ripaul Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar konuyu acan kisi olarak noktayi koyayim,
Generali ne harika bir firma ki Izmir'de mekanlari dahi yok. Kendilerini aramak durumunda kaldim ki bu durumlarda yuzyuze konusmak ***** en iyisi, telefonda adami cileden cikartirlar.
Her neyse aradim, konusmaya direkt, bakin suphe falan dahi degil, sofor degisikligi yuzunden hasari odemiyoruz seklinde basladilar. Gayet kendilerinden eminler. Durumu acikladim, detaylariyla anlattim, kanitlari sundum. Hala direttiler, baktim olmayacak, bir abimin tavsiyesi uzerine yukarida da yazdigim gibi, anlasilan o ki ben sizi tahkime vermek zorunda kalacagim siz bana odemeyeceginize dair bir red yazisi gonderin derhal, tahkim karar versin kim hakli haksiz deyince eeaaoo abi bir dakika diye basladi konustugum sahis :) Dosyaniza tekrar bakiyorum diye devam etti, konusma dahilindeki saygi her nasilsa bir anda artti ve o gune ait telefon dokumlerini attigim takdirde dosyanin kapatilacagi soylendi, ben de o gune ait telefon dokumumu kullandigim operatorden rica ederek kendilerine ilettim.
Durum budur :)
Ozetle bu tip durumlarda hakliysaniz ve sigorta sirketi odemiyorsa, hic uzatmadan kendilerinden odemediklerine dair bir red yazisi isteyip tahkime gideceginizi soyleyin :)