-
Arabayi sattim kurtuldum mtv di kaskoydu sigortaydi benzindi bi derdim kalmadi. Cok elzem ihtiyaciniz yoksa satin kurtulun.
Kapida yatma maliyeti aylik 250tl benzin de bi depo yesem 500tl
Bem zaten gidecgm her yere taksi kullansam aylik 500liralik taksi kullanmiyorum.
Bu devlete ne kadar az vergi verirsen o kadar iyi.
Verdikce fazlasini istiyor yuzsuzler..
-
Birkaç binlik ilçenin kaymakamının altına audi lazım , daha bunun yardımcısı vardır ee ona da passat lazım. Devlete yapılan 3 liralık yatırımı 5 liralık gibi gösterip cebe atmak lazım. Onu bunu yalayarak bu ülke için zerre faydası olmayan havadan inme devlet memurunun ,bankamatik memurunun maaşını yatırması lazım. Günümüzde popüler olan bir cacıktan haberi olmayıp cahilliğin dibine vurmuş lan ben bir şey üretemiyorum bir baltaya da sap olamayacağım bari rant sağlayım diyen; din ticareti yapan insanları beslemesi lazım. Hiçbir ihtiyacı olmadığı halde sırf bizden diye devlet yardımı alan kişileri de beslemesi lazım. Belli iş adamlarından (Belli demek yediren manasında burda) silinen vergi borçlarının ödenmesi lazım. Ülkeye yapılan çok önemli ve çok büyük getirisi olan, karlılık sağlayan (tabi bizler için değil yeni proje yeni bir rant olduğu için) projelerin (Bayburt hava alanı gibi) karşılanması lazım. Çevresindekilere de hadi gel ben yiyorum sende ye demesi lazım. Lazımda lazım.... Arkadaş bu parayı nasıl sağlayacak;kimse bunu düşünmüyor. Yaptığınız çok büyük ayıp. Bu adamlar ülkeyi kurtarıyorlar , ülkeyiiiiii.