Ya peki bişey dicem
Bu adam bu mesajı yazıp ortalıktan mı kayboldu ?
Yaşamının tüm anlamını 1 mesaja sığdırıp bırakıp gitti mi bu mudur ?
Printable View
Ya peki bişey dicem
Bu adam bu mesajı yazıp ortalıktan mı kayboldu ?
Yaşamının tüm anlamını 1 mesaja sığdırıp bırakıp gitti mi bu mudur ?
ben hala anlamadım.
Free ne diyim ben sana :)
Burdayım gitmedim bi yere takip ediyorum :)
Eğlencenizi bölmek gibi olmasın ama.. samimiyetle söylüyorum çoğu yorum beni de güldürdü.. iyi niyetinize güvenerek hiç alınmadığımı da belirtmek istiyorum.. ama zekadan uzak espri yeteneği olmayan arkadaşlar fazla zorlamasın kendini onlar komik değil ;)
merak edenler google dan da bakabilir, adım Serkan Osman Cimşit o yüzden nick im serkanOC
Hiç böyle bir kap kaça şahit olmadığım için gözlerimin önünde gerçekleşince yaşadığım heyecanı anlatmaya çalıştım. Bence anlatabilmişim çünkü o 30 saniyelik olay sırasında bende hiç bişey anlamadım ağzım açık izledim.
Anlayan zaten anlamış, çoğu espriye vurmuş eyvallah ama gerçekten anlamayanlar için üzgünüm, zekalarını fazla zorlamasınlar falan demicem tabi ayıp di mi..
Gözümün önünde çalmaya çalışıp çalamayan, sonra da kaçmayı başaran kap kaççı nın arkasından aracın sahibi - Yanlış adama çattınız oğlum, hepinizi bitiricem diye bağırdı.. bende size diyorum ki, burada aracına kıymet verenler ortalaması yüksek olduğu için, üstünde taramalı da olsa Ankara da bilmem kim tanıdığın da olsa, kap kaççıyı sonradan yakalayıp bütün hıncını alsan bile o jeep patates oldu hiç yere..
Kapınızın yada iş yerinizin önünde dubayı çekerken bile tedbiri bırakmayın.. Umarım kimsenin başına gelmez