Xxxx hastanesi mantıklı hatta kaporta bölümüne ameliyathane vs gibi tabelalar koyup değişik bir konsept yapabilirsiniz
Printable View
Xxxx hastanesi mantıklı hatta kaporta bölümüne ameliyathane vs gibi tabelalar koyup değişik bir konsept yapabilirsiniz
kurduğunuz muhite bağlı bir isim de olur TEM Otomotiv gibi
bir de basit geşen isimler nedir onları da alaydık daha iyi fikrimiz olabilirdi.
Tamirciiiiii :D Şaka şaka. Oto-Klinik geldi aklıma. Yada Otohane
O zaman bende bir ajans sahibi olarak yazayım :)
Amaç akılda kalması ise mutlaka anlamı olan bir kelime olmasına gerek yok.
Tamirhane dışında hiç bir örnek akılda kalıcı değil.
Size tavsiyem gelen isim önerilerini bir kez okuyun ve 3-5 kişiye daha okutun akılda hangisi kalıyorsa o isim kullanılabilir.
(seçeceğiniz kişiler sektör dışından ve kadınlar ağırlıkta olsun, yoksa bu sitede ki gibi sık sık kullanılan isim örnekleri ile karşılaşırsınız)
Kendini tekrarlayan sesleri seçmeye çalışın en güzel örneklerden biri vibio'dur
İnsan zihininde hızlı bir şekilde kalması ve unutulmaması için ya kelimeyi tekrarlamak ya da sesi tekrarlamak en kolay yöntemdir.
Tarkanın şarkılarının akılda bu kadar kalmasının nedenlerinden biri de budur (kuzu-kuzu, dudu dudu, muck-muck,vb)
Keşke size isim önerisinde bulunabilseydim fakat fatura kesmeden maalesef bu hizmeti veremiyoruz:)
Şaka bir yana ben ekip arkadaşlarımla paylaştım bir düşünün diye, aklımıza bir isim gelirse hemen paylaşacağım.
Ama tekrar söylüyorum Tamirhane hem akılda kalıcı hem kaliteli hem de retro olduğu için kalite algısı yüksek bir isim.
***** retro pek moda bu aralar.
Bir tavsiyem daha var Desesa gibi aslında bir açılımı olan isimlerde kullanabilirsiniz.
Desesa - destek / servis / satış (bu sadece bir örnek, algısı iyi değil ama hem kendini tekrarlaması hem de yapılan işe bir şekilde gönderme yapması açısından doğru bir örnek)
Kesinlikle size katılıyorum. Burada asıl amaç yapılan iş ile anılmak ve akılda kalmak.
Ayrıca zihin yormaması. Farkli dillerde isim istemememin sebebi hem okunurluk hamde anlaşılabilirlik sizin ajansınızın adı ne ? Uygun olursa çalışmak isteriz 😊
Tamirhane'den esinlenerek "Tamir-î Hane" olabilir dedim.
Tek şahıs mı sahibi acaba? atıyorum ortak vs varmı şirkette?
Yada birlikte yaptığınız kişi soyad olarak farklı ise, çok uzun değilse soy isimlerinden koyabilirsiniz ismi..
Atıyorum, Düzgün & Kılıç gibi..
Suits dizisine sardımda, orada avukatlık şirketinin ismi böyle idi, soy isimleri yapmışlar. Hoş duruyordu tabi direk isimle alakalı,
Fikir olsun maksat :)
Hayırlı olsun bu arada.
OTOSER bence mantıklı olabilir ya da bu isim gibi ağızdan tek seferde çıkan kalıcılığı yüksek isimler/markalar daha iyi bir seçim olur gibi geliyor.
İçinde "O" harfi olan markaların veyahut isimlerin akılda kalıcılığı diğerlerine nazaran daha fazla.
Buna istinaden düşünürken "Otomobol" diye bir isim geldi aklıma.
Tamirhane veya Tamirane diye bir mekan var bu arada Ayazağa'da, bir bakın isterseniz tescil durumuna.