Ya 10 tane misafirsiniz ne güzel hepiniz 60 lira koysa adamın mağduriyeti de kalmaz , yapın bi güzrllik xd
Printable View
Ya 10 tane misafirsiniz ne güzel hepiniz 60 lira koysa adamın mağduriyeti de kalmaz , yapın bi güzrllik xd
yazılımdan cok anlamam hep aklımda ama cesaret edemedim motor ustamda yaptırma gerek yok der hep
dr.ecu'ya görüşmüştüm kilometreniz cok yüksek(168.xx) herhangi bir sıkıntı yaşanabilir turbonuz kırılabilir biz bu riski almayız diyip göndermişlerdi
cok zor degil bunu söylemek
Olayların önünden arkasından dolaşmak, aracın sorunlarını yada müşterinin niyetini ve karakterini konuşmak gereksiz ve yersiz.
İnternet sitene açık ve net olarak "10 gün koşulsuz iade hakkı" tabirini koymuşsun. Bunun sonucunda müşteri seninle herhangi bir bilgi paylaşmak yada sana açıklama yapmak zorunda bile değil. Çünkü bu hakkı ve fırsatı MEGACHIPS olarak sen müşteriye vermişsin. Dolayısıyla müşteri iade talep ettiğinde ikiletmeden taahhüdünün arkasında durup anında iade yapman gerekir.
Konunun açıklığa kavuşması çok zor değil.
gidin tüketici mahkeme heyetine. Başvurunuu yapın. Belli olur kim haklı kim haksız. Hak ve hukuk herkes içindir. Faydalanın, birbirinizi yemeyin.
Kredi kartı ile yapılan alıiverişte fatura yine de gerekiyor mu?
Ödeme banka kanalından olduğu için sisteme zaten giriyor diye biliyorum. Fatura şart değil. Ancak ürün garanti süresi takibi için falan belki gerekebilir.
Peşin ödeme varsa fatura alınması gerekli diye biliyorum.
Doğru mu?
Fazla takip edemedim ama Sayın Mehmet Gazihan konuya hiç yazmadı sanırım.
Bayi ile yazılımı yaptıran arkadaş arasında ayrı ve kanıtlanabilir bir satış sözleşmesi yoksa,(bir whatsapp konuşması, forum ortamında yapılmış irade beyanları veya yazılı bir sözleşme gibi) Megachips firmasının altında bulunan bu bayi, web sitesindeki kurallara uymak zorunda çünkü siz firma olarak böyle bir politika benimsemişsiniz.
Adam koşulsuz şartsız iade edebilir sizin aranızdaki sözleşme buna dayalı olarak oluşturulmuş.Şurdaki beyanlarınızdan da ücretin verildiği ve karşılığında bir şey satın alındığını, yani bir satış sözleşmesi yapıldığını kestirmek çok zor olmaz faturaya falan takılmayın, sizin lehinize bir şey çıkmaz ordan.Onun için(eğer faturasız satım yapılmışsa) ayrı olarak idari para cezası da keserler size.
Bu adam hukuk yolunda hakkını arasa faizi ile beraber zaten alabilir.İlgili makamlar faturasız bir satım yapılmışsa re’sen hakkınızda idari soruşturma da başlatır ve ordan da ceza alırsınız.Bunun yanında bu kadar insanın gözünde kaybettiğiniz itibar da size kalır.Yazılımı yaptıran arkadaşın hareketi etik olmasa da sizinki hiç değil.Sözleşmeye Corsa ile ilgili özel bir madde mi eklediniz, veya şart mı koydunuz, eğer bunları yaptıysanız kanıtlayabilir misiniz?
Olay bu kadar basit gerisi sizin ticari kimliğinize kalmış şeyler.Bu kadar kurumsalsanız böyle bir durum şirkete koymaz, en azından tek seferlik(zaten adam olmayan bir hakkı da kullanmaya çalışmıyor, bu hakkı ona en başında siz koşulsuz şartsız zaten vermişsiniz) mağduriyeti giderir daha sonra web sitenizde yer alan ilgili hükmü değiştirirsiniz, işte o zaman kimse size bir şey demez.
Umarım daha da tatsız yerlere varmadan konuyu çözersiniz.Veya bir uzlaşma yolu arayabilirsiniz, arkadaş big turbo yapacaksa sizden de fiyat alsın, biraz kolaylık sağlayın gibi gibi...
yine bu konudan bağımsız yazıyorum: kredi kartı ile yapılan ödemelerde illa o ödemeyi bir yere iliştirmek zorundasınız ama mesela biri geldi manifold aldı peşin verdi, manifoldun çıkışına bu kredi kartı ödemesini koyabilirsiniz, genelde insanlar KDV ödememek için %18, fatura almıyor...
Konuyu baştan sona okudum. Firmanın sitesinde eğer, yazılımsal bir sorun durumunda paranız şu kadar günde iade edilir ibaresi olsa firmayı temsil eden kişi haklı olurdu fakat firma kendi kendini lades etmiş. Koşulsuz şartsız her durumda şu kadar günde geri gelirseniz siler paranızı iade ederiz demiş. Bu durumda karşıdaki haklı da haksız da olsa mecburen iade etmeleri gerekir. Her hatadan ders çıkarılır. Bundan sonra da iade koşullarını web sitelerinde düzenlerler ve ona göre hareket ederler olur biter düşüncesindeyim...
Yok yazmadı. Konudan haberi var sanırım ki web sitesinde değişikliğe gidilmiş. Yazılımı yapan arkadaşta girip girip okuyor ama yazmıyor:)
Firmanın Sorun çözme mantığı şu sanırım:''Boşver oku ama cevap yazma zamanla unutulur, web sitesinden de delilleri kaldır'' :)
Bu hareketlerden sonra kendim uğramam zaten bu firmaya ama mümkün olduğunca çevreme de yaymaya çalışacağım..
müşterinin gireceği x garaj yaptıracağı x işlem sizi ilgilendirmez. aracın bozulcağı x parçalar yazılımcıyı ilgilendirmez. ortada çözülmeyen esnaflık haricinde bir inat var ama daha önce bi elektronik üründe aynı durum başıma gelmişti , eğerki bu durum yargıya taşınsa müşteri %90 haklı çıkar. bence uzatılmadan geri ödeme yapın müşsterinizi memnun yollayın.. insan kaybetmek yerine para kaybedin :)
iki tarafı da tanımam etmem.
imla hatalarım için kusura bakmayın :(
Adam ''Biz amme hizmetimi yapıyoruz parayı nasıl kazanıcaz'' yazmış yahu. İade yi vs geçtim. Hayretler içerisinde hala gülüyorum..