User Tag List

Sayfa 1/9 123 ... SonSon
163 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: I-Phone 3G Türkiye'de

PALERMO
    Misafir

I-Phone 3G Türkiye'de

Turkcell

iPhone 3G 8GB: 645 €
    iPhone 16 GB siyah: 758 €
    iPhone 16 GB beyaz: 758 €

İSTANBUL - Turkcell ve Vodafone Türkiye, merakla beklenen iPhone 3G’yi, bu gece satışa sunacak. Ancak iki şirketin de belirlediği ve onay için Apple’a yolladığı satış fiyatları bu gece satıştan çok kısa bir süre önce açıklanacak. Apple, iPhone’un bir ülkede birden çok sayıda dağıtıcı tarafından satılması durumunda bile lansman tarihinin aynı gün olmasını istediği için Turkcell ve Vodafone cihazı tüketiciye bu gece sunacak.
    Turkcell Bağdat Caddesi’ndeki mağazasında yapacağı çeşitli etkinliklerle iPhone 3G’yi satışa sunacağını açıkladı. Turcell ayrıca 50 iPhone’u yapılacak çekiliş sonucunda ücretsiz olarak vereceğini duyurdu.
    Meraklılarıyla buluşacak
    Vodafone’den yapılan açıklamada ise ilk iPhone’ların Bağdat Caddesi Vodafone Store ve Kanyon Apple Premium Reseller Troy’da meraklılarıyla buluşacağı duyuruldu. Açıklamada, “iPhone 3G’yi dünyadaki cep telefonu kullanıcılarına sunan ilk operatör olan Vodafone, tüm dünyada heyecanla karşılanan bu telefonu şimdiye kadar Avustralya, Yeni Zelanda, İtalya, Portekiz, Yunanistan, Hindistan ve Çek Cumhuriyeti’ndeki kullanıcılarla buluşturdu” denildi. İki şirket de 8 ve 16 cigabaytlık iPhone 3G’leri getirecek. 8 cigabaytlık modelin sadece siyah rengi bulunurken, 16 cigabaytlık modelin ise siyah ve beyaz renkleri satışa sunulacak. iPhone’un 8 cigabaytlık olanı ABD’de 199 dolardan, İngiltere’de 169 sterlinden satılıyor. 16 cigabaytlık iPhone’un fiyatı ABD’de 299 dolar, İngiltere’de ise 329 sterlin.
    200 bin kişilik iPhone kuyruğu var
    Müzik çalar ve internet tarayıcısını cep telefonuyla birleştiren Apple’ın son icadı iPhone’ın satışına bu akşam başlanırken, dağıtımı yapacak GSM operatörleri Turkcell ve Vodafone’a ön kayıt için 200 bine yaklaşık başvuru yapıldı. Üçüncü nesil modeliyle Türkiye’de, bu akşam pazara sunulacak iPhone 3G’nin göreceği büyük taleple, cep telefonu sektörünü şekillendirmesi bekleniyor.
    Vodafone Türkiye ve Turkcell Haziran ayından itibaren ön kayıt almaya başlamıştı. Her iki şirketin yetkilileri uzun zamandır beklenen ürünün ön kayıtlarının beklentilerinin üzerinde bir rakama ulaştığını söyledi. iPhone’un Türkiye’de resmi olarak piyasaya sunulmasıyla kaçak pazarı da ortadan kalkacak. Türkiye’ye kayıtdışı yolla gelen ve halen kullanılmakta olan iPhone sayısının 100 binlere ulaştığı belirtilmişti. Mobil İletişim Sistemleri ve Araçları İşadamları Derneği (MOBİSAD) Başkanı Murat Dursun, abone merkezlerinin kayıt trafiğinden Türkiye’de 120 bin iPhone kullanıldığının anlaşıldığını belirtmiş ve kaçak olarak getirilen telefonların 600-650 YTL arasında satıldığını söylemişti.
    HTC ve Samsung rakiplerini çıkardı
    Cep telefonu üreticileri de dünyada ve Türkiye’de iPhone’a rakip olabilecek dokunmatik modellerini piyasaya sürüyor. HTC Touch Diamond, Samsung Omnia, Apple’ın iPhone’una rakip olarak gösteriliyor. HTC Touch Diamond, kompakt ölçüleri, tasarımı, gelişmiş internet özellikleri ve TouchFLOTM adlı 3 boyutlu dokunmatik arayüzüyle dikkat çekiyor.
    İnternette gezinmeyi kolaylaştırmak amacıyla HTC, Touch Diamond’la birlikte kişiselleştirilmiş bir mobil web tarayıcı sunuyor. Kullanıcılar web sitelerini tek elle yakınlaştırıp yan çevirebiliyor. Koreli üretici Samsung i900 Omnia ise, dokunmatik ekrana sahip bulunuyor.

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yurtdisindan alinanlarin turkiyede kirdirilamama problemi varmi 3g lerde?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok kanka merak etme. turbo sim diye bi zımbırtı var onunla çatır çatır çalışıo.

Turkcell'e başvurdum, eğer blackberry gibi fatura + 100 ytl gibi bi kampanya olursa alırım.

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe-E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok kanka merak etme. turbo sim diye bi zımbırtı var onunla çatır çatır çalışıo.

