Allah rahmet eylesin..
Printable View
Allah rahmet eylesin..
canım sıkıldığında açar izlerdim videolarını... Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin, yalan dunya iste, hepimiz onun gibi her gunumuz son gunumuzmus gibi yasamaliyiz, bu dunyadan diger tarafa goturecek hicbir seyimiz yok
Kendini cana yakınlığıyla sevdiren bi abimizdi
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.doğallığıyla cana yakınlığıyla tanıdık bildik biri gibiydi.üzüldüm
106 sına kulaklara bak kulaklara diye sesleniyordu, neşe dolu adamdı.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Genelimizin hisleri aynı sanki bir yakınımız ölmüş gibi üzüldük. Haberi alınca yıkıldım inanamadım. Acımız büyük. Başımız sağolsun.
İyi ve güzel insanlar neden hep erken gider ? Allah rahmet eylesin. Ne güzel içten, samimi ve doğal bir insandı :). Hey maşşAllah hey döşe bak döşe gopuh uçurtma gibin deel ama döşlü yinede...
Uzun zamandır takip etmiyordum ama çok videosunu izlemişliğim var. Naif bi abimizdi. Allah rahmet eylesin.
haydaaa çok üzüldüm , allah rahmet eylesin.
mekanı cennet olsun. böyle güleç, hayatı yaşamaktan zevk alan insanlar vefat edince daha da üzülüyorum. Allah geride kalanlara sabır, herkese uzun ömürler versin
Üzüldüm bayağı 2yıl kadar önce takip etmeye başlamıştım çok şaşkınım Allah rahmet etsin AlexAlican745 :(
ben bu dünya düzenini anlamadım neşeli örnek üretken adamlar bir bir gidiyor , kötüler hep başımızda kalıyor.allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin. Şen şakrak adamdı.
Allah rahmet eylesin. Renkli ve neşeli bi karaktere sahipti. Mekanı cennet olsun. Gerçekten üzüldüm. :(
Allah rahmet eylesin çok neşeli bi insandı ara sıra açar izlerdim videolarını..
allah rahmet eylesin ailesine sabır versin