burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı
İşi bilmeyip / eğitimi almayıp / bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup başvurup almamak ayrı bir şey,
İşi bilip 3-4 ay dirsek çürütüp / eğitim-sertifika alıp / tüm detayları öğrenip KOSGEB Genel Merkezi'nin kapısını aşındırma sonucu başarıya ulaşmak ayrı bir şey.
Destek alamayınca m a l u m parti martavalı okumak ta ap ayrı bir şey. Öz eleştiri yapmak lazım bazı yerde.
Ben kurul karşısına çıkarken benle birlikte bekleyen Kebapçı, Çiğ Köfteci, Giyim Mağazası, Dürümcü vs. sektörler vardı ve hiç biri alamadı haliyle. Kosgeb'in ana istediği olay şu. Sen bu projede neyi hedefliyorsun? Ülkeye katkısı ne olacak? İstihdamın ne olacak?
Sizin projenizi bilmiyorum. Belki ülkeye çok faydalı bir projedir ancak siz yeterli anlatamadınız. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
Adamlar sizin GBT'nize de bakmıyor. Bir yerde tanıdık vs de sokmadım.
İyice eğitimi almayıp/püf noktalarını bilmeden başvuru red yedikten sonra m a l u m parti adamı olmazsanız işiniz zor demek çok saçma geliyor bana. Ben yaptıysam herkes yapabilir yani. Sizden üstün özelliğim yok yani. Bunu demeye çalışıyorum.