Var beykozdada araç kiradaymış.
günlük 450 ytl verilmiş. araç için. walla banada söyleyen nikahta kullanılacak dedi. herhalde kot pantolunla evlenecekler :D
Printable View
Var beykozdada araç kiradaymış.
günlük 450 ytl verilmiş. araç için. walla banada söyleyen nikahta kullanılacak dedi. herhalde kot pantolunla evlenecekler :D
Walla istanbul'da oturup S2K'im olsaydı hiçbir ücret istemeden verirdim veya gelirdim. İnsanlık ölmüş yaw ne bu 450ytl
öyle oytun eskidendi kanka derdin nedir bumu gal hadi halledelim işleri şimdi durum bu neyazıkki eski toprak diye konuştuğumuz abilerimiz den öğrendiklerimizi yaşatsakta bakıosunki aaalem höt olmuş canları sağolsun ...
Bugune kadar en az 30 arkadaşımın gelin arabası oldum yarısı askerden arkadaşım asker sonrası 1 kere gördüm oda düğünlerinde yalan yok ama otomobilci olmak otomobille gazlamak değil sadece bence artık eskileri ancak yaadetme zamanı ....
Şimdiki nesil kumuyla oynuyo 1 arabaya bindimi 20 milyarlık bilmiyorlarki dost olmak araba ile para pul ile değil yeri geldiğinde yerinde zamanında yanında olabilmekte ....
Yazdırma bana gece gece.....
hallettiğine sevindim bu arada arkadaşım s2k yı ....
Riskli bi araba kiralamış kim verdiyse yalan değil 450 ytl de az para değil ama özel günlerde limuzin vb. gibi özel durumlarda herzaman parayı dusunmemek şart ..
yani eyer özel birşey istiyorsan ve sende yada arkadaşlarında yoksa otomobil olarak kiralamacıların istediği fiyatlar bu şekilde ..
[QUOTE=ef186;493937]öyle oytun eskidendi kanka derdin nedir bumu gal hadi halledelim işleri şimdi durum bu neyazıkki eski toprak diye konuştuğumuz abilerimiz den öğrendiklerimizi yaşatsakta bakıosunki aaalem höt olmuş canları sağolsun ...
Bugune kadar en az 30 arkadaşımın gelin arabası oldum yarısı askerden arkadaşım asker sonrası 1 kere gördüm oda düğünlerinde yalan yok ama otomobilci olmak otomobille gazlamak değil sadece bence artık eskileri ancak yaadetme zamanı ....
Şimdiki nesil kumuyla oynuyo 1 arabaya bindimi 20 milyarlık bilmiyorlarki dost olmak araba ile para pul ile değil yeri geldiğinde yerinde zamanında yanında olabilmekte ....
Yazdırma bana gece gece.....
bende imzamı atıyorum buğracım..malesef çoğu şey eskide kaldı..QUOTE]