merceklı far var ama far yıkama yok bende sorun oluyormu?
Printable View
merceklı far var ama far yıkama yok bende sorun oluyormu?
Bnde 10k xenon angel war ayarına baktı tamam dedı gectı alcak olduundan gecemedım sadece
Aslında ben bu sistemi çok sevdim.Belki modifiyeyle uğraşan arkadaşlarımız için büyük bir dert.Ama benim açımdan düşünecek olursak;piyasadaki bir çok külüstür olarak tabir ettiğimiz ve çevreye zarar veren araçlar bu şekilde trafiğe çıkmayacak gibi gözüküyor.
88 model Şahin'in geçmesinede çok şaşırdım.Çünkü çalışmayan yada zor çalışan araçların çoğunu geri gönderiyorlar.
babam h100 ruhsatını kaybetmiş ruhsat için hundaya gittim biz hallederiz diolar hatta inş p.tesi geliyo ruhsat yeniden muayneden geçmesi lazımmış.isteyen olursa ö.m atarım hundainin ismini şimde reklam olmasın :)
Cam filmine karışmamaları gerçekten çok iyi oldu. Benim aracımda da jant yay filtre film falan var. Gerçi daha çok var muayenin bitmesine ama ilk önce olduğu haliyle götürcem bakalım ne olcak:)
dostum ben yaptırmadım arabamın muayanesını daha ama onceden bu ısı yapanlar tekrardan yapmaya baslamıslar...ıstanbulda sanayıde saga sola sorsan bulursun yada sıgarta sırketlerı de halledıyolar yalnız bu yenı sıstemın zorlugu sebebıyle normalden cok daha fazla br avanta alıyorlarmıs...
baya kurcalıyorlarmıs aracı fabrikadannasıl cıkıtıysa onu istiyorlarmıs.gecen bi 2006 vectra geldi gecmemiş sis farı ayarından :S:S düşnn artk modlu araclara ne derler.
Hic araba gitmeden yaptıranlar var, sadece hava parası biraz arttı :D
İzmitte yapılan muayeneler patlamış haberlerde falan çıktı.. Sadece ruhsatı gönderip muayene yapma olayında patlama olduğundan falan eski sistem yerlerde sahtecilik başladı die.... Dikkat edin derimmm
egzostu sök tak nereye kadar bıktım =:-(
Benim arabamda da coilover var, ama kesinlikle muayeney gireceğim ve geçmek için gerekli değişikleri yapacağım.
Ne demişler ; "Herkes kendi evinin önünü süpürse..."
bu kadar dert etmeyeim yaw burası türkiye elbet bigün bununda yol caresi bulunur ebet :):):)