Lassa çukuru beğendi :D
Printable View
Lassa çukuru beğendi :D
Ahaha reklam yaptik parayi koyduk ekmegimizdeyiz sekli :)
Arabalara kis lastigi taktdim medet niyisi efsaneydi ya
III. Dünya Savaşı başlamıştır geçmiş olsun.
Figüran başı 50 tl desen iyi para
Meke.grup.indirimi.cikarmadan.bes1080p_mp4
çikur evimız yamaç babamiz
bu en sondaki bitimde ki duvarın üstünde oturup sonra da atlayıp giden çocuk neydi adı :D haa o çocugunda sırtında ki dövme vartolunun sırtındakıyle aynı mı bana mı öle geldi ,gözler pek cavlamadı da :D
Bi iki izledim hiç sarmadı bu dizi beni
Bu bolum hizli gecicek dedik cacik cikti. Bakalim oilhair bubsefer nasil yirtacak. Ben ceza evindeki abiyi bekliyorum.
1/6 şansı var briyantinli kafanın belki şansını dener. Denemeyeceğine veya tetiği çekmesine bir engel çıkacağına 1.85 orandan 500 TL bastım.
Senaya çantalarını ya Sultan Hanım gönderdi yada Yamaç Bey. Yamaçın gönderdiğine 1.55 orandan 1.000 TL bastım.
Kalabalık aşağıda beklerken Aliçoyu Feyyazın elinden Yamaç kurtarmıştı. Orda Yamaç Feyyaza birşeyler söyledi bence ilerde ortaya çıkar. Beni oğlun yerine koy, birlik olalım, katili ve azmettiricisini bulalım gibi veya benzeri ikna edici birşeyler söylemiştir yani. Söylediğine 1.60 orandan 1.000 TL bastım.
Mekeyi aldılar devamını göstermediler. Mekeyi konuşturmaya çalışacaklar darp edecekler yada ellerinden yara almadan kaçıp kurtulacak. Darp edeceklerine 1.65 orandan 500 TL bastım.
Feyyaz yağlı saçı öldürür ileri ki bölümlerde inşallah :)
Yağlı saç ölmez adam ailedeki hain o giderse dertler biter dizinin sonu gelir :) sena bi action yaşar yakında eve döner sığınma için zırla getirirler en kötü kendi dönmesede öyle yada böyle burnunu sokan biri olacak bu işlere
k.Vadisi gibi fragman çok iyi olduğu zaman bolum cacık oluyordu genelde bundada o tarza gitmişler, fragmanlarda çoğu sahneyi veriyorlar zaten.
vartoli nin sakal okşaması lassa reklamı efsane ya parayı koyduk der gibi :) çok güldüm :)
doktor senaya 10 çeker