Haksız değilsin ben de senin gibiydim ama bu ülkede işler olması gerektiği gibi yürümediği için umarım başına iş açmadan bazı üniformalara nasıl davranman gerektiğini anlarsın..
Printable View
Haksız değilsin ben de senin gibiydim ama bu ülkede işler olması gerektiği gibi yürümediği için umarım başına iş açmadan bazı üniformalara nasıl davranman gerektiğini anlarsın..
Sıradaki nefret içerikli konuyu merakla bekliyorum
hatrick bekliyoruz senden artık.
Geldi hattrick
http://www.techturkey.com/forum/sohb...abilirim_.html
olummu? nerden geliyor bu samimiyet? Vardır forumdan bizim buralarda oturan sabah akşam bostancı starbucksta ders yapıyorum hergün polis oluyor önünde şu aralar . Günde 2 kere metro kullanıyorum bostancı kadıköy çıkışlarda oluyor. Klavyede gider yapmayı sevmiyorum yoksa twerk filan bende senin gibi laf sokmaya çalışırdım.Yolun düşerse buralara misafirim ol beraberken çevirmezlerse beraber twerk yaparız suadiye emniyetin önünde 4 yaş büyüksün bu kadar saygılı olabildim kusura bakma.
Gençler ile iyi ilişkiler kurmak: Onlara içtenlikle yaklaşarak problemleri ile ilgilenip destek olmaya çalışmalıyız. Özellikle üniversite ve liseli gençlerle kurulacak diyaloglara itina göstermeliyiz. Lise ve üniversite gençliğine olumsuz davranmanın, terör örgütlerinin propagandalarına malzeme olacağını aklımızdan çıkarmamalıyız.
Genelgenin sonunda “Polisin Davranış İlkeleri”nin bireysel ve kurum kültürü olarak kabul edilip uygulanmasının uzun vadede de “toplumsal barış ve huzura” büyük katkısı olacağı kaydedildi. Genelgenin her kademedeki görevli personel tarafından öğrenilip, öğretilmesi ve uygulanılması istenilerek, gerekirse bu konularda eğitim programları ve kitapçıklar hazırlanması talimatı verildi.
polisler lütfen gençliğe düzgün davranınız emniyet genelgelerine uyunuz...
Fındıklı askeriyenin kenarında içiyoruz genelde akşamları arabanın içinde ekip otosu yanaşınca hemen dışarı çıkıp kimliklerimizi hazırlıyoruz. Kimlik kontrolünü yapıp müziğin sesini açmayın şikayet gelirse kötü olur diyip gidiyorlar :) Buranın ağası da paşası da biziz triplerine girip ters yapsak illa ki bir açığını yakalayıp karakolluk yapabiliyorlar ki yaptıkları zamanda oldu :D
Bence sorun şurada, biz polisin görevini unutuyoruz kimlik isteyince tribe giriyor millet lan çıkar ver kimliği iki dakikalık iş bırak adam işini yapsın ya görüyorum sürekli yolda polis kimlik istiyor off poff ne gerek vardı tipim mi düzgün değil falan bir sürü tatava. Benimde semtimde yunus polis var arkadaşım gece eve bırakmaya geldi kapıda sigara içerken bi anda koca motorla üstümüze geldi ters şekilde napıyosunuz eviniz nerde kimlik dedi bende güzelce cevap verdim şimdi her gördüğünde lan yinemi sen diyip hal harır sorup gidiyor azıcık adamların halinden anlatın gece vakti girip çıkmadığı yer yok neyle karşılaşacağı belli değil
Kardeş yanlış anlamazsan birşey soracam senin devletle ilgili bir sıkıntın mı var?
Koca Emniyet sanki sana sarmış duvar dibinde otururken bile seni mi buluyorlar bu nedir birader? Emrah Başkomisere mi çattın naptın yav?
Kırmayın birbirinizi gülün geçin :)
YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=gPpV8AxlOiQ
Bu arada eğer mahalle/semt içinde kapıda sigara falan içerken bi anda geliyorsa elbet sizi izlemiştir siz farkında olmadan şüphelendiği için gelmiştir
Geçen günkü konuyu da sen acmissin maşallah:) polis sana karşı suç içeren bir davranışta bulunmuyorsa inatlaşma, nezarethane yatağını yaşarsın yoksa
oo yine bir polise atarlandim artık bende bir "badboy" um konusu...