Bazı arkadaşlar net maaş aldığı için kendisine yansımayacağını zannediyor. Patronlar boş durmaz, bu maliyetine birilerine yansıtır illa ki. Ama müşteri ama çalışan olarak herkes etkilenecek.
kasa modem boş ötv indirimi yapın da para verim biraz :D
3 ayda sene sonuna kadar şaha kalkarız
Aynen.
Bakan demiş ya borç alacağız ya da vergi artacak.
Borç alsınlar valla. Benim cebime elimi atmasın. Varsın borç alsın, faiz ile ödesin. Ben alışveriş yapmayarak tasarruf yaparım.
Benden 2500 TL fazla vergi alacaklar bu sene, net rakam bu.
Asgari ücret %30 artınca da böyle oldu, ayda 250 TL net param gitti.
2 yılda maaşım net 500 TL eridi ayda.......... Yılda 6000 TL.......
aynen öyle banane alsınlar borç nereden alıyorlarsa. Açıkcası benim cebimden zaten yeterince alıyorlar. e ben ne anladım o zaman bu adamların hesap kitap yapıp devlet yönetmesinden ? Sen benim alım gücümü arttıracaksınki oradan vergi kazanıcaksın. cebime giren net paradan kesersen kendini borca soktuğun gibi benide sokarsın.
%40 olmaz %15- %20 alırlar geri kalan %20 yide minik minik başka yerlere serpiştirerek alırlar.. neticede o %40 ı gene toplam yekünde alırlar .. vatandaş ali veli gidip direk %40 farkı direk ödemezde %15- %20 sini arabadan öder %10 gider aldığı net maaşdan öder geri kalanıda tüketim vergisi olarak falan aldığınız atlet kazak ayakkabı sigara içecek v.b den alırlar.. kullandığınız elektrikden alırlar sudan alırlar.. yani o %40 ı almayı kafaya koymuşlarsa alırlar..
Para lazım hem de inanılmaz derecede tabii bedelli çıkartacaklar. Aksini düşünmek hata olur.
Bedelli askerliğe de her türlü karşıyım. Aklım almıyor,arkadaşlarım dahil kaçmak için girmedikleri yöntem yol kalmadı. Lan uzun dönem olsan hadi anlarım 6 ay için şekilden şekile giriyorsun. Yok yüksek lisans yapılıyor tezsiz falan . Git gel ne var bunda
Uzman Çavuş şehit olunca facebook'da paylaşım yapmayı biliyorsun ama.
Bedelli, parası, devlet, kasasına ?
Komik olma kuzen Larry........
'Şehit ailelerine verilecek' dedikleri bedelli paralarıyla makam aracı almışlar - Cumhuriyet Turkiye Haberleri
Muthiş iddia: Bedelliden gelen paralarla luks makam aracı almışlar
Yav siz de laf ediyorsunuz şimdi makam araçlarına
Passat a mı binsinler yani, ayıp gerçekten