https://www.youtube.com/watch?v=wPd8zYWAYLQ
YouTube
Printable View
4. sezon için haziran gibi çeşitli söylentiler var ama beklemedeyiz :)
2.teaser geldiyse eli kulağındadır:)
İzleyeğimiz dizi kalmadı. 4. sezon başlasın da izleyelim artık bir şeyler.
bi dürüm parası yaw ne olacak dediler kaç aydır yayınlanmıyor GOT çekiliyor mübarek :)
artık gelsin ya gerçi bu sefer ayda 1 bölüm yayınlıcaklar yine sövücez.
Blutv app den de bildirim geldi 7 haziranda yeni sezon başlıyor diye.
Anlaşılan o ki dizi ömür boyu mapusta işlenicek.
Bir ömür değilsede bu sezon full mapusta geçer kesin :(
bu savas karakterine uyuz oluyorum cok yapmacik hareketleri var. adamin boyu 1.65 idda orani gibi hal ve hareketlere bak. agzini yamultarak gozlugun ustunden bakisi yok mu ifrinti oluyorum :D ense kokune bi koycan seni amk spor gaztesi
pm duruyomu hala ?
sezon başladı, izleyen var mı ?
Ben izledim , vasattı.
isteyene link patlamadan bi tane buldum pm atın göndereyim
hatta pm ye gerek yok sanırım
Link blocked — Yandex.Disk
yok mu link yav :D
İlk bölün çok sakin geçti :-) ama bu bir başlangıç
varsa bi link ben de alırım
3*5 bölüm yayınlansın öyle blu ya üye olucam eğer link bulamazsam
linki googleda aramayın hemen kaldırılmıs oluyor facede arama kısmına aratın orda calısan bikaç tane link çıkıyor
2. bölümde vasattı. 1-2 bölüm daha böyle giderse dizinin son sezonu olur gibi geliyor.
cio savaş, cihat ve yönetmenle kavga etmiş. ölecek diyorlar. cio ölürse ne izleyeceğiz, savaşın olmayan oyunculuğunu mu?
Bunu duyduğuma üzüldüm. Bence kalite giderek artıyor. Savaşında oyunculuğunu beğeniyorum ben. Adam beyin, hakkını da veriyor bence. Ciyo dizide ölecekse herhalde bu sonra dan gelen gökhan la bozuşmalarından mı zararlı çıkacak.
Yalnız sami ağaya güzel oyun yaptılar. Tutuştu sami..
son gonnuşma SON NER
Büyük ihtimal cio ve cabbar çıkacak diziden
İnstagramın şuan bitki örtüsü Sen gonuşma son er , babba, kar deş. İzleyenlere hiç bir şey katmayan aksine itliğe çakallığa özendiren, herkesi bi bitirim olma modasına sokan çöp bir yapım. Hadi biz aklı başında insanlar makarasına izliyoruz ki aslında git başka bir şey izle hiç bir faydası olmayan bir şeyi ne diyerek izliyorsak, bunları izleyerek özenen bir ton çocuk genç var sokaklarda.
Beyler haberleri nerden alıyorsunuz. Ben biraz bakındım bişey bulamadım bu kavgalar ayrılmalarla ilgili.