aynen çok haklısın inek muhabbetinde pazarlığı one göre yapmak lazım elimizde patlamasın en kötü kurban geliyo kurbana kadar bakar sonra keseriz :D
Printable View
aynen çok haklısın inek muhabbetinde pazarlığı one göre yapmak lazım elimizde patlamasın en kötü kurban geliyo kurbana kadar bakar sonra keseriz :D
Kazasız, değişensiz, yeniden boyanmış paneli olmayan, modifiye edilmemiş ve düşük km'li impreza GT kullanan (mavi veya gri renk tercih sebebidir) sütçü dede varsa lütfen haber verin.
Sen istedikçe daha da kıymete biner, bence zorlamak boşa böyle durumlarda.
Ayrıca yaştan dolayı da muhatap görmezler.
Ailedeki büyükle konuş, baba olur amca olur enişte olur. Eve süt siparişi verin. Geldiğinde senin araba da güzelmiş böyle bir şey istiyorum ben de bizim çocuğa kaç para istiyorsun diye sorup konuya girsin. Kaç derse pazarlık etmeden alın. Olsun bitsin.
Adamı neden kazıklamaya çalışıosunuz kendi emelleriniz için. Adam temiz bakmış temiz temiz binio.Siz kendi emeliniz için adamı arabayı satmaya zorlayacaksınız sonra adam bi daha nereden bulacak o kadar temiz araba.
0 araba alabilecek olsa sence hala o arabaya biner miydi?
buyur dededen corsa :D
https://i.hizliresim.com/2JbjOO.jpg
https://i.hizliresim.com/D7a3Gy.jpg
39999 getir corsayı götür :D
Yukarıda ben mi yanlış okudum yoksa corsaya spor araba mı denildi :D
o arabayı alıp big turbo cart curt kapak açıp bozacaksan alma bence yazık olur.. yok ben bineceğim benim için 1.7 heves vb dersen verebileceğin max miktarı verirsin alırsın ömürlük binersin.Satmıyorsa da hayırlısı dersin :) şahsi fikrim ise isterse 10kmde olsun 1.7 için bu toplara girmezdim.hothatch kovalardım veya nostalji kovalardım.
Zevk meselesi. Kimine göre iğrenç bir tasarım gelebilir, kimine göre rüya araba da olabilir.
Naçizane tavsiyem; tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler. Nitekim ben bu yöntemi seçtim ve adabınca 3 ay uğraş verdim ve hayalimdeki arabayı aldım. Tabii herşey nasip kısmet. Ama langır lungur tarhana bulgur üslupla yaklaşırsan o iş olmaz. Efendi gibi gidip konuşman lazım. Başka türlü olmaz. Bayramda seyranda arayıp kendini mükerrer zamanlarda hatırlatman lazım. Sonuçta orası bi galeri değil. İkna etmen lazım zaman içerisinde.
Bizde birgün şans eseri bundan 5 yıl önce doğan gödük bir garajda şans eseri boyasız 23.000kmde amcayı kafalamak için baya uğraştık birgün arkadaşım ***** antepdeyiz elimize tatlı alıp gidelim tatlı yiyelim tatlı konuşalım amcanın gönlünü alalım dedi. Neyse aldık gittik amcam 77 yaşında ileri derece şekeri varmış tatlıyı yedi adam ölüyordu zor hastaneye yetiştirdiler çocukları az daha dövüyordu bizi :D :D :D Uğraşılmıyor amcalarla zor :)
royal blue nasıl bir renk lacivert gibi mi?
Bir müşterimde e34 520ia var 80 yaşında adam araba harika ama o da satmıyor. 6 fabrikası 3 tane tatil köyü var bildiğim kadarıyla gel de bu adamı parayla kandır :D
Ona araç için reddedemeyecegi meblada para teklif et. Emin ol satacaktir. ;)