Çekilişler feto muhabbetlerinden sonra noter huzurunda milli piyango sitesinde canlı yapiliyor ama son 6 7 sene çekilişler kapali kapi arkasında yapilmisti
Printable View
Çekilişler feto muhabbetlerinden sonra noter huzurunda milli piyango sitesinde canlı yapiliyor ama son 6 7 sene çekilişler kapali kapi arkasında yapilmisti
çok güvenli ve sorunsuz ülkeyiz piyangoda bile üçkağıtçılık arıyoruz nasıl bi hale geldik allah aşkına :) insanın hiç bişeye inanası gelmiyo bütün şeyleri batırdılarki sorgulamadan yapamıyoruz
1 kere arkdsin gaziyla sayısal oynadım. Dedi hepsi tutarsa zengin oluruz. Hic biri çıkmadı bana amorti verdiler. Imkansiz gibi bisey bence. Sinavda 5te1 ihtimal tutmazken milyonda 1 imkansız yani
şanstan öte bir şey bunun çıkması alın yazısı diyelim :D
Bizde oynayalım abiye destek olalim
Herseyde oldugu gibi bunda da sahtekarlik olabilir, ama bunu biz siradan vatandaslarin kanitlayabilcegi sekilde yaptiklarini dusunmuyorum
Dogru 6 sayinin ayni kolonda olma olasiligi 720/18.500.000.000
oldugundan bu kadar devretmesi normal bence.. 4 farkli sans oyunu var yilda 40 hafta buyuk ikramiye tutturulsa 160 buyuk ikramiye cikmis olur, adi gecen ilceler 500k nufustan buyuk ilceler, o konuda cok suphem yok..
altı onların olsun biz beşe razıyız :)
böyle 6 ya büyük para vereceğine , 5 i bilenlere bölse ya onu. daha güzel olmaz mı ?
devretmemesi lazım
Hiç oynamam oynadım 4 tuttu geçen hafta. Milyonlar almak varken 180 lira çıktı, gidip alasım gelmiyor
Bu hafta bende oynayayım o zaman bi el atalım:D
Klasik olucak ama
Ya cikarsa
:)
Bende oynim bari normalde hiç inanmam işimde olmaz ama parasızlık çok vurunca bu ara kendimi şans oyunlarına verdim :D
500bin bile yeter ama ankarada bi dayımız olmalı :)
3.devirden sonra 6 bulunmazsa 5e bölünüyor.
süperde yapmıyorlar bunu.süperin kolonu 2tl sayısal 1,5 sayısal fiyatı uygun olsada bukadar devretse daha çok para toplardı.
en yüksek rakam temmuzda 1 kişiye 37milyon + tl ankara keçiörene çıkmıştı.11.devrinde vermişti bu parayı.
Geçen hafta Amerika'da 6 numara bilen birisine 559 milyon dolar cıkmış. Bu nasıl bir paradır yav :D