arkadaslar ankarada cam filmi cektirilebilecek duzgun bir yer var mi bu konuda tecrubesi bilgisi olan var mi
arkadaslar ankarada cam filmi cektirilebilecek duzgun bir yer var mi bu konuda tecrubesi bilgisi olan var mi
0532 661 60 69
ali çölgeçen
randevu ile çalışıyorlar
mertcan dan aldım numaranı dersen her konusa yardımcı olur
Ankara nın en profosyonel çalışan ekibi.
Gmg Garage'da yaptırdık tavsiye ederim
gmg garage mustafa abı.
aydınlıkevler enka tuning kadir aydemir
istanbul aksaray 23 tl arka camı tek parça yapıyo![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
valla ismini bilmiyorum, mgnpower Gürol kardeşim tavsiye etmişti orayı ama gittiğime pişman oldum.. film çekildikten sonra arka cam rezistansı iş göremez oldu, adama bunu ilettiğimde yüzüme bile bakmadı.. yani "alışveriş bitti seni tanımıyorum" mantığında birisi, gitmeyin paranıza yazık olur..
ben sana giderken beni ara dedim aramadin basina buyruk is yaptin. beni ara mutlaka gerekirse beraber gidelim dedim yok laf soz dinlemedin. bugune kadar 20den fazla arabaya film yaptirdim bahsi gecen yerde en ufak boyle bir tane bit kadar tek kucucuk bir nokta kadar sikayetim yok benimde ayni yerle ilgili. on numara film yapiyorlar. bir iki tane yaptirmis olsam sansima boyle oldu diyecem ama kardesim volvosundan cliosuna kadar 20den fazla araba diyorum yaa... simdi tekrar cektirecek olsam ilk ve tek gidecegim yerdir kendileri.
kanka arasam ne olacaktı? adamına göre muamele ediyolarsa zaten baştan kaybediyorlar demektir.. sonuçta senden bahsettim ben adama, ama hatırlamadı pek.. işimi yaptım paramı aldım artık seni tanımam zihniyetinde bir mekan orası, kusura bakma..sen de hepsi hatasız çıkmıştır ama bak 1 tane hatalı çıkınca kimseyi tanımıyorlar...
Bu konu benim icin de iyi oldu.. Ben de düsünüyorum; ama olmusken kaliteli ve problemsiz olsun istiyorum..
Bu yazılan yerlerin fiyatları hakkında bilgisi olanlar, ortalama bi fiyat ta yazabilirlerse cok iyi olur valla..
tanimamazlik yapamazlar saygida kusur etmezler hic saolsunlar. hepsini tek tek yeniden cektiririm valla.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)