ooo Sadet ve Vartoliii Sadettin aga zulada buluşuyor o halde
Printable View
ooo Sadet ve Vartoliii Sadettin aga zulada buluşuyor o halde
Emmi ve Nedret ilişkisi:
Stock Nedret Yenge
Stage 1 Nedret Abla
Stage 2 Nedret Hanım
Stage 2+ Nedret
Stage 3 Nedo
Yamaç artık saçmalıyor Cumali'nin çıkıp kontrolü ele alması lazım , yoksa çukuru Sena yönetecek az kaldı :D
Hadi bakalım kartlar yeniden karılıyor..
yine başıyla kıçını farklı farklı gösteriyor fragmanda :D
Dizi tuhaf oldu,pazarcılığı bıraktılar, silah satmıyorlar,kumar yok.. nasıl geçiniyor la bunlar :))
pelin finans 4 bolum ıdare edecek kadar fınansman sagladı zaten pelin finans vartoluya gecti vartolu masal karsılıgı tapuları idrise verdi kendi evini aldı kısaca paraya suan ihtiyac yok dee vartoluyu cözunce olay nereye gidecek merak konusu selimi topun agzından nasıl aldılar bence ilerki bolumlerde vartolu yamacın tarafına gececek ve selim ile beyfendi karsı safta olcaklar selim aileden kovulacak ...
Selim o öldürdüğü adamın evinde saatin içinde kamera vardı ilerleyen bölümlerde ordan patlak vericek bence :)
yamaç artık tamamen paşayı kaybetti.
Son bölümü gerçekten çok saçmaydı, Türk dizileri tutunca senaristlerin falan g.tü mü kalkıyor arkadaş anlamıyorum ben. Böyle devam ederse izlemem şahsen, içerde dizisinde de aynı b.ku yediler. Onu da izlemeyi bırakmıştım.
son bölüm pek sarmadı fragmanlardan anlaşılacağı üzere sonraki bölüm biraz daha hareketli geçecek gibi...
Ben bırakalı 5-6 bölüm oldu, bu senaristler hiç mi the sopranos izlemediler
https://i.hizliresim.com/8YQNEa.jpg
Değişik insanlar valla, ben de bir örnek vereyim mesela The Walking Dead
1. Sezon en düşün imdb puanı 8.3
2. Sezon aynı şekilde bir iki bölüm dışında 8.x
..... 6. sezonun final bölümüne kadar birkaç bölüm dışında hep 8 in üstünde ki bunların içinde 9.5 9.6 lar falan da var.
6. sezonun final bölümü dahil sonraki bölümlerde 8 in üstünde bölüm yok nerdeyse 6 küsürler havada uçuşuyor. Çünkü hatırlayalım 6. sezon finalini
http://i64.tinypic.com/256ql38.png
Bu bölümün imdb puanı 6.3, çünkü saçma sapan iş yaptılar. Negan birini öldürdü ve sezon bitti ama kimi öldürdüğünü bilmiyoruz. Mesela ana cast ekibinden birinin ölmesi değildi ki buraya kadar bi ton adam öldü. Mesela senaristlerin g.tlük yapmasıydı. Kimi öldürdüğünü gösterip bitseydi bölüm 6.3 yerine 8.x olurdu puanı ve seyirci küsmezdi.
Uzun oldu ama anlatmak istediğim anlatabilmişimdir umarım :D
Olaya bir de şu açıdan bakmak lazım. Tombala var, silah ticareti var, insan ticareti var, haraç var ama; yurt içine satılmayacak, sadece yurt dışına satılacak toz işi yok. Biz de yedik tamam :D
Pazar tezgahı vardı haber yok, aşevi çalışıyor mu haber yok, Nedret'in oğlu kaç bölümdür yok, Vartolu'nun etrafı adamdan geçilmezken şimdi etrafında Celasun'dan başka 1 tane adam yok, Vartolu'nun laboratuvarlardan haber yok. Belki bunların hepsi ileride karşımıza çıkacak ama bir bölümü 2.5 saatlik bir dizide bunlara yer verilmesi gerekir diye düşünüyorum. Eğer ki karşımıza çıkmayacaksa bu detaylara ilk bölümlerde neden yer verilmişti ondan da bizim haberimiz yok :)
İlk bir kaç bölüm heyecanla izlenmişti ama aynı İçerde'de olduğu gibi baymaya başladı bu senaryo eksiklikleri.
Cıx bence yanlış taraftan bakıyorsunuz. O yazdıklarınızın hiçbiri dizinin ana konusu değil. Konu bütünlüğü için yapılan küçük detaylar sadece. İlk bölümde ana konu me durumdaydı şimdi ne durumda diye bakarsak bence konudan sapma yok doğru gidiyor dizi bence
Vartolunun çocukluktan kalma arabasının z4 olmasına kaç puan peki ?