Bankacı değilim fakat kredi durumunda kirmizi liste vs tamam sehir efsanesi. Icerde adaminiz varsa veya size krediyi cikaracak yetkili isten anlayan biriyse krediniz aninda hazır, cok absürt bir durumunuz yoksa. Daha once defalarca basima geldi ordan biliyorum. Bu konularda ben de sizin gibi kilim ve takibe dusmemek icin hep gununde ödeme yaparim (bu arada findex gibi uygulamalardan kredi notunuzu ogrenmek de kredi notunuzu düşürür) velhasil o kadar düzenli odeme yapmama ve daha önceden cok daha fazlasini cekmis olmama rağmen 2bin liralik hızlı ihtiyaç kredisi lazim oldu. Ulan o bankaya gidiyorum yok bu bankaya gidiyorum yok vay efendim veremeyiz sudur budur dedim saka yapıyorsunuz herhalde daha once su kadar çekmişim kaldi ki mesaj atiyorsunuz su kadar krediniz hazir diye... Kafayı yedirdiler bana aciliyeti de vardi 2bini vermediler bankadaki yetkili uygulama ve telefondaki yetkili dahil. En son 5. aramamda falan sanirim iyi bir kaydım bunlara, kadin sakin olun beyfendi falan dedikten hemen sonra kredinizi onaylıyorum dedi aninda hesaba yatirdi. Demem o ki bariz bir kaydiniz yoksa ve maddi durumunuz istediginiz krediye uygunsa gerisi krediyi veren yetkilinin insiyatifine kalmış.