arkadan yanlış park dan dolayıda ceza gelecek malesef 108 tl olması lazım diye hatırlıyorum
Printable View
kafalarına göre arabaları çekiyorlar, savcılığa gidip itiraz edip çoğu cezayı iptal edebiliyorsunuz,
ben 10 cezadan 7-8 tanesini iptal ettiriyorum, makbuzda 2 tane polis memurunun imzası varsa veya elektronik olarak mobese radarı gibi ceza kesilmemişşe kesin iptal oluyor.
trafik cezası çıkmadı sorgulattım şimdi
trafik cezasıyla aynı olur mu bilmem ama ben fahri trafik müfettişinden yediğim trafik cezasını iptal ettirip geriye paramı da aldım, bu arada mahkemeye vermek demek avukat tutup hakim karşısına çıkmak değil, bildiğin dilekçe yazıyosun itirazını bildiriyosun bununla ilgili belgelerini sunuyorsun; mesela o caddede *park yasağı* nı bildiren herhangi bir tabela olmadığından filan bahset(google da aratarak bu itiraz için gerekli evrakları bulmuştum baya zaman geçti üstünden o yüzden sana şunlar şunlar gerekli diyemiyorum) sonra bu evrakları adliyeye götürüp teslim ediyosun, işlem bu kadar. inş alırsın paranı üç kağıtçılardan
Geçen Şile'de Jandarma Hatalı Park Cezası yazmış makbuzda 34 BAT 008 yazıyor. Benim plakam ise 34 BAT 08. Tesadüf ya o arabada Opel çıkmış sen gerizekalı memur onun cezasını bana gönder neyse indirimli ödedim 80-TL. Fakat Sulh Ceza Mahkemesine gidip dilekçeyle şikayet edeceğim.