Turkcell'e başvurdum, eğer blackberry gibi fatura + 100 ytl gibi bi kampanya olursa alırım.
    saol efe burda basimin etini yediler alma sakin kirilmiyor turkiyede diye.bakacam cumartesiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kullanıyorum sorun yok tunch

TAM35GNY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isteyene elimde var bi tane satabilirim Benim duydugum 100 ytl lik wap veryormus konusmalar ve smsler extra 18 ay odeme gerekiyorms cok mantikli degil diye dusunuyrum ama kesin bilgiler de degil tabi ...Ben 1000 ytl ye vericem tum islemleri yapilmis silikon kabi ve aparatlariyla 3G 8 gigabyte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bi seferde 1000 ytl veremem Günay'ım. Ama hem kullanacağım özelliğin bedeli olarak + taksit olarak 100 ytl veririm 18 ay boyunca.

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe-E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bi seferde 1000 ytl veremem Günay'ım. Ama hem kullanacağım özelliğin bedeli olarak + taksit olarak 100 ytl veririm 18 ay boyunca.

amma meraklısın hemen almaya ha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone 3g'yi ben çıktıgından beri bekliyorum olm. turkcell'e ilk basvuranlardanım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Efecim yanlız peşinatdan sonra veriyorsun aylık ödemeyi biryerdeki yazıyı aynen buraya kopyalıyayım ;
    evet arkadaşlar vodafone fiyatları belli oldu,bazı yetkillierden aldığım satış fiyatları şöyle

1300 ytl peşinat + 18 ay 150 ytl

lik kontrat bu fiyat %98 kesinlik taşımakta olup 200 usd ye almak isteyenler ve bunu bekleyenlere acı bir sürpiz niteliği taşımaktadır birkaç güne yurtdış menşeili telefonlarda fiyat artışları yaşanması muhtemeldir bilginize

turkcell için fiyatlar 8 gb için 1000-1100 ytl arası olup kontrat belli değil

herikisi içinde eski hattınızla kullanma imkanınız yok yeni kontrat yapıp yeni bir numara alıyorsunuz ve bu numara faturalı olmak durumunda

ve maalesef simlock mevcut yani her hattı her kartı değil sadece sözleşme yaptığınız hattı kullanabiliyorsunuz

yarın vodafone satış noktalarına iphone lar gelecekmiş turkcell ekstralara ise 2 şer tane yollanıp 2 gün boyunca teşhir yapılacakmış ve satşlar ön kayıtlara göre öncelik alınarak dağıtılacakmış bilginize 2 gün sonra turkcell ekstralarda kurcalayabilirsiniz demek oluyor bu

Turkcellin de bugün belli olmuş sanırım 8 gb 1250 lira aylık ödeme varmı bilmiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hasss bunu bilmiodum ben ya. iyiki ipod touch'ı almışım o zaman. bi D900i alır devam ederim yoluma

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    USA de 299$ olması lazım bizde 299€ olsn dielim ama o bile olmıcak neyse appl'ın nesi ucuzki Tr de telefonuda ucuz olsun
    Everyday I ** Çapulling!!!

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte paket servisler ve iPhone fiyatları:

- Küçük paket 150 dk+150 SMS+ sınırsız internet paketi/ iPhone fiyatı: 279 YTL / Aylık paket ücreti: 75 YTL

- Orta paket 500 dk+500 SMS+ sınırsız internet paketi/ iPhone fiyatı: 189 YTL / Aylık paket ücreti: 15 YTL

- Büyük paket 1000 dk+1000 SMS+ sınırsız internet paketi: iPhone fiyatı: Ücretsiz /Aylık paket ücreti:145 YTL

Ayrıca iPhone 3G’ye, kontratsız olarak peşin fiyatına ayda 129€ karşılığı YTL olarak 5 taksit ile sahip olunabilecek.

iPhone 3G sahipleri aynı zamanda 1 ay kullanımlı 100 MB ücretsiz internet paketine ve 3 ay boyunca sınırsız internet paketine** %50 indirimli olarak sahip olacak.

Ayrıca, 18 ay boyunca taahhüt veren müşteriler, iPhone 3G’ye 0 ila 279 YTL arasında değişen fiyatlarla sahip olabilecekler.

www.gazetevatan.com.tr
    Everyday I ** Çapulling!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ooo iimiş abi tamam. küçük paket ideal.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    total fiyat komik bi rakam oluor

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyatlar bu şekildeyse ki bence imkansız kuyruk olur bayilerde.
    Bize gelen fiyatlar bu şekilde değil.Yarın sabahtan ana bayiye ugruycam sorucam.Eğer fiyatlar makulse alınır.Çok pahalıysa almayı düşünmem çünkü o kdr başarılı bi cihaz değil bana göre kullandım çünkü.
    3g de telefon olarak daha başarılı cihazlar var örn: n95,n95 8gb ve n96
    Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olm yemişim 3g'sini ya. şekil şemal 10 numara telefon. özelliklerde öyle. yarın öğrendikten sonra bana da haber versene.

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haber veririm şekil olarak normal iphone dan ztn hiç bir farkı yok.Bide herkezin elinde olduktan sonra şeklin önemide yok olm

bu arada elimde d900 var efe her türlü cihaz alınır satılır
    Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    msne gel ve güzel bi fiyat ver anlaşalım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)