ttnetten dsmarta geçtim.dsmartla yaşadığım iğrenç 2 yıllık tecrübe sonunda(hala uğraşıyorum boklarıyla)2 ay önce falan turkcell suprronline a geçtim.İnanılmaz mutluyum.Kesinlikle sorun yaşayanlar geçmeliler.
Printable View
ttnetten dsmarta geçtim.dsmartla yaşadığım iğrenç 2 yıllık tecrübe sonunda(hala uğraşıyorum boklarıyla)2 ay önce falan turkcell suprronline a geçtim.İnanılmaz mutluyum.Kesinlikle sorun yaşayanlar geçmeliler.
Her türlü internet sağlayıcısını kullandım 3-5 farklı yerde kullandığım ve işim gereği gerektiği için ana hattan evime kablo bile çektirdim psikolojim bozuktur bu konu da olay tamamen senin bulunduğun bölgenin alt yapısı ve binaya giden kablolar ile alakalı ama tüm sağlayıcılar türk telekom alt yapısı kullanıyor türk telekomda her zaman kendi müşterilerine daha iyi hizmet veriyor bu yüzden tavsiye edebilirim ama müşteri hizmetleri kesinlikle berbat
Turk.Net (Nokta)
59.99TL + 1000dk ev telefonu + taahhüt yok + akk-akn yok
Gerçek internet bu
Vdsl de ttnet in vermiş olduğu tılgın marka wireless modemin yerine kablolu modem kullanabilir miyim? İnternette araştırdım ama mümkün değil diyolla doğru mu?
bina yeni olduğu için ttnet zaten daha yokmuş,
kablonet hemen bağlıyo dediler, başvurduk kurulum yapıcak ekip elimizde modem yok bekliyoruz o yüzden gelemiyoruz dedi.
umarım bağlantı olarak problem yaşamayız.
kablonet te 55 liraya 24mb 75gb akn li artı kablotv temel paket veriyolar kampanyadan.
kablosuz ozelliği olmayan bulman imkansız fakat aldığın modemin kablosuz ozelliğini kapatırsın o şekilde olur
örnek bu ve benzeri olabilir
ASUS DSL-N16 300MBPS VDSL2 DESTEKLİ KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM - Vatan Bilgisayar
Merhaba arkadaşlar.
Konuyu hortlatacağım ama aklıma bir soru takıldı. Sizlerle paylaşmak istedim.
TürkNet'i kullanan arkadaşlara danışmak istediğim birşey var;
Geçen gün TürkNet sitesine girip ne kadar hız alırım diye girip bakmak istedim bulunmuş olduğum ikamet bilgilerini girip.
Fakat şöyle birşey takıldı aklıma. Ben yaklaşık 2 ay önce TurkNet'ten ne kadar hız alırım kısmında ikamet bilgilerimi girdikten sonra 35 Mbps'e kadar hız alabileceğim görünüyordu. Dün akşam tekrar bir bakayım dedim. Aynı ikamet bilgilerimi girmeme rağmen bu sefer 16 Mbps'e kadar hız alabileceğim göründü. :beuj:
Henüz TürkNet'e geçiş sağlamadım. Türk Telekom kullanıyorum Haziran ayında taahhütüm bitecek. Geçiş yapmak istiyorum TürkNet'e.
Bu hız durumu habire değişkenlik gösteriyor mu yoksa normal mi böyle olması?
Bu neden kaynaklı olabilir acaba? TürkNet kullananlarınız varsa yardımcı olabilir mi?
+
Bunun dışında "Arkadaşını Getir" kampanyası da çıkarmışlar sanırım.
TurkNet’e arkadaşlarınızı davet edip TürkNet'li olursa eğer, 1 aylık ücretsiz kullanım hakkı oluyormuş.
Bunu deneyen arkadaşlar varmı acaba?
Turknet kullananlar herhangi bir sorunda doğrudan yetkili "insana" ulaşabildiğiniz bir numara var mı?
Turknet kullaniyorum. 35mbps max olarak gosteriyordu. Saniyorum 1 yil dolmak uzere 30mbps altina dustugunu gormedim. adresi ilk girerken yanlis girdin belki ya da alt yapida birseyler olmus olabilir. Ttnetten gectim. İlk baglantiyi yine telekom elemanlari yapiyor, kanser ediyorlar baglayana kadar. Gelip bagladik diyor daire hattina baglamiyor vs itlik yapiyorlar. O arada telefonlar caliyor geri gelin falan diye :) neyse suanda hic skintim yok takir takir kullaniyorum
Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için. :)
Bende Haziran ayını beklemedeyim. Daha sonra TürkNet'e geçiş sağlayacağım.
Adres bilgilerini doğru girdiğime eminim fakat 2 ay önce 35 mbps iken, şimdi baktığım zaman 16 mbps olması aklımı karıştırdı.
Aceba Türk Telekom alt yapısını kullandığı için adresime yakın olan santral panolarını mı uzaklaştırdılar da böyle bir değer kaybı görüldü anlamadım. :)
süperonline fiber altyapısı varsa direk geç , ttnet kesinlikle alma :)
benden turknete gectım 35 mbıt e kadar 30 ustu hep superonline da aynı paraya 6 mbıt zor alıyordum.ama modemınıde ıyı almanı tavsıye ederım.
Bilesin ki ihtiyacın olduğunda vay haline.Bende turk.net müşterisiyim bir kaç gündür problem yaşıyorum turk.net müşteri hizmetleri adı altında aramadığım numara kalmadı sistemi öyle bir kurmuşlarki insanla konuşmak mümkün değil operatör oradan oraya paslayıp duruyor.
