Son bir hafta, 27 sinde Antalya'dayım, hayırlısı olsun artık. Havaalanından Bahçelievler Piri Reis caddesine ulaşımı nasıl sağlayabiliriz?
Printable View
Son bir hafta, 27 sinde Antalya'dayım, hayırlısı olsun artık. Havaalanından Bahçelievler Piri Reis caddesine ulaşımı nasıl sağlayabiliriz?
Havalimanından 600 numaralı otobüsle gideceğiniz yere en yakın konum olan yüzüncü yıl caddesi 2. Durakta inebilirsiniz. Tramvay kullanirsaniz en yakın Muratpaşa camii mevkiinde inebilirsiniz. Yani gideceğiniz konuma yaklaşık 1.5-2 km yürüme mesafesi olur. Taksi kullanırsanizda yaklaşık 60 TL gibi bir rakama dediğiniz konuma ulaşırsınız.
konuyu baştan sona okudum neler yazmışsınız siz hemşeriler güzel yer cennet yer şöyle şeyler demeyin lütfen kimseler gelmesin
kötü çok sıcak yaşanmaz felan yazalım lütfen
Ben hafta sonu antalya'da olacağım,
Tek başıma gidebileceğim gece klübü tarzı nereyi önerirsiniz?
Antalya çok sıcak demeyin ciddeye gitmeden. Ciddede yaşamış biri olarak daha sıcak yer bir mekkeyi biliyorum. Mekkenin geceleri katlanılacak gibi değil. Bütün heryer kaya. Gündüz kayalar sıcağı emiyor akşam bir kusmaya başlıyor anam anam. Dalışta suyun içinde terlediğimi bilirim yaw.
Günaydınlar. Antalya'dan selamlar herkese, sonunda geldim ama 3 gündür ev aramaktan gına geldi.