reklam gelırlerının kaldırılmasından dolayı 4 hafta dızıler yayınlanmayacak denılıyordu onun ıle ılgılı olabılır
YouTube
buda benden gelsin. Vuran kişi celasun çıktı![]()
doğuştan araba manyağı
Link
yeni fragman geldi
Ben mi vurdum acaba yav kendimden bile şüphe etmeye başladım![]()
heyecan dorukta 3 haftalık aradan sonra herkesin merakını giderecek bir bölüm geliyor. bekliyoruz
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
senaryoda ki açıklıklar, ilerleyişte ki saçmalıklara takılmadan izleyemiyorum. Kasıtlı olarak mı bu kadar hata yapıyorlar yoksa farklı bir evrende mi yaşıyoruz? ilk sezonda ki sürükleyicilik yok dolayısıyla benim de heyecanım kalmadı pek
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Rating sıralamasında hala nasıl tepede aklım almıyor,bizim milletin halini ortaya koyuyor bence, Çarpisma gibi dizi ilk 5te yer almak için çırpınıyor.Ab grubunda tepelerde o ayrı..
Beyin yakan bir bölümdü![]()
Heyecanlı olacak bekliyoruz dedik fıss çıktı bölüm. Kafam o kadar karıştı ki bölümden bir şey anlamadım. Resmen aklımızla dalga geçiyorlar. İzlemeyeceğim demiyorum çünkü izleyeceğimi biliyorum.
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
ilk reklamdan sonra bıraktım iyicene saçmaladılar boş beleş bir bölüm oluyordu. sonrasında ne oldu bilmiyorum. ayşe ******su herife yardım ediyor ne akla hizmetse. lan zaten yığılıp kalmış çağır vartoluyu sıktır kafasına. dizidir dedik tamamda aklımızla alay ettiler iyice. benim tanıdığım saydığım tek çukur bundan kelli tuvaletteki çukurdur. hiç olmazsa bi işe yaray![]()
Arkadaşım netflix üyeliğini paylaştığı dan beri ulusal
Kanalları izlemiyorum.
Çukuru son 3 bölümdür bıraktım
Netflixden sonra bu diziler don lastigi geliyor..
Baba kaçar...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)