Sevmek için çok uğraştım, hala uğraşıyorum ama olmuyor. Sanırım kendi sikletimde hafif hothatch bir otomobil beni mutlu edecektir :) Teşekkürler cevabınız için :)
Nereye veriyor ya, o his o keyif şimdiki araçlarda yok maalesef :(
Printable View
Sevmek için çok uğraştım, hala uğraşıyorum ama olmuyor. Sanırım kendi sikletimde hafif hothatch bir otomobil beni mutlu edecektir :) Teşekkürler cevabınız için :)
Nereye veriyor ya, o his o keyif şimdiki araçlarda yok maalesef :(
biz ne yapalım sıfırken aldığımız 25 yaşında renault 9 umuz. arabayı çaldılar vallahi ağladım allhtan bir yıl sonra buldum . eski araba terapi gibi birşey . her eve lazım .
Yorumları okuyunca eşimden dolayı Allah'a şükür ettim. GC 4.7 jeep'im vardı sattım 2012 suzuki swift sport aldım 1.6 136hl 1045 kg acaip keyifli idi ama konfor sıfırdi hanım bir kere ses etmedi. Sattım Clio rs182 aldım arada Mercedes clk komp. vardı hanım yine ses etmedi . Benzeri motosiklet'de oldu hanım artçım sattım Suzuki gsx ve Honda forzayi gittim ducati monster aldım mono kapaklı.hanim yine gram ses etmedi her defasında mutlu musun diye sordu. Benim içten yanmalı araçlar üzerine ekstra bir ilgim aşkım var o sebeple eşim de sevdiğim keyif aldığım seyi yaptığım için destek oluyor. Ha birde bırakın çevre baskısını ailem bile baskı yapamaz araba konusuyla alakalı. Bir kez doğdum ve ne zaman öleceğim bilmeden yaşıyorum . Şimdi de şirket aracı yerine güçlü atmosferik arkadan çekiş alacağım hanıma yanlarız diyorum tamam diyor :) bu arada 1 yaşında oğlum var çok keyif alıyor arabayla performanslı gezilerden .
Şirket aracı yanına :) edit Geri gelsin :(
ALLAH ım bu post altında bulunan arkadaşlara direksiyonu hidrolik , aksamları mekanik , gazı telli keyifle bineceği temiz araba nasip eyle yarabbi :D
2 gün sonrada clio yu özlersiniz sanayilerden çıkamayınca ve yakıt sarfiyatları belinizi bükünce.
karakter özelliği güçlü donanımı ve keyif verici çok eski olmayan orta segment spor araçlar tercih edilmeli.
sosyal çevreye de uygun olmalı.
Seninle aynı düşüncelere sahiptim ben de. 2016 model Astrayı satıp 99 model SLK aldım, hatta konusunu da açmıştım. Arkadaşlarım bana " olm mal mısın, eski püskü arabayı aldın, hiç akıl yok vs " falan diyordu. Sonra buluştuğumuzda araca bakanlar aşırı beğeniyorlardı. Aşırı dikkat çekiyordu. Hayatımda ilk defa cabrio bir araba almıştım ve tam yaz sezonunda denk gelmişti.
O eski püskü, saçma sapan body kitli arabanın verdiği keyif 2016 model araçta yoktu. Ha sıkıntıları vardı tabii, misal ben 13. sahibiydim :D Tavan eklemli olduğundan gacır gucur ötüyordu.Yazın akşamları üstünü açıp cruise modunda gezdiğimde tüm sesler uçup gidiyordu, duymuyordum bile. Astra'nın yarı fiyatına inanılmaz keyif alıyordum. Sonradan mali durumum kötü olunca, bir de buna aracın parçalarının çok pahalı olması eklenince sattım. Gittim clio rs aldım. Onun verdiği haz hepsinden farklı. Hep aklımda olan bir arabaydı o da.
Yani kısaca diyeceğim o ki bir araba alırken kimsenin dediğine bakmayacaksın. Ha tabii ki araştırıp fikir alacaksın ama yönlendirmelerine izin verme.
Aklında kalacağına altında kalsın derler ya, o hesap. Zaten keyif aldığın bir arabaya sahip olduğunda aracın arızası parçası vs sana dokunmuyor. DEğişik bir bağ oluşuyor arada. Biraz da uğraşacağın bir araba alırsan hem severek binersin, hem de mali yönden rahatlarsın.
Şunu gördüm, aldı yine bir düşünce
Dodge Challenger SRT8 2005 Model 65.000 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 315636954
Amiiiin :)
Doğru söylüyorsunuz ama 2 gün sonrasını düşünmekten şimdi akıp giden zamanı kaçırıyoruz. :)
Hazirana kadar inşallah bu işi halledip eski mutlu ve huzurlu günlere kavuşuyorum.
Ah ah.... :)
:) 40 yaşındayım , 10 yıldır evliyim ve 7 yaşında bi oğlum var , halen mantıklı aile/adam/amca arabası almamakta direniyorum ve bütçem dahilinde zevk alabileceğim/sağıyla soluyla oynayabileceğim araçlara biniyorum .. bu konuda en büyük destekçimde eşim .. Bizler gibilerin en büyük zevki arabalarımızı kurcalamak . Bu zevkten mahrum bırakma kendini.
Ben iki cocukla c70 aldim... cocuklarin koltuklarini koyduk arkaya... Arabaya asik olmustuk... Aldim ve esim bindi cocuklarla... Manuel 225hp t5... Sevince oluyor... ABDye gelecegim diye sattim...
Esim bana anlayis mi gosterdi, arabayi cok sevdigi icin ve kendi kullandigi icin mi ses etmedi bilemiyorum :D :D :D
Sat 206 1.4 hdi van al ,sonra beni ara , sana çok zevkli şeyler anlatırım.Ömrün sanayide geçer.
Allah uzun ömürler versin :) Clio da aslında aile arabasından çok görünüş itibariyle genç otomobili fakat yukarıdaki gönderilerde de bahsettiğim üzere, otomobilde ruh eksik. Tamam çok kuvvetli olmasın ama biraz ruhu olsun yahu :)
:) Ne güzel, sizin adınıza çok sevindim biraz da imrenmedim değil.. Henüz bekarken hayalimi gerçekleştireyim diyorum ben de :) umarım yapabilirim :)
Ne gibi mesela :)
Mesela önüne bir intercooler takabiliriz seninle , forumda 30 sayfalık konun garanti. Her gören oha falan yapabilir , bebek sahilinde lamborghinin içindeki kız ohaa arabaya bak be diyebilir. ufak tefek hadsiz arkadaşlar kötü konuşabiliyor ama olsun. Ben çok eğlenmiştim. Forumda tanıdık çıkar şimdi anlatırlar.