Artık netten de vartoli nin küfürleri de duyamayacağız sanırım :)
Netflix ve YouTube da dahil… Dijital servislere RTUK denetimi geliyor - Teknolojiden Haberler
Printable View
Artık netten de vartoli nin küfürleri de duyamayacağız sanırım :)
Netflix ve YouTube da dahil… Dijital servislere RTUK denetimi geliyor - Teknolojiden Haberler
Bak bu bölüm iyiydi işte. :D Son 2-3 bölüm biraz heyecan gitmişti bence her yerde Yamaç'ın tahminleri tutuyor her dediği/istediği oluyor falan. Bu sefer sürprizli bölüm çıkmış
Netflix ve youtube da küfürleri sansürlerse muhtemelen dizi çekimlerinede çok küfür koymazlar.
Tahmin ettiğim gibi son sahnede Yamaçı çözen celasundu.
Son bölüm sahneler/bölümlerde duygusallık artınca şiddet azalacak sandımda vartolu kabuklarından doğdu resmen yıkıp yakmaya başladı ortalığı :D
https://www.youtube.com/watch?v=2kEXHyflrrk
sultanda var bi or.spuluk dediydim ben ama dediydim işte :D
Cukur’a ceza geliyor! – Medyanın Elli Tonu
inanılmaz kafalar, cidden inanılmaz.
Şu diziyi hiç izlemedim, sadece bir sahnesini attı arkadaşım. Vartolu denen arkadaşın telefondaki küfür sahnesi.
Ciddi ciddi adam rolü yaşamış, oyuncu olarak bence çok başarılı. Son telefona bakarken sövmesine hala gülüyorum.
Ayrıca şu beyefendi rolünde olan adamı da ezelden beri sevmem neden bilmiyorum.
YouTube
Sabah karga kahvaltısını etmeden aklıma bir sual geldi. Şimdi bu beyefendi olacak kart horoz madem vartoluyu bile sessiz sedasız çukurdan kimseye duyurmadan kaldırabilecek kadar gücün var ne diye selim ibnesiyle felan uğraşıyonki kaldır idris aganın aile efradını. Yahutta amaç tapulara çöküp mahalleyi yıkmaksa ne bk yemeye verirsin onları vartoliya :D
Vartoli bu dizinin izlenme sebebidir. Adamın dibidir. Adam küfür ettikçe ben rahatlıyorum ki çok küfre alışkın ve küfreden biri değilimdir. Burak SERGEN kaliteli oyuncudur bence en iyi performansını da Fasulye filminde göstermiştir.
Ohaaaraaa :):):)
Ters köşe değildir insallah
Size abi diyebilirmiyim?