Halbuki bana imzalayıp kendilerine kargo etmem için gönderdikleri evraklar yüzünden 3 gün içinde belkide 10 kez aramışlardı..
Böyle çıkarcı firmaların hepsinin Allah ...... versin..
Türknet mi aman sakın asla başınızı yakmayın. Müşteri hizmetleri YOK. Şaka maka değil YOK çok ciddiyim. En kolay problemleriniz bile çözemeyen iş takii asla olmayan ve işinizin çözülmesini gerektiğinde sağlayabilecek bir ekipleri yok. En dandirikten sorununuz için kayıt oluşturuyorsunuz 2-3 hafta artık bekle babam bekle. Aradıklarında da açmazsan yine oluştur yine bekle. Şaka gibi geliyor kulağa değil mi ? Ama değil en traji-komik kısmı da bu zaten.
TürkNet 120 tl'sini karşılıyor diye biliyorum. Dün akşam ttnet'i aradığımda iptal etme durumum olursa 300 tl ödemem gerektiğini söyledi. :)
İnat ettim ödemeyeceğim ttnet zımbırtısına şu parayı.
Bulunmuş olduğum adreste fiber alt yapı yok malesef. :( Bunun için site sakinlerinden imza toplamak gerekiyormuş herhalde.
Modem marka olarak ASUS DSL-N16 300MBPS VDSL2 DESTEKLİ KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM markasını tavsiye ediyorlar. İnceledim ürünü biraz, iyi bir cihaza benziyor gibi.
3 Aydır TürkNet'deyim bende aşırı memnunum şuan 1-2 problem oldu bağlatma aşmasında arıza kaydı bırakınca yada facebook - twitter gibi sanal ortamdan yazınca dönüş yapıyorlar bir sorun olmuyor. Superonline'da 10 mbit alamazdan ve ayın 10'undan itibaren kota ile boğuşurken 35 mbit kotasız interneti keyifle kullanıyorum. Ayrıca arkadaşını getir kampanyası ile girdim ben 1 ay ücretsiz kullandım interneti
Netspeed kullanıyorum,memnunum.
bende turknet kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım henüz hatta kartımdan çift ödeme oldu yanlışlıkla sitelerinden destek kaydı açtım 2 gün içinde sorunumu çözüp parayı kartıma iade ettiler modem olarakta turknetin 199 tl ye sattığı asus modemi kullanıyorum
1,5 yıllık Turk.Net müşterisiyim. Çok ama çok memnunum.
60tl ye. Ev telefonu. Limitsız sınırsız internet alıyorum.
Evet müşteri hizmetleri yok. Sebebi de bu işe çok para harcıyoruz ama verim alamıyoruz. Çünkü sorunu dinleme dışındayaptıpımız birşey yok. Onun yerine sesli mesaj, mail, form ve sosyal medya üzerinden daha az sayıdı ama daha profesyonel ekip çalıştırmak istiyoruz diyorlar. Çünkü altyapı sorunlarında konu turktelekom a geçiyor. Yapacakları birşey yok
4-5 aydır turknet kullanıyorum, memnunum. Müşteri hizmetlerini bir kere kullandım, ilk açıldığı zamanlar arıza olmuştu, arıza kaydı bıraktım türk telekomun servisi 2 gün içinde gelip bakmıştı
Arkadaşlar,
Port problemi yaşayan oldu mu ? Evime 3 haftadır internet bağlatamıyorum port yok diyip duruyorlar.
2 hafta önce Türknet formunu doldurdum 2 gün bekledim herhangi bir geri dönüş vs sağlanmadı haliyle müşteri hizm.bende ulaşamayınca vazgeçtim ve ttnet e başvurdum ertesi gün gelip bağladılar ama bağlantı 3-4 saat sürdü hattın geldiği kutudaki port arızası varmış arıza oluşturdum hemen gelip yaptılar ama bu şekilde 1 haftada 2-3 defa aynı sorunu yaşadım sonunda cuma günü Türk telekoma port arıza için gidip dilekçe verdim yetkililere buğün pazartesi hemen ilgilendiler şuan sorun ortadan kalktı gözüküyor bakalım göreceğiz.
Kablo tv üstüne internet sağlayıcısı tanımam. Hem tv hem internet olarak gayet iyiler.
Hortlatayim konuyu. Ben de yeni tasinacagim eve 24mbit yada 35mbit fiber ttnet baglatmayi dusunuyorum, zira diger saglayicilarin altyapisi maalesef mevcut degil.
TTnet'te fiber hatti ceken abimiz yan apartmanda oturdugu icin kendisi bizzat ilgilenmis, o sebeple bolgede sikinti yasayacagimi dusunmuyorum ancak fikir alabilirsem sevinirim.
bende yeni taşınacağım yerde sadece ADSL var VDSL olmadığından kablotv ye başvurdum keşif ekibi gelip bakacakmış umarım çekerler de güzel hızlı bir internet alırım
100e kadar kullanıyorum wifi da sonuçlar böyle. Maksimum 92 gördüğümü hatırlıyorum.
https://hizliresim.com/RGdckZ
Resim eklemiştim ama becerememişim
hiztest - Hızlı Resim
35 mbit ttnet fiber kullanıyorum beylikdüzünde 32 mbitin altında download hızı görmedim şimdiye kadar. temmuz ayında başka firmaya geçmeyi düşündüm ama 2 senedir bana hiç bi sıkıntı çıkarmadığı için dertsiz başıma dert almak istemedim. bu arada kablonet varsa onada bi bakın bizim burada yok diye ona başvuramamıştım