User Tag List

18 sonuçtan 1 ile 18 arası

Konu: GPS Kullanan ???

nightkids_han
    Misafir

Post GPS Kullanan ???

arkdaşlar gps kullanan warmı aracında acaba ? hangi marka kullanıyorsunuz memnunmusunuz?
    weya twsiye ettiğiniz we güncellemeleri bol olan markalar hangileridir ?

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben garmin kullandım n95 ile birlikte ... çok iyiydi
    Everyday I ** Çapulling!!!

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende n95 le kullanıorum gmap,garmin yada kendi haritası bile yetiyo
    Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi

G60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asus P535 ile iGo My way programını kullanıyorum. Harici anten takılırsa araca kolay kolay bağlantı kaybedilmiyor.

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben tomtom kullaniyorum garmin cok ozellikli gibi gorunsede piyasadaki en kullanissiz gps bana gore . hic bir sekilde hizli ve basit bi kullanimi yok
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Garmin kullanıyorum, son derece memnunum.

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Omnia'da Route66 kullanıyorum. Gayet memnunum. Yoldaki lastikçiler, marketler, benzinciler vs.vs. sahiplerinin ismine ve iş yeri telleriyle cep telefonlarına kadar gösteriyor.
    Loading World's Best Magazine...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Garminde kullanıorum
    iGO My Way 2008de

ikisininde sonuna kadar arkadasındayım
    KA Style

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    igo 2008 ile garmini karsilastirma sansimiz oldu haftasonu;
    alternatif rotada igo yazilimsal olarak daha hizli..
    Experience is what you get when you don't get what you want.

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G60 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Asus P535 ile iGo My way programını kullanıyorum. Harici anten takılırsa araca kolay kolay bağlantı kaybedilmiyor.
    aynen bende asus p535 ile igo kullanıyorum

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Can_DCK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    garmin nuvi 200 kullanıyorum memnunum .
    ...

se®k@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim bi kaç kere arkadasımın Navturk unu kullanma fırsatım oldu,ben begenmiştim.. Güncellemeleri de yapılıyo bildigim kadarıyla..

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde bir sorum olacak kullanan arkadaslar cevaplarsa sevniirm. konu var diye yenisini acma geregi duymadim.

mediamarkt'da navking nav300 diye bir cihaz var route66 programi kullaniyormus birde
    elektroworld'de piranha pathfinder i-go myway 8.0 3D programi kullaniyormus

ikiside ayni fiyat hangisini tercih ederdiniz ? neden ?

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mgnPower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde bir sorum olacak kullanan arkadaslar cevaplarsa sevniirm. konu var diye yenisini acma geregi duymadim.

mediamarkt'da navking nav300 diye bir cihaz var route66 programi kullaniyormus birde
    elektroworld'de piranha pathfinder i-go myway 8.0 3D programi kullaniyormus

ikiside ayni fiyat hangisini tercih ederdiniz ? neden ?
    Route66, yanlış yola girildiğinde anında yeni bir rota çiziyor. i-go ile karşılaştırma yapmıştık arkadaşımla. 500 metre ilerledikten sonra yeni rota çiziyordu i-go. İlk sayfada yazdığım gibi oldukça memnunum Route66'dan. Fakat Samsung Omnia'dan bağlanıyorum ve telefondan kaynaklandığını düşündüğüm bir yavaş bağlanma söz konusu. Bu tabi ki ilk bağlanma sırasında gerçekleşiyor. Bir navigasyon cihazı daha hızlı bağlanacaktır. Haritalar gerçekten güncel. Yeni sokakları arattığımda bile hemen buluyor. Bazı navigasyon cihazlarında fotoğraf çekme özelliği var. Nav300'de var mı yok mu bakmanı öneririm. Eğer varsa düşünmeden al. Bunun faydası ne peki dediğini duyar gibiyim Şöyle açıklayım. Diyelim ki ben şu an dışarda gezerken bir cafe'yi çok beğendim. Fakat bulunduğum yeri iyi bilmiyorum. Daha sonra nasıl geleceğimi de bilmiyorum. Hemen cafe'nin bir fotoğrafını çekiyorum (Fotoğraf ayarlarından GPS'i devreye sokmanız gerekli). Fotoğrafın GPS kordinatları kayıt edilmiş oluyor. Daha sonra Route66 navigasyonumu açıyorum telefonumdan. Sonra diyorum ki beni o fotoğrafın çekildiği yere götür. Route66 da başlıyor tarif etmeye Sonuç olarak GPS kordinatları belli ve o yere seni sorunsuz götürüyor. Örneğin bulunduğunuz yeri tarif edeceksiniz fakat gelicek olan kişi güzergahı hiç bilmiyor. Samsung Omnia'sı varsa fotoğraf çekip gönderiyorum o da navigasyondan fotoğrafın gps'lerini açıyor ve en yakın zamanda yanıma geliyor. Bu Route66'nın özelliği aslında. Cihazın fotoğraf çekme özelliğine dikkat edin Bu arada harita üzerindeki lastikçiler, restaurantlar, Hastaneler, ATMler, benzinciler hatta tekel bayilerini bile gösterdiği oluyor. Bu mekanların firma ismi, sahibinin ismi ve telefonlarına kadar her detay harita üzerinde gözüküyor.

