2.el piyasasida sisiyor :D adam listeye bakio 175 2. Eli 130 aliyim diyor :D bayiyi arayip sorma ihtiyaci bile duymuyor
Printable View
2.el piyasasida sisiyor :D adam listeye bakio 175 2. Eli 130 aliyim diyor :D bayiyi arayip sorma ihtiyaci bile duymuyor
Bayiler size böyle şaşırtıcı indirim yapıyolarya bide kiralama şirketlerini duşünün. Gidip 50 tane araba siparişi veriyolar %40 indirim alıyor adamlar sonra birazını kullanıp birazını galerici arkadaşlarına kâr ederek satıyolar
BMW'de 1 ve 3 serisi araçlar için yakın zamanda fiyat alan oldu mu peki?
1 serisi için teklif istedim bakalım ne verecekler
Audinin liste fiyatı şöyle açıklayayım hemen.
-Elimizde bir arabamız olsun fiyatıda 40.000 Euro olsun...
-Güncel Euro Kuruda 4.51 tl diyelim.Arabanın liste fiyatı 180.000tl yapıyor
-Ama Audi diyorki Euro kuru bende 3.95 sabitledim.Arabanın liste fiyatı oluyor size 158.000tl
-Yani daha bayii indirimi bile almadan arabanın liste fiyatı 180.000tl gözükürken , aslında gerçek liste fiyatı 158.000tl oluyor.Havadan 22.000tl liste fiyatı aslında daha ucuz.
-Üstüne diyor ki İşte %8 zubizu yapacağım , 24 ay 50.000tl %0 kredi vericemmm..vs değişiyor.
-Audinin kurunu bulamadım kendi sitesinde ama VW'nde şöyle birşiey var.Audide aynı zaten sistem... Kampanyalar- Volkswagen Turkiye " 01 Aralık 2017 tarihinden itibaren; 2017 model Tiguan, Yeni Tiguan Allspace ve Golf R modellerine 1€ = 3,95 TL, Beetle modeline 1€ = 4,00 TL, Touareg’e ise 1€ = 4,12 TL sabit kur oranlarıyla sahip olmak için sizleri bir Volkswagen Yetkili Satıcısına bekliyoruz."
Fiyat teklifi isteyenler içinde gayett dolu bir A3 1.0 TFSI Audi A3 Sedan 1.0 TFSI Stronic - AUDİ A3 - Golftutkusu 141.000tl.
Yada 1.5 TSI zamanında satılmıştı AUDI A3 SEDAN 1.5 TSI SPORT CIFT PAKETLİ (SATILDI) - AUDİ A3 - Golftutkusu
Kısaca çoğu sıfır diye satılan Audiler, özellikle A3'ler bayiiden birazcık daha pahalı :)
hayır. internet üzerinden teklif başvurusu yaptım. arayıp dönüş yapacağız dediler. o kadar :)
175k 1.0cc audiye veren varmi yahu ?
her silindire bir a3 sığdırmış olmaları ne kadar da zubizu..
2006 Chevrolet Corvette Z06 3LT Package ONLY 13K MILES!! SUPER CLEAN! - cars & trucks - by dealer - vehicle automotive sale
Az önce filo alarak 2. elde 0 kilometre ucuza sıfır araç satışı yapanların sayısı çok arttı, tek çare ikinci elde ekstra vergi almak gibi bir haber duydum radyoda. Hökümetimiz çalışıyor, 12 aydan önce veya 20.000 km altı satılan araçlara ek vergi geliyoreeeee.