Arka cam ve arka yan camlara sıkıntı yapıyorlar mı trafikte de muayenede de?
Printable View
Arka cam ve arka yan camlara sıkıntı yapıyorlar mı trafikte de muayenede de?
orijinal renkli cam olsa dahi üzerine sonradan yapılmış film çok net anlaşılabiliyor.
kelebek cam da olsa arka rezistanslı camda olsa, ayrım yok hepsinin sökülmesi gerekiyor.
Şöyle söyleyeyim,
Dün muayeneden önce aracımın açık renkli cam filmlerini bir abimize söktürdüm. Abi aceleyle bir kelebek camının filmini sökmeyi unutmuş. Aldığım tepki:
"Bir kelebek camında film var. Renk açık belli olmuyordu ama cam markasının harflerinin etrafında minik kabarıklık olmuş ordan anladım."
Ağır kusurdan geçmedi araç. Söküp tekrar soktuk muayeneye. Yani kısacası açık renk, koyu renk ayrımı yok direk ağır kusur.
Ön cam hariç komple film var zindan spec. Araç siyah megane2 hiç sçkesim yok babam her gün sök diyor çok araç kulanmadığımız için şu an ellemedim vizeye bir sene var daha. Sen kullan gelirse yersen ceza ben öderim dedim ama hiç rahat değilim geçen cumartesiden beri brandanın altında yatıyor binesim bile gelmedi bu hafta hiç :mad: :mad:
Bu yasalarin da annesine ben soveyim.
Nedir bu film muhabbetinden çektiğimiz, para gelsin diye yapmadıkları kalmadı.
Cam filmi serbestken balıklama atlayanlar yasakkende şıp diye sökecekler. Yok öyle hem ayranım dökülmesin hem götüm sikilmesin.
Kaldırmaları doğru mu yanlış mı bilemem ama , izin verince devletten iyisi yok , yasaklanınca paracı devlet. Sana zorla mı taktırdılar şart mı koştular amk.
sadık talihsiz bir açıklama olmuş.bu daha çok kumpas kurmak oluyor
filmlerim açık olmasıan rağmen kimseyle muhattap olmamak için 1 saate söktük.yapışkanda bırakmadı hiçbişey sıkmadan da direk geldi.arka camıda rezistans gibi yatay şekilde çekerek çıkardım bi sıkıntı olmadı.appleride söktüm bi varexe kıyamıyorum onda da oem kafaya döneceğim eğilip bakarsada yapcak bişey yok artık
Yasaklandı film , tıpkı bir zaman malbora nın yasak olması gibi. Takılmayın böyle şeylere uyun kurallara , *** mu var cama film taktırıyorsunuz , *** gibi oluyor. Açığı kapalısı mı var bunun , devlet bir kural koymuş ona uyacak herkes.. Amk herkes birşeye baş kaldırsa bu ülkede yönetim dikiş tutar mı ?
havalar soğuyor kömür lazım mı diyorsun
Yasaklar yasak olduğu için olsa eyvallah, yasaklar nakit için konulunca eyvallah diyemiyoruz kusura bakma, böyle rahat yazabiliyorsan ya araban yok, yada arabanda cam filmi yok. Eğer amaç bağcıyı dövmeyip, üzüm yemek ise ilk olarak ruhsatsız silah alım satımı ile başlayabilirler, çocuk tecavüzcüleri, tecavüzcüler, hırsızlar veya katiller ile başlayabilirler, ama eğer amaç bağcıyı dövmek olduğu için, senin aracının cam filmine takarlar, umarım anlatabilmişimdir.
arabamda cam filmi yok cunku yasak , karsidan karsiya gecerken yesil tusuna basarim ben . kurallara uyarim , uymazsamda cezama boyun egerim dansoz kari gibi kivirtmak serbestken yapip yasak olunca aglamak bir delikanliya yakisir mi video cekiyorlar birde utanmadan 35 40 yasinda adamlar colugu var cocugu var arabamin cam filmi diyor. tiplere bakin hepsi ofsayt ilk polis cevirmesinde gbt si yapilmak istenecek icindeki pislik yuzune vurmus. utaniyorum.izledikce boyle barzolarla ayni hobiye mi sahibim.diye keske golf tennis falan takilma imkanim.olsaymis. valla kendinize gore yorumlayin istediginiz kadar , var.olan sudur cam filmi su an yasak serbestken yaptiysaniz para kazandiysaniz simdide ikiletmeden sokuceksiniz. bende arabamin egzoz ucu oldugu icin ceza yedim rc egzoz ucu vardi ama arabam hdi idi . bu vicdan meselesi karakter meselesi polise abii yaa bu orjinal parca diyip yalan atmak karaktersizliktir.. gittim sokturdum. tertemiz. sonraki arabalarimida stok bindim misler gibi polisten niye kacmak zorunda kalasiniz ki ? akil vermis yaradan.
Cam filminin delikanlılıkla ne alakası var. Ben zaten araba alırken kullanırken tonla vergi ödüyorum araç fiyatlarına bir bakın bir araba alırken bir arabada devlete alıyorum. Cam filmi çektiğim zaman teröristmiş olmuş oluyorum. 2009 dan beri cam filimli araba kullanırız. Ben ticari taksi veya ticari araç olarak kullanmıyorum şahsi kullanıyorum kim karışabilir benim aracımın içine. Şimdi bir yasa çıksa evde perde asmayın ne olduğunuz anlaşılmıyor deseler perdemi asmıcaksın. Trafikte o kadar barzo varken cam filminden vaz geçmem ışıkta durursun dik dik içine bakarlar kız arkadaşınla oturursun dik dik bakarlar. Aracı bayan kullansa sıkıştırırlar önce bu zihniyeti kaldırsınlar piyasadan ben filmi sökerim zaten. Herşeyi geçtim cam filminin yasaklanma sebebi içini göremiyoruz teröristmi bilmiyoruz deniyor. Cam filmini yasakladın diye teröristimi tamıcan anındamı yazıyor bu adamın yediği haltlar terörmi biticek. Körü körüne savunmayın allahınızı seviyorsanız.
Sadık bey (abi demek istemiyorum yorumları okuduktan sonra ) *** mu var demişinde senin hiç kız arkadaşın ,ablan,kardeşin istanbul trafiğinde sıkıştırıldımı? Yazmak için yazmışsın.Herkes şekil için takmıyor.
Ya kaale almayın şunu. Gördüğüm andan itibaren böyle yorum yaparak prim kasmaya çalışıyor başka bi derdi yok. Cevap vermeye kasmayın. Yüzüne baksam polise şikayet edeceğim adam, insanları polis görse gbt bakar diyerek yadırgamış :) Hayat ne tuhaf ya.
Şu forumda shkodra 1 , sadık 2
Gerçek hayatta da çok boş insan olduklarına inanıyorum.
Bu ülkede yönetim mi var aq.
Sadığı ciddiye almayın sizinle makara yapıyor. Gerçek düşünceleri çok farklı biri. 206 nın kaputuna intercooler takan bir arkadaşımız kendisi
Benim eşim yeni doğum yaptı
Araba ile bir yere giderken içerisinin kabak gibi gözükmesini istemiyorum
Amk evlatları çevirme yaptığında durup eksiksiz evrak vermemiz yeterli değilmi
La anlamıyorum adam zaten pkk lı olsa çevirmede durmaz patlatır tarar
Amaç belli para lazım
Bunları başımıza bela edenler gün yüzü görmesin
Valla ağzına ettiler ülkenin
Yasağını mikimmm yaa
App plakanın tenekeleri ile film fabrikaların bacaları girsin bunlara ya
Valla yeter ya
Para için ibinelikte dünya rekoru kırıyorlar hergün