3.5luklar senı tatmın etmiyorsa pololar için KW nin coiloverı olması lazım araştırmanı tavsiye ederim,yay kesmek pek doğru değil hernekadar kolayca sonuca ulaşılan ucuz bir yöntem olsada.
Printable View
3.5luklar senı tatmın etmiyorsa pololar için KW nin coiloverı olması lazım araştırmanı tavsiye ederim,yay kesmek pek doğru değil hernekadar kolayca sonuca ulaşılan ucuz bir yöntem olsada.
problem yaşamadım demek nasıl birşey. ille boşluk olup yayın atmasımı gerekiyo? yay kestirdiğinizde yere daha yakın olucaksınız ama yay sertliğiniz değişmeyecek. yol tutuş berbat olucak, çamurluğa sürtüceksiniz esnemelerden hatta. aracın anotomisi tamamen saçmalıcak. yay kestirmek en büyük saçmalık hatta bazen amortisörün tablasından aşağı indirip yayın oturmasını sağlıyor bazı kendini amortisörcü sananlar. o zaman coilover üreten şirketler biton testlere boşuna para ödüyolar. tüv sertifikasını boşuna alıyolar. 3.5luk yayla idare edebiliyorsanız devam edin yok illa bişey yapmak istiyorum diyosanızda coilover almanız en sağlıklısı olacaktır.
bencede elindekiyle yetinmelisin bak benim resme bırak kesmeyi orjiniyle ilerliyorum :)
kesik yay çok güsell... :D:D:D benımkılerde kesiktii + amort. ama :(
sayın ef 186 ya caaanı gönülden gatılıyom :D
yay kestirilmez! ozaman amortisor al ölümle oynamayın !
http://www.x-tremetuning.com/shop/in...ategory_id=333
bu siteye bakabilirsin woglant'ın türkiye distribitörlüğünü yapıyorlar..mail le veya telefonla arayıp sorabilirsin..varmı yokmu getirtilebilir mi diye ??? ;)
bendede 3.5 luk var yetmedı 1 bakla kestırdım hıc bır sorunla karsılasmadım..
etrafımdada cokarkadas yaptı daha bır sorun yasayan gormedım...
kestırmek tehlıkelı derler yıllardır ama : )
Bir zaman bi palioda yay kestirdik daha sonra yayları bakmak için söktüğümüzde bişi yoktu 2 ye bölünmüş demir parçaları vardı ve araç pimpon topu gibi sıçrıyordu süratli giderken cok tehlikeli ve bundan dolayı amortisor ve ekipmanlarını değiştirmek zorunda kaldık.
aracım honda civic 93 eg di.bende kestirip amortisörleri sertleştirmiştim. hiç bir sorun yaşamadım.ama huzursuzdum.bide ısıtma yöntemi var ama onu hiç kimse tavsiye etmiyo. bence 3.5 luk iyidir devam etmek lazım.