Superonline kullanıyorum ondan da memnun değilim ki.. Şuanlık çare Türknet gibi duruyor güzel özellikler sunuyorlar fiyatı da güzel kullanan arkadaşlarım çok memnun superonline aboneliğim bitsin bende geçicem direk
Printable View
Superonline kullanıyorum ondan da memnun değilim ki.. Şuanlık çare Türknet gibi duruyor güzel özellikler sunuyorlar fiyatı da güzel kullanan arkadaşlarım çok memnun superonline aboneliğim bitsin bende geçicem direk
Bu zamana kadar internette neler kullandık.En son mutluluğu linyitnette bulduk.:D 30 lira.Sınırsız.Taahhüt falan yok.Ödersen açılıyor,ödemezsen 6 ay aralıksız kullanmama hakkın var.Tek sıkıntı arada kesiliyor.O da 10 saniye falan.
Kaçırdığınız bir şey var. Bizimki yeni bağlantı değil.
Mevcut 6 evin yıllardır kullandığı site giriş ana bağlantısı kopuyor. Hat var, sadece kopuyor. Çözüm çok basit ve ilk gün ne yapılacağına karar veriliyor; 3 saatlik direk dikimiyle kablo çekimi ve muhtemelen max 2 saatlik kabloları kutuya bağlama.
Şükür çözebildim. bunun için ibb den telekom merkezden telekom pendikten görüşmediğim kimse kalmadı demek beklesem 1 ay sürecek.