basın expreesten havalimanı istikametine doğru emniyet şeridinde yolcu bekleyenlere iyi olmuş eğerki ordakilerde aktif olursa tabi.
"Wagen"thusiast
İnşallah doğrudur ve emniyet şeritlerini kullananlara kol gibi girer.
Utanmadan emniyetten önüne kırıp birde bıdı bıdı yapıyorlar
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Madem kullanmayacaktın niye EDS ye yatırım yaptın? Maden kullanacaktın neden pasif ettin?
kaç milyon tl harcanıyor o kameralar sistemler için.
yine yandaş firmalardan alınıyor , yandaş firmalar montajını yapıyor vs.
sonra boş boş duruyor hiç bir işe yaramıyor. bağdat caddesi, ataşehir göbekleri, geceleri yine bildiğin yarış pisti. instagramdaki bilimum apaçi sayfaları buralarda çekilmiş ergen videolarıyla dolu. inşallah kol gibi cezalar döşenir de , kötü araba kullanandan kasalar doldurulup, mtv kasko trafik sigortasına geçirmekten vazgeçerler.
avcılar beylikdüzü istikametinde avcılar mezarlığın orayada tabela koymuşlar hız koridor sistemi diye az ilerdeki kameradan başlıyor toriumun önündeki kamerada hız koridoru sonu yazıyor. 1 hafta önce yeni fark ettim araştırıyım diyordum doğruymuş demekki. öyle bi tabela olsa illaki dikkatimi çekerdi. aynı şekilde ters istikametede avcıları geçince ve avcılardan öncede. neyseki umursamayıp devam etmemişim.
Bu arada sırf hız EDS'si olarak düşünmeyin. Ters yön, sapaklarda katılım şeridi ihlali, ışıklarda kavşağın ortasında kalarak kapatmak şeklindeki ihlaller vb. de dahil.
Avrupa yakası e-5 istikametinde yıllardır ne olur ne olmaz diye belirli yerlerde 75 ile gidiyordum zaten. peki anadolu yakasındaki e-5 göztepe-pendik arasında emniyet şeritleri de aktif oldu mu ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)