User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Uzaktan Calistirma

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Uzaktan Calistirma

Uzaktan calistirma modulu ya da neyse adi ondan almak istiyorum .

Daha once kullandigimiz bir aracta fabrika cikista vardi , yaz kis kullanip muhendise hayir dualari ediyorduk .

Monte edilecek arac Seat ibiza , daha once kullanan var mi ? Onerebileceginiz marka model vsvs neyse artik deneyimleriniz .

Ankara'da bunu kullanan montajini yapan yaptiran varsa cok makbule gecer .

Araca inmeden basip uzaktan calistirip isitmak - sogutmak maksadiyla almak istiyorum .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazı alarmlarda vardı bu özellik bakabilirsin.
    Araba düz vites ise vites boşta olacak, sıcak veya soğuk ayarı ayarlanmış olacak, araba çalışınca devreye girecek.
    Okumadan imzalamam.....

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmmoyu iptal etmek gerekli diye biliyorum ve çok riskli bana göre
    turbocuk istiyoruz

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Webasto maliyetli ama daha güvenli olacaktır president. You live in Ankara where amazing happens

Car

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende Clifford vardı., Vectra A'ya takılıydı... Sorunları ise Aküyü çok çabuk bitiriyordu

Birgün aracı 1. Viteste bırakmışım ve evden çalıştırmayı denedim ve araç viteste iken çalışıp yolun karşısına kadar gitti son anda stop edebildim kumandadan.. Bahsettiğim zamanlar bundan 10 sene önce belki daha fazla oluyor.,

Cliffordu seçme sebebim epey uzun bir menzilden aracı takip edebiliyordum , göstergeli ekranı vardı ve otoparka bırakıyordum aracı.. Otoparkçı hafiften aracın tavanına vurup beni çağırıyordu akşam otopark kapanmaya yakın..

1) Araç mutlaka Otomatik olmalı yoksa benim yukarıda yaşamış olduğum sorunu birgün yaşarsınız
    2) El freni çekili vaziyette çalışıyor
    3) Immobilizer çok büyük ihtimalle iptal edilecek
    4) Aracın çalıştığını anlaması için biz arka cam rezistansından kablo çekmiştik (sinyal kablosu +12v) bunun nedeni alarmın aracı çalıştığını anlayabilmesi için
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

gabxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaman ayarlı Webasto en güzel çözümü bence. Alfa 159 a montaj yaptırdım. Haftalık kuruyorum 3 programı var. İstediğiniz saate ve günlere kurabiliyorsunuz. Ayrıca haftada 1 sefer kurmanız yeterli her program 1 hafta boyunca devam ediyor. Sabah binmeden önce arabanın camları çözülmüş direksiyon ve koltuklar ısınmış oluyor. İçeriyi çok kısa süre içinde fırın gibi yapabiliyor. Yakıtı saatlik 0.4-0.6lt mazot civarı istenen sıcaklığa(ben en yüksek de kullanıyorum 36derece) ulaşması 15dk falan sürüyor şu andaki soğuklarla.

Eğer görmek isterseniz gösterebilirim. Taktırdığım yerde gayet yardımcı oldular ve uygun fiyattan(iç modülü ile birlikte dolar biraz daha düşük iken 2500tl civarı bir para ödemiştim) taktılar. Bagajda yerde kaplamıyor kenara monte ediyorlar arka camın altındaki korumadan hava üfleme mekanizmasını koyuyorlar.

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DIY bölümünde uzaktan çalıştırmanın uygulama örneği var. Teknik detaylara bakabilirsin. Marka seçimi kalır sana sadece.
    @vectra-tuner Abi viteste çalışma durumu montajı yapanın hatası. Basit bir devre ile sistemin sadece vites boştayken çalışması sağlanabilir. Araba viteste unutulmuşsa uzaktan çalıştırma çalışmaz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler