Hatta şu işlemciyi eklersek daha iyi olur 1950ye filan denk geliyor bu işlemciyi i3le değiştirirsek. http://www.vatanbilgisayar.com/intel...m-islemci.html
Printable View
Hatta şu işlemciyi eklersek daha iyi olur 1950ye filan denk geliyor bu işlemciyi i3le değiştirirsek. http://www.vatanbilgisayar.com/intel...m-islemci.html
Öncelikle muhasebe ofisinin altyapısını güncelleyin.
Mesela serverınız nedir? Yada yedeklemeyi nasıl yapıyorsunuz.
Hangi programı kullanıyorsunuz.
Mevcut kullandığınız pc lerin işlemcilerini yazınız ve ramlarını
Eğer kurtarıyorsa ssd ye temiz kurulum + 8 gb ram le enaz 3-5 sene daha gider. Alt yapıyıda nas da raid 2 yapın. Haftalık cloud a yedeklesin.
Bundan sonra size geçersek 13-15 inc güçlü laptop alın ofiste 24-27 inc monidor ve kablosunz klavye mous olsun. Geldiğiniz de bağlayın
Notebook isterseniz eğer iki adet sıfır kutusunda mevcut; ürün kodu : 2rs26ea
İkisini alırsanız 4750’e bırakabilirim.
Bizim ön muhasebede çift ekran kullanıyoruz çalışanlar baya memnun. Büyük ekran istermisiniz tek monitör diye sordum istemediler çift ekran da düşünebilirsiniz baya kolaylaştırıyor işlemleri. Normal muhasebecimizin çalışanları hala 15" tüplü monitör ve xp işletim sistemi kullanıyor.
Ben eski sistemciyim o yüzden all in one pc önermiyorum genelde içini açması sökmesi takması dert.
Hurriyette çalıştığım dönemlerde en güzel bilgisayarlarımız hp elite 8300 dü hemde fiyatıda uygundu i5 i7 alırdık hatta bu bilgisayarları yazılımcı veya grafikerlere verirdik yüklü işlem yapıyorlar diye.
Muhasebe birimine vereceğine göre ETA SPA AX tarzı program kullanacaklar + Excell bol bol ram ve işlemci kasacağa benziyor benim önerim i7 işlemci 8-12 arasıda ram olursa gayet yeterli olacaktır.
Yine hp All in one 7320 kullanırdık ama nefret ederdim bilgisayardan cidden yavaştı üzerinde wifi dokunmatik herşey var ama 8100 serisi daha stabil kullanışlıydı.
Bana kalırsa kendi bilgisayarımı da toplama yaptım 6 senedir format dahi atmıyorum, millete de hazırdan çok kendilerinin toplamasını öneririm her zaman :)