Boyasız güvenlik paketli ies alırdım .
Printable View
Boyasız güvenlik paketli ies alırdım .
velar alır kalanıda gayrimenkule gömerdim artık kaç tane ev yazlık vs gelıyorsa
Adelet....
Hayalimdeki garajı yaparım kalan parayıda gayrimenkul al-sat ile değerlendiririm bir süre ve ardından güneş paneli işine girerim :D
1 Bordo 1 Turkuaz doğan slx(hatasız)
Hb Vti
1 tane siyah ep3 typer
1 tane beyaz veya siyah rx 8
1 tane siyah s2000 başka renge binmem :D
1 tane siyah veya turuncu 350z
Bunları alır garajıma koyardım 1 tane de 420d cabrio alır günlük biner keyfime bakardım :D
En son olarak garajda sadece doğanları bırakır , diğer aldığım arabalardan en çok hangisinden keyif alırsam onu bırakır diğerlerini satardım :D
Hiç demiyosunuz bakkala markete gitmeyi, getiri götürü neyle yapacaksın diye? Tabiki yazın Boxster, kışın Cayman ile.
volvo xc40, birazda çinlilere kazandıralım.
10 ar tane golf passat leon vs alır 6 ay sonra satışa çıkarmak için pusuda beklerim.
Binmek içinde kodiaq ve sw superb alırım
Arac degilde, ilk yapacagim is heralde bir kac sene Insan aleminden uzaklasmak olurdu heralde....
+1905
mütevazi birde böyle bir ev
bir tane orta segment suv missss bol bol çocuk yap sonra atatürkçü nesil gerek :D
https://static-dergi.milliyetemlak.c...ri-750x500.jpg
İlk işim medeni ülkelere ve vatandaşlık için başvurmak, şu kadar nakit param var, aralarında birini seçip bu ülkeden de defolup gitmek. Sonrasında zaten orada buradaki 1 araba fiyatına 10 tane araba alabildiğinden, araba konusunda tüm fantezilerini ve hayalini kurduğun arabaları sırasıyla ister 1'er 1'er istersen 2'şer 3'er alıp keyfini sürmek.
piyasaki dumanlı dtiları toplardım
bir huracan,çeşmede en güzel yerde yazlık(ayayorgi olabilir),bağdat caddesi dalyan da bir dubleks,kanlıca sırtlarında(full manzaralı bir 2+1),miami de bir yazlık
gerisine bir üniversite
0 araç fiyatları böyle artmaya devam ederse herhalde çekilişten sonra anca Polo 1.0 tsi dsg highline + metalik boya + cam tavan :)
TR'de üst segment bir araba alınca bir tane RTE'ye bir tane de bilal oğlana extadan araç almak zorunda kalıyosun. Misal audi.com.tr ye girip bakınca manzara:
162 bin Avro net fiyatı olan R8 500 bin Avro oluveriyor birden! Ohhaaa,,, çüşşşş spor gazetesi!