User Tag List

16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: Radar cezası bilgisi

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Radar cezası bilgisi

Merhaba arkadaşlar. 1 Mayıs günü Kurtköy den Ümraniye ye giderken otoyolda Çamlıca gişeleri öncesi radar cezası yemişim 149 km ile. Ceza mobese ve benzeri kameralar ile tespit edilmiştir yazıyor. Görüntü var yazılmış ama göndermemişler. Saate bakınca gişelerden geçmeden 3 dk önce gözüküyor. Hgs ile geçişi kontrol ettim. Şimdi 2 sorunun cevabını bulamadım. İstanbul içi gişeler arası hız sınırı varmı? Eğer olsaydı ceza saati gişe geçiş saatimi olurdu?
    2. Si otoyolda radar vb tabelasi yok güzergahı bilenler dikkat etmiştir. Ayrıca hız kamerası da görmedim ben hiç bu yolda.
    Radar uyarısı olmadığı için itirazı kazanma ihtimalim varmıdır.
    Normalde trafik ten zaten o hıza çıkılmıyor. Bide benim araç punto çok nadir bi basayım dedim yol hazır boş diye onda da ceza yedik
    Cevaplarınız için teşekkürler

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul genelinde 8 tane benim bildiğim radar aracı var gezici genelde pusu kurarlar 3 dakka önce yemiş iseniz cezası muhtemelen katılım tarafında gezici araç durmuştur ve çekmiştir yada orta şeritten giderken siz yanınızdan geçince yazmıştır o yol üzerinde Ataşehir istikametinden geliyorsanız viyadük üzeründe bu yol güzergahı radar ve kameralar ile hız kontrolü yapılmaktadır diye uyarı var aynı uyarı temde'de var geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler neyse ki %30 a kadar olandan yemişim. Giseler arası ölçüm vardır diyede mirkelami geçince epey yavaşlamıştım ortalama düşsün diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gişeler arası ölçüm var. Gerçi gişe çıkışı, otoban çıkışı gişeye varma düşük hızı bir nebze cezayı engelliyor.
    Sen muhtemelen kartal çıkışı sonrası kamyonların kontrol edildiği yan taraf girişinde duran polis arabasının radarına girmişsin benim gibi.
    Geçmiş olsun.
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olabilir 3 dakikalık fark var kartalın oralara denk geliyor. İtiraz boşuna mı olur? Radar tabelası göremedim çünkü. Birde benlen beraber sol şeridi kapatan bir çok araba vardı. Herkese saldılar ozaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olabilir 3 dakikalık fark var kartalın oralara denk geliyor. İtiraz boşuna mı olur? Radar tabelası göremedim çünkü. Birde benlen beraber sol şeridi kapatan bir çok araba vardı. Herkese saldılar ozaman
    Radar tabelası var hatırladığım ama öyle sık sık değil elbette. Belki 8-10 km'de bir tane .
    Ben radar cezası günü yediğim haltı bildiğim için itiraz etmedim :P.
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Radar tabelası var hatırladığım ama öyle sık sık değil elbette. Belki 8-10 km'de bir tane .
    Ben radar cezası günü yediğim haltı bildiğim için itiraz etmedim :P.
    Valla o gün 180 falanda bastım iyi ona denk gelmedi400 ödeyecektik. Neyse ozaman teşekkür ederim herkese öğrenmiş oldum

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim şu ülkede itiraz etmeyeceğim nadir şeylerden biri trafik cezalarıdır. 1000km yol gittim, tam eve 1 sokak kala artık geldim diye emniyet kemerini çıkartmam ile polisin durdurması bir oldu.

gel de anlat şimdi abi ayakları filan yapmaya değmez, hayatta böyle şeyler yapamayacağımdan haklısınız memur bey hak ettim ben dedim. 77 aldım makbuzu elime 1 sokak kala.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim şu ülkede itiraz etmeyeceğim nadir şeylerden biri trafik cezalarıdır. 1000km yol gittim, tam eve 1 sokak kala artık geldim diye emniyet kemerini çıkartmam ile polisin durdurması bir oldu.

gel de anlat şimdi abi ayakları filan yapmaya değmez, hayatta böyle şeyler yapamayacağımdan haklısınız memur bey hak ettim ben dedim. 77 aldım makbuzu elime 1 sokak kala.
    O ayrı abi bende kurallara uyan biriyimdir. Kemeri hemen takarım sis açmam. Hız sınırlarına da dikkat ederim. Ama 1 Mayıs tatil günü bide sabah herkes yardırıyor bende kaptırdımradar tabelası olmayınca itiraz edesim geldi

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O ayrı abi bende kurallara uyan biriyimdir. Kemeri hemen takarım sis açmam. Hız sınırlarına da dikkat ederim. Ama 1 Mayıs tatil günü bide sabah herkes yardırıyor bende kaptırdımradar tabelası olmayınca itiraz edesim geldi
    Valla kardeşim, hız sınırının 20 olduğu ve 25 le gittiği için mahkemeye çıkarılan insanların yaşadığı ülkeler var. Bizim ülkemizde inan ceza konusunda çok insaflı bence devlet.

Keşke trafik bilinci yerleşse de Almanya gibi hız sınırının olmadığı otobanlarimiz olsa. Adı unlimited ancak ben hiçte öyle 200 300 gibi hızlarda pek araba görmedim. Belki yoğun olmayan saatlerde dikkatli şekilde basanlar oluyor tabi.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Almanyaya gittim geçen hafta. Trafik muazzam Yoğunluk var ama saygılı herkes. Otoban beleş mis. Önüne atlayan yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sırbistan da 4 km geçtik diye ceza yı direk geçirdiler o kadar dil döktük yine işe yaramadı , arka taraftaki yolcunun kemeri bağlı olmasın polis gördüğü an ceza yersiniz kaçarınız yok.Bizim burda cezalar gerçekten çok düşük bence sabah iş saatine yakın e5 şirket spec makascılar aynı hareketleri sırpta yapsalar ehliyetleri direk alınır , bizim burda ceza bile yemiyolar eds den belki...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    %39 ile 488 tl yemişim bende.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba arkadaşlar. 1 Mayıs günü Kurtköy den Ümraniye ye giderken otoyolda Çamlıca gişeleri öncesi radar cezası yemişim 149 km ile. Ceza mobese ve benzeri kameralar ile tespit edilmiştir yazıyor. Görüntü var yazılmış ama göndermemişler. Saate bakınca gişelerden geçmeden 3 dk önce gözüküyor. Hgs ile geçişi kontrol ettim. Şimdi 2 sorunun cevabını bulamadım. İstanbul içi gişeler arası hız sınırı varmı? Eğer olsaydı ceza saati gişe geçiş saatimi olurdu?
    2. Si otoyolda radar vb tabelasi yok güzergahı bilenler dikkat etmiştir. Ayrıca hız kamerası da görmedim ben hiç bu yolda.
    Radar uyarısı olmadığı için itirazı kazanma ihtimalim varmıdır.
    Normalde trafik ten zaten o hıza çıkılmıyor. Bide benim araç punto çok nadir bi basayım dedim yol hazır boş diye onda da ceza yedik
    Cevaplarınız için teşekkürler
    geçmiş olsun aynı yerde bende pazar sabahı 123 ile yedim (araç dokker 110+%10 yasal sınır 121)

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Almanyaya gittim geçen hafta. Trafik muazzam Yoğunluk var ama saygılı herkes. Otoban beleş mis. Önüne atlayan yok

Neden öyle diyorsun Kadir, avrupa bizi kıskanıyeah
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hea kesin kıskanıyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler