-
üstad ACER 5315 sanırım 10-12 yıllık makina kullanıyorum evde. masaüstünden sökme ssd taktım birde arındırılmış bir işletim sistemi kurdum. Makina şaka gibi 8 sny de açılıyor günlük kullanım için mükemmel oldu. Ne alırsan al içinde ssd olsun kesinlikle
Saygılar
-
Arkadaşlar maalesef ssd almadım.
Dün vatan Bilgisayara gittim. Kullanım amacımı anlattım ve arkadaş bana 2 tane pc önerdi.
İkiside Celeron. Biri Casper diğeri Hp.
Laptoplarda Amd işlemcinin verimsiz olduğunu anlattı. Yeni nesil Celeronların stabil çalıştığını anlattı.
Bana da 1270 tl cazip geldi.
Casper c300.3060 modelini aldım. 2 gündür kullanıyorum şuan için işimi görüyor.
-
senki forumun 2. el araç piyasası diyince ordinaryus profesörü olan kişi, buradaki tecrubeli sektörden arkadaşları dinlemedin. vatanbilgisayardaki o tezgahtarın tavsiyesiyle casper mı aldın. inşallah şanslı bi adamsındır yoksa aldığın çin malı fason bilgisayarın yetkili servis müdavimi olan bir elektronik eşya olması an meselesi. yukarıda lenovo hp tartışması var gittin casper aldın :D git ver geri lenovo yu al. babam gibi iş yapma. babamda gelir bana bişey sorar arar araştırır fiyat performans muhteşem bişey söylerim gider bakkal hüseyinin dediğini yapar. cinlendim gece gece :S
-
Geri verme imkanın varsa geri ver, lenovoyu ya da hp'yi al..
-
Sadece film, müzik, internet için kullanılacaksa laptop yerine tabletler daha mantıklı aslında.
-
arkadaşlar merhaba,
bi arkadaşım yazılım mühendisi. android studio, eclipse ve sql programlarıyla çalışcak.
hangi marka önerirsiniz ve sıkıntı çekmemesi için laptopun özellikleri nasıl olmalı ?
max 4000 tl
-
Beyler selam film dizi vs izlemek için laptop almak istiyorum yada tablet ,tablet alsam işe yararmı laptop 'a okadar para vermek istemiyorum, yada direk int 'i tvye bağlayabilicek bi cihaz varmıdır?
-
Film, muzik, internette gezinmek icin Ubuntu 16.04 kurun bilgisayariniza önce. SSD'siz 4 senelik Lenovo Z5070 laptopum 3 saniyede aciliyor. Bootta windows 10 var ofis ve mesleki uygulamalar icin, yuzune bakasim yok, yavas, agir, hantal windows kullansam satardim laptopu kesinlikle.
Linux gercekten performansa cok guzel etkiliyor, bir deneyin eski laptoplarinizla ondan sonra laptop almaya karar verin.
Freedos cok daha iyi ozellikleri olan laptoplar alabilirsiniz.