i-go'yu abim kullanıyor. Harita genel olarak sorunsuz ama dediğim gibi yanlış yola girildiğinde çok geç haber veriyor. Aynı zamanda çıkış yapacağınız sapak yaklaştığında aniden söylüyor. Dibine gelince sapağın sağa dönün diyor Kaza bile yaptırır valla.
    Loading World's Best Magazine...

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı onurdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Route66, yanlış yola girildiğinde anında yeni bir rota çiziyor. i-go ile karşılaştırma yapmıştık arkadaşımla. 500 metre ilerledikten sonra yeni rota çiziyordu i-go. İlk sayfada yazdığım gibi oldukça memnunum Route66'dan. Fakat Samsung Omnia'dan bağlanıyorum ve telefondan kaynaklandığını düşündüğüm bir yavaş bağlanma söz konusu. Bu tabi ki ilk bağlanma sırasında gerçekleşiyor. Bir navigasyon cihazı daha hızlı bağlanacaktır. Haritalar gerçekten güncel. Yeni sokakları arattığımda bile hemen buluyor. Bazı navigasyon cihazlarında fotoğraf çekme özelliği var. Nav300'de var mı yok mu bakmanı öneririm. Eğer varsa düşünmeden al. Bunun faydası ne peki dediğini duyar gibiyim Şöyle açıklayım. Diyelim ki ben şu an dışarda gezerken bir cafe'yi çok beğendim. Fakat bulunduğum yeri iyi bilmiyorum. Daha sonra nasıl geleceğimi de bilmiyorum. Hemen cafe'nin bir fotoğrafını çekiyorum (Fotoğraf ayarlarından GPS'i devreye sokmanız gerekli). Fotoğrafın GPS kordinatları kayıt edilmiş oluyor. Daha sonra Route66 navigasyonumu açıyorum telefonumdan. Sonra diyorum ki beni o fotoğrafın çekildiği yere götür. Route66 da başlıyor tarif etmeye Sonuç olarak GPS kordinatları belli ve o yere seni sorunsuz götürüyor. Örneğin bulunduğunuz yeri tarif edeceksiniz fakat gelicek olan kişi güzergahı hiç bilmiyor. Samsung Omnia'sı varsa fotoğraf çekip gönderiyorum o da navigasyondan fotoğrafın gps'lerini açıyor ve en yakın zamanda yanıma geliyor. Bu Route66'nın özelliği aslında. Cihazın fotoğraf çekme özelliğine dikkat edin Bu arada harita üzerindeki lastikçiler, restaurantlar, Hastaneler, ATMler, benzinciler hatta tekel bayilerini bile gösterdiği oluyor. Bu mekanların firma ismi, sahibinin ismi ve telefonlarına kadar her detay harita üzerinde gözüküyor.

i-go'yu abim kullanıyor. Harita genel olarak sorunsuz ama dediğim gibi yanlış yola girildiğinde çok geç haber veriyor. Aynı zamanda çıkış yapacağınız sapak yaklaştığında aniden söylüyor. Dibine gelince sapağın sağa dönün diyor Kaza bile yaptırır valla.
    Benzer özellik Garminde de mevcut. Bilmediğim bir yere tekrar gelmeyi istiyorsam o yeri tek tuşla kaydediyorum. Daha sonra nerede olursam olayım kaydettiğim yeri seçtiğimde rota çiziyor ve beni daha önce kaydettiğim yere götürüyor.

chaylak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bir adet gps edinmek istiyorum..

hangi tellerde detayli, problemsiz kullanabiliyoruz?
    aylik ücret ne kadar gidiyor.. özellikle cep telde kullanan arkadaslar bilgi verirse çok sevinirim..
    00' Civic 1.6IES

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    n95 + garmin oldukça başarılı.hollandada iken,fransadan otel adresi girdik kapısına kadar getirdi,antepdeykende hatayda bir adres girdik yine sokak no suna kadar buldu.Avrupa ve tr haritaları çok başarılı cidden..

Yalnız 2 dezavantajı var,kapalı mekanlarda otopark vs. araç navigasyonları gibi kuvvetli değil ayrıca 5 saatlik yolda 3 günlük bataryayı yiyorsunuz..

Ayrıca garmin normalde ücretli ama biraz d.h forumları falan araştırırsanız sıkıntı olmaz hehe

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)