Dün akşam küçük bir gezinti için Eşim kızımla birlikte metro çıkışı beni aldı bende trafikten kaçmak için Esatpaşa Mah. sokak aralarından Ataşehir tarafına doğru gitmeye çalışırken, bir mahalle marketinin önünde 3.7 Siyah gıcır gıcır bir Cherokee nin önündeki yarı otobüsü dayayıp ittirmeye çalıştığını gördüm. Olay tam önümde arada araba yok ve sağ ön kapıdan gri kapşonlu tahminim 20-30 lu yaşlarda biri seri bir şekilde dışarı fırlayıp koşmaya ve bağırmaya başladı. Ben otobüse saldıracak zannettim meğer bağıran arkadan gelen aracın sahibiymiş kaçan da arabayı çalmaya çalışan p.ç
Muhtemelen jeep D 'de kaldı ve otobüs ufak ufak gittikçe o da gidiyordu yanda park halindeki arabalara sürterek. Sahibi kaçanı mı kovalasın arabayı mı durdursun garibim o da şaşırdı ne yapacağını.. anladığım kadarıyla p.ç onu bekleyen bi arabayla kaçtı plakasını da almıştı biri..
olay o kadar ani oldu ki göz açıp kapayıncaya sen olayı çözünceye kadar bitiyo bile.. Olan cillop gibi jeep e, günahsız park halinde ki araçlara ve yarım otobüse oldu..
Yani demem o ki ne kadar hızlı olursanız, ne kadar uyanık kurnaz olursanız, ne kadar delikanlı olursanız olun, yine tedbiri elden bırakmayın, anahtarı üstünde bırakıp artistlik yapmayın, benim arabamı kim çalabilir demeyin![]()