Reklam kokuyor
Printable View
Reklam kokuyor
6 gün önce Instagram'da garaj sahibinin bir paylaşımının altina Sami Ertaş a.ş. yazan birinin bu konuyu acmasi ya anlik öfke ya da reklam zaten:)
Reklamsa bile artık adamın götüresi varsa bile götürmez o dükkana :D
Madem bu konu sayesinde işin çözülüyor , bunun bir karşılığı olmalı. Aşağıya koyacağım linke tıklayarak yardımcı olabilirsin.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...l_durum-5.html
Sıkıntılı durumlar ben bir gün bile dükkanda bekletemiyorum :) 1 seneyi geçkin bekletsem kafayı yerim heralde:)
Reklamsa eğer reklamın kötüsünün olabileceğine bir örnek olsa gerek. :)
Bırak 1-2 gün dükkanda bekletmeyi dükkanın içindeyken başından ayrılamam kolayına aracımın. Maksadım mağdur kişi yermek değil ama bu ne genişliktir arkadaş ya :eek:
valla benzer olay benimde basıma geldi aracım yaklasık 1,5 sene ustanın dukkanın onunde yattı. adamla herturlu kavgayı ettim. en son mahkemelik olduk diye aracı yapıp cıkardılar.
hatırlayanlar varsa reno 21 turbo ile yandan direge sarılmıstım arac pert oldu. ardından maddi imkansızlıklardan oturu 1 sene kada kazalı halde yattı arac. derken elime biraz para gecti cek ve nakit olarak.
arabayı yeniden toparlamaya karar verdim ve usta arastırmasına girdim yakın bir arkadasımın kuzeni dolapdere sanayi ''ad garaj'' kazalı araba alıp topluyor ve satıyordu. yapılmıs arabaları gördüm eski ve yeni hallerini gercekten iscilikleri basarılıydı. al assagı ver yukarı iscilik ve boya komple onlara ait parcalar bana ait sekilde anlastık. aracı ve önden bir miktar 3/1 nakit para verdim ve maceramız basladı.
aracı soktuler ve bana parca listesi cıkardılar gittim parcaları cıkma/sıfır olarak toparlayıp getirdim. arkasından elimdekş cekin vadesi dolmak uzereydi ve kendisine cek isine yarar mı bunu sana vereyim malzeme falan alırsın diyerekten tamam ver hallederiz dedi ve hayatımın hatasını yapmıs bulundum. ceki verdim aracın uzerinde ufak tefek islemler yapılmaya devam etti cekildi duzeltildi tavan kesildi marspiyel kesildi yeni tavan ve marspiyel yerine montajlandı (bunlar 3 ayı gecmistir) derken ben gidip gelmeye devam ederken benim aracın kenarda beklediğini her geldiğimde farklı bir aracla ugrasıldıgnı gordum.
1 ay 2 ay git gel bu sekilde devam etti surekli bugun baslayacaz az isi kaldı yarın baslayacaz az isi kaldı diyerekten beni oyaladılar. sabır da bi yere kadar sonunda patladım ve mevzu cirkinlesmeye basladı.
is yeri sahibinin bana soylediği suydu ahmet bu dukkan aylık kac para ile donuyor senin haberin var mı bende banane dedim benim sorunum mu kardesim parasını verdim mi verdim benim arabamı yapacaksın. yapmayacam demiyorum su araba bitsin seninkini yapacam diye cevap verdi.
benim peder bey bile gitmis adamla kavga etmis niye yapmıyorsunuz cocugun arabasını diye.
sonrasında artık gidip aracı bekler vaziyette gormekten psikolojik olarak yılmıstım her gittigimde daha buyuk cokuntu icine giriyordum telefonla devam ettim ve kendisiniğ ad garaja forumlarda her yerde sikayet edecegimi avukatla gorusecegimi vs soyledım bana bildiğin yere sikayet et dedi.
ad garaja sikayet ettim durumu anlattım onlarda dogru durust birsey yapamadılar avukatla ihtar cektik derken arabaya yeniden baslamıs beni aradı 2 haftaya gel arabanı al diye o 2 haftada 1 ayı gecti.
artık oyle bi durumdayım ki paramla rezil olmusum bi tarafa birde arabayı yapacaklar ama bundan sonrasını nasıl yapacaklar ince isler kaldı vur at seklinde giderse boyası kotu cıkarsa ne olacak diye kendi kendime dusunuyorum :(
sonunda aracı eksik gedik teslim aldım bu niye boyle olmus su niye soyle olmus da diyemedim bin turlu bela okudum halada okuyorum uzerinden 9 yıl gecti.
banada buyuk bi ders oldu bir daha onden odemesini yapmak mı asla...
arkadaslar herkese konu ıle bılgı vermek istiyorum arabayı garaj sahibi arkadasım satın almaya karar verdi kaporasını cumartesi aksamı aldım tamamını pazartesi alıcağımı konustuk beklemedeyim suan için bakalım neler olucak gorucez ama inşallah iki taraf içinde hayırlı olur tamamı için beklemedeyim
Demek ondan vermiyormuş arabaya göz koymus:)))