valla aradım araba ilan no verirmisin?
aa ama kmayonet dimi , tüh
Printable View
O değil de o palio niye ucuz?
piyasası mı öyle?
dizel mi?
ucuz yollu eşşek niyetine araba arıyordum.
ilan linki lütfen
Allah razı olsun ne iyi insanlar var :) birde gerçek sandı haber bekliyor
http://i.hizliresim.com/YgqAQZ.jpg
Sivaslım benim be kendine yakışanı yapmış namımız yürüsün hesabı
Bir çoğuna bende aynısını yapiyorum bakiyorum sacma sapan fiyat vermis gel tamam diyorum ya gelmiyor gelen oluncada senden önce arayan vardı kapora verdi sattim diyorum geri dönüp gidiyo millete bedava mesaj yazıp sinir bozmayı para zaman kaybedince belki anlarlar.
https://i.hizliresim.com/lO3l4l.png
600 liraya coilover ilanina gelen mesaj :D
Allah analı babalı büyütsün kardeşim. Arabanın sahibinden linki varsa at hemen gider zaten.
Bende babamın kullandığı iesi satılığa koydum 30 yazdım adam 25 olursa hemen gelip alıyım demiş engelledim cevap bile vermedim :)
Çağırıp dövsen sen suçlu olucaksın dövmesen sinir bozucu ama Emre Kurt diye bir arkadaş var Ankara'da böyle gelen mesajları derlemiş resim halinde trollemiş milleti süper eğlenceli :D
Sözüm meclisten dışarı,bizim millet 5 fazla yazayım,enayi denk gelirse satarım mantığında olduğu için....
Şansını denemek isteyenler oluyor
Clio coupe satarken bir amca ile 15 dk falan sohbet ettik. Ben sanıyorum ki amca ilanı falan inceledi. Ki ben detaylı yazarım ilanlarımı soru işareti kalmasın diye.
Neyse aklıma takıldı amca dedim araba coupe, coupe ne dedi. Dedim 3 kapı demek. Yaa dedi öyle mi.
Amca dedim o kadar para vereceksin fotolara hiç mi bakmadın. Bu tür yurdum insanları olduğu yerde her mesajı beklerim ben.
Gülüp geçmek / engellemek en güzeli.
Oyle adama ben direk dusunuyorsam arabasini, piyasanin cok ustunde yazmissiniz, aklinizda gecen son rakam nedir diye yaziyorum. Kendi ilanlarimi butun piyasadaki arabalari inceleyerek fiyat belirlerim ve genelde uygun fiyat yazarim. 52 yazdigim ilana 47 ye ok dersen hemen geliyorum diyor. Piyasada benim aracimin benzerleri 53-56 yazmis diyorum, yok yaaa abartma 48 e anlastim demin biriyle diyor, durumu ne diyorum, saydigina gore benim arabadan 3 parca fazla boyasi ve ekstra 35 bin km si var, e iyi hayirli olsun onu alin butceniz dahilinde benim aracimin degeri belli diyorum, abartma bence 47 anca eder diyor. Engeli basip gectim valla.
Bana geldiğinde o saçmalıkta mesajlar bakıyorum ilanı var mı diye profilinde. O 5 kırdıysa ben 10 kırıp sen ver arabanı diyorum, susuyolar genellikle