Allah sabır versin, belediyecilik zihniyeti değişmedikçe daha çok sorunlar yaşarız. Akp Chp vs ayırmıyorum, bundan sonra eldeki bütçeyle kul hakkı yemeden işe yarar hizmet getirecekler seçilsin inşallah.
Printable View
Allah sabır versin, belediyecilik zihniyeti değişmedikçe daha çok sorunlar yaşarız. Akp Chp vs ayırmıyorum, bundan sonra eldeki bütçeyle kul hakkı yemeden işe yarar hizmet getirecekler seçilsin inşallah.
tüm bunların ana sebebi aslında şöyle özetlenebilir.
Bu ülkede yıllar boyuna siyasetçiler halkı düşünerek politika ve hizmet üretmek yerine sadece kendilerini ve ceplerini düşünerek yaşadılar. Tüm dünyada siyasetçilerin, belediyelerin derdi vatandaşının hayatını kolaylaştırmak, değerlerine sahip çıkıp yaşam şartlarını ileri götürmek iken bizim gibi geri kalmış ülkelerde bunun tam tersi yaşanır. Bizim siyasetçilerimiz için insanın değeri yoktur, vatandaşın değeri yoktur, işin komiği bizim insanımız için de insanın değeri yoktur. Su basan köprüden geçerken yanındaki araba su aldıysa ona gülüp geçer bizim vatandaşımız...
Melih gibi bir adama senelerce oy vermeye devam etti koca bir şehrin yarısı, ne yazık ki hakediyoruz hepimiz ülkemizde kalarak bu muameleyi
Ultra vizyoner başkanımızın Ankara'dan transfer ettiği Buğra Gökçe bu işin müsebbibi. Son birkaç senede adeta köy haline geldi koca şehir. Alt geçitleri su basıyor, ama kendileri Konak alt geçidinin duvarlarını süslemekle meşgul. Bugün gördüm, duvar süslerindeki ışıklandırmayla uğraşıyorlar. Muhteşem.
Götçek'in Ankara girişlerindeki yaptırdığı kocaman kapıların fiyatına Ankara'nın bütün alt yapısı adamakıllı rehabilite edilirdi.
betonlasmanin yan etkilerinden birisi. yagmuru emecek toprak kalmazsa altyapiyi ne kadar yapsaniz fayda etmez.
Ankara da deniz yok diye isyan ediyordunuz alın size Deniz daha ne istiyorsunuz :-)))))
esenyurtdaki kavşağı yıktılar yenisini yapmaya başladılar o günkü nüfus ve yoğunluğu hesaplayıp, ancak inşaat bitmeden nüfus ve trafik yoğunluğu 2ye katladı.
inşaat biter bitmez aynı kavşakta tekrar inşaata başladılar yeni yoğunluğa göre :D adamların ilk yaptığı alt geçitte 20+ kez tır sıkışmıştı :D
yani devletin içindeki ve işleri peşkeş çektiği firmalardaki mühendisler bir harika dostum :D
demem o ki günü kurtarma pay kapma peşindeler. yoksa 100+ yıl dayanabilen asfalt yazıyor benim kardeşim projeye ama ya devlet ya mütaahhit firma ne gerek var bir daha para kazanmıcaz mı kafasında çiziyor geçiyor.
şimdi çanakkale köprüsünde bakalım oralarda neler gelecek başına.
ehonomi çoh iyi diyip kaçıyorum.. ha bi de laiklik elden gidiyeah..
Onu diyorum işte ben de.
Atatürk zamanında demiş ki kızılaydaki caddeler 50 metre genişliğinde olsun. Demişler ki bu içti saçmaladı 50 metre yol mu olur.
Bugün kızılaydaki yollar 50m genişlikte olsa anca yeterdi herhalde.
Ama işte o zaman da Atatürk gibi kendini her yönde kanıtlamış bir adamın dediğini yapmayıp, kendini daha üstün görüp kendi bildiğini yapan dangalaklar varsa bugün de var.
İleriyi görmek, geleceğe yönelik planlar yapmak şarttır. Ama dediğin gibi günü kurtaralım mantığıyla, şu iklim değişikliğiyle biz daha bol bol rafting yaparız. Kızdığım nokta bu işte. Sırf onlardan değil diye dinlenmeyen kredi verilmeyen o kadar çok uzman, bilgili kişi var ki her konuda...
Gidem bitane zodiac alam garaja atam. Ankara'da. Önce sen hastasın derler, yarın bir gün görürüm onları.