User Tag List

Sayfa 28/51 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon
969 sonuçtan 514 ile 532 arası

Konu: Cam filmi tekrar yasaklandı.

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arka cam ve arka yan camlara sıkıntı yapıyorlar mı trafikte de muayenede de?
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orijinal renkli cam olsa dahi üzerine sonradan yapılmış film çok net anlaşılabiliyor.

kelebek cam da olsa arka rezistanslı camda olsa, ayrım yok hepsinin sökülmesi gerekiyor.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

EgemeN. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şöyle söyleyeyim,

Dün muayeneden önce aracımın açık renkli cam filmlerini bir abimize söktürdüm. Abi aceleyle bir kelebek camının filmini sökmeyi unutmuş. Aldığım tepki:

"Bir kelebek camında film var. Renk açık belli olmuyordu ama cam markasının harflerinin etrafında minik kabarıklık olmuş ordan anladım."

Ağır kusurdan geçmedi araç. Söküp tekrar soktuk muayeneye. Yani kısacası açık renk, koyu renk ayrımı yok direk ağır kusur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ön cam hariç komple film var zindan spec. Araç siyah megane2 hiç sçkesim yok babam her gün sök diyor çok araç kulanmadığımız için şu an ellemedim vizeye bir sene var daha. Sen kullan gelirse yersen ceza ben öderim dedim ama hiç rahat değilim geçen cumartesiden beri brandanın altında yatıyor binesim bile gelmedi bu hafta hiç

Revolution - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yasalarin da annesine ben soveyim.
    Dış Güçlerin Oyuncağı Olan Karanlık Bir Kişi,
    Ülkemizin Geleceği, Milletimizin ve Ordumuzun Şerefli Üyeleriyle Oynayamaz...

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koca gibi koca . haha takip edip beğendim abi
    eyvallah dostum
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nedir bu film muhabbetinden çektiğimiz, para gelsin diye yapmadıkları kalmadı.

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cam filmi serbestken balıklama atlayanlar yasakkende şıp diye sökecekler. Yok öyle hem ayranım dökülmesin hem götüm sikilmesin.
    Kaldırmaları doğru mu yanlış mı bilemem ama , izin verince devletten iyisi yok , yasaklanınca paracı devlet. Sana zorla mı taktırdılar şart mı koştular amk.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadık talihsiz bir açıklama olmuş.bu daha çok kumpas kurmak oluyor

filmlerim açık olmasıan rağmen kimseyle muhattap olmamak için 1 saate söktük.yapışkanda bırakmadı hiçbişey sıkmadan da direk geldi.arka camıda rezistans gibi yatay şekilde çekerek çıkardım bi sıkıntı olmadı.appleride söktüm bi varexe kıyamıyorum onda da oem kafaya döneceğim eğilip bakarsada yapcak bişey yok artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadık talihsiz bir açıklama olmuş.bu daha çok kumpas kurmak oluyor

filmlerim açık olmasıan rağmen kimseyle muhattap olmamak için 1 saate söktük.yapışkanda bırakmadı hiçbişey sıkmadan da direk geldi.arka camıda rezistans gibi yatay şekilde çekerek çıkardım bi sıkıntı olmadı.appleride söktüm bi varexe kıyamıyorum onda da oem kafaya döneceğim eğilip bakarsada yapcak bişey yok artık
    Yasaklandı film , tıpkı bir zaman malbora nın yasak olması gibi. Takılmayın böyle şeylere uyun kurallara , *** mu var cama film taktırıyorsunuz , *** gibi oluyor. Açığı kapalısı mı var bunun , devlet bir kural koymuş ona uyacak herkes.. Amk herkes birşeye baş kaldırsa bu ülkede yönetim dikiş tutar mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    havalar soğuyor kömür lazım mı diyorsun

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yasaklandı film , tıpkı bir zaman malbora nın yasak olması gibi. Takılmayın böyle şeylere uyun kurallara , *** mu var cama film taktırıyorsunuz , *** gibi oluyor. Açığı kapalısı mı var bunun , devlet bir kural koymuş ona uyacak herkes.. Amk herkes birşeye baş kaldırsa bu ülkede yönetim dikiş tutar mı ?
    Yasaklar yasak olduğu için olsa eyvallah, yasaklar nakit için konulunca eyvallah diyemiyoruz kusura bakma, böyle rahat yazabiliyorsan ya araban yok, yada arabanda cam filmi yok. Eğer amaç bağcıyı dövmeyip, üzüm yemek ise ilk olarak ruhsatsız silah alım satımı ile başlayabilirler, çocuk tecavüzcüleri, tecavüzcüler, hırsızlar veya katiller ile başlayabilirler, ama eğer amaç bağcıyı dövmek olduğu için, senin aracının cam filmine takarlar, umarım anlatabilmişimdir.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 300E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yasaklar yasak olduğu için olsa eyvallah, yasaklar nakit için konulunca eyvallah diyemiyoruz kusura bakma, böyle rahat yazabiliyorsan ya araban yok, yada arabanda cam filmi yok. Eğer amaç bağcıyı dövmeyip, üzüm yemek ise ilk olarak ruhsatsız silah alım satımı ile başlayabilirler, çocuk tecavüzcüleri, tecavüzcüler, hırsızlar veya katiller ile başlayabilirler, ama eğer amaç bağcıyı dövmek olduğu için, senin aracının cam filmine takarlar, umarım anlatabilmişimdir.
    arabamda cam filmi yok cunku yasak , karsidan karsiya gecerken yesil tusuna basarim ben . kurallara uyarim , uymazsamda cezama boyun egerim dansoz kari gibi kivirtmak serbestken yapip yasak olunca aglamak bir delikanliya yakisir mi video cekiyorlar birde utanmadan 35 40 yasinda adamlar colugu var cocugu var arabamin cam filmi diyor. tiplere bakin hepsi ofsayt ilk polis cevirmesinde gbt si yapilmak istenecek icindeki pislik yuzune vurmus. utaniyorum.izledikce boyle barzolarla ayni hobiye mi sahibim.diye keske golf tennis falan takilma imkanim.olsaymis. valla kendinize gore yorumlayin istediginiz kadar , var.olan sudur cam filmi su an yasak serbestken yaptiysaniz para kazandiysaniz simdide ikiletmeden sokuceksiniz. bende arabamin egzoz ucu oldugu icin ceza yedim rc egzoz ucu vardi ama arabam hdi idi . bu vicdan meselesi karakter meselesi polise abii yaa bu orjinal parca diyip yalan atmak karaktersizliktir.. gittim sokturdum. tertemiz. sonraki arabalarimida stok bindim misler gibi polisten niye kacmak zorunda kalasiniz ki ? akil vermis yaradan.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Cam filminin delikanlılıkla ne alakası var. Ben zaten araba alırken kullanırken tonla vergi ödüyorum araç fiyatlarına bir bakın bir araba alırken bir arabada devlete alıyorum. Cam filmi çektiğim zaman teröristmiş olmuş oluyorum. 2009 dan beri cam filimli araba kullanırız. Ben ticari taksi veya ticari araç olarak kullanmıyorum şahsi kullanıyorum kim karışabilir benim aracımın içine. Şimdi bir yasa çıksa evde perde asmayın ne olduğunuz anlaşılmıyor deseler perdemi asmıcaksın. Trafikte o kadar barzo varken cam filminden vaz geçmem ışıkta durursun dik dik içine bakarlar kız arkadaşınla oturursun dik dik bakarlar. Aracı bayan kullansa sıkıştırırlar önce bu zihniyeti kaldırsınlar piyasadan ben filmi sökerim zaten. Herşeyi geçtim cam filminin yasaklanma sebebi içini göremiyoruz teröristmi bilmiyoruz deniyor. Cam filmini yasakladın diye teröristimi tamıcan anındamı yazıyor bu adamın yediği haltlar terörmi biticek. Körü körüne savunmayın allahınızı seviyorsanız.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Emrecan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadık bey (abi demek istemiyorum yorumları okuduktan sonra ) *** mu var demişinde senin hiç kız arkadaşın ,ablan,kardeşin istanbul trafiğinde sıkıştırıldımı? Yazmak için yazmışsın.Herkes şekil için takmıyor.
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin parmağı tetikte

rain man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya kaale almayın şunu. Gördüğüm andan itibaren böyle yorum yaparak prim kasmaya çalışıyor başka bi derdi yok. Cevap vermeye kasmayın. Yüzüne baksam polise şikayet edeceğim adam, insanları polis görse gbt bakar diyerek yadırgamış Hayat ne tuhaf ya.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu forumda shkodra 1 , sadık 2

Gerçek hayatta da çok boş insan olduklarına inanıyorum.
    imzasız..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkede yönetim mi var aq.
    Sadığı ciddiye almayın sizinle makara yapıyor. Gerçek düşünceleri çok farklı biri. 206 nın kaputuna intercooler takan bir arkadaşımız kendisi

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Benim eşim yeni doğum yaptı

Araba ile bir yere giderken içerisinin kabak gibi gözükmesini istemiyorum

Amk evlatları çevirme yaptığında durup eksiksiz evrak vermemiz yeterli değilmi

La anlamıyorum adam zaten pkk lı olsa çevirmede durmaz patlatır tarar

Amaç belli para lazım

Bunları başımıza bela edenler gün yüzü görmesin

Valla ağzına ettiler ülkenin

Yasağını mikimmm yaa

App plakanın tenekeleri ile film fabrikaların bacaları girsin bunlara ya

Valla yeter ya

Para için ibinelikte dünya rekoru kırıyorlar hergün
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler