kupa belçikanın beyler aha buraya yazıyorum @ibrahim33 gibi :D
Printable View
kupa belçikanın beyler aha buraya yazıyorum @ibrahim33 gibi :D
2-1 önde hırvatlar. uzatmalarda çaktılar. brnim favorim hırvatlar bakalım ne olacak.
tüh ulan ruslarda çaktı yine beraberlik
oh be hırvatalr çıktı.
Hırvatlara futbol oynamak yakışıyor ya,umarım belçika-hırvatistan oynar finali.
Berabere bitecek, penaltılarda hırvatlar alacak dıyordum tuttu. Ruslara iyi oldu :D
Defans yapanlar son 16 ya cıkmasa,futbol ne keyıflı olur....
Biri bi uğursuzluk yapmış. İsveç son maçı oynayana kadar ankete 0 gidiyordu. biri maçtan hemen önce İsveç e şans vermiş. Adamlar elendi. Kim bu uğursuz merak ettim ? :D
Fransa-İngiltere finali olur o finalde de ne olur hiç bilemiyorum ilginç bir dk yaşadık.
Brezilya nın basında Avrupa lı teknık dırektor olsa nasıl olurdu?
Zaten oyuncuların buyuk bolumu avrupa da oynuyor....
Sonunda benimki de patladı.. Güle güle Belçika.. Belçika kupanın en zevkli en seyredilir futbolunu oynayan takımdı bence... Yazık oldu. Bu dünya kupası tamamen sürpriz sonuçlarla geçti.. Forumda Fransa % 20 Hırvatistan % 11 İngiltere % 3 şans verildi. Ama sonda bu 3 takım kaldı... Her halde. Hırvatlar ingiltere yi de geçerse sürpriz devam edecek demektir. izlicez görcez bakalım.
Benim de favorim en başından beri Belçikaydı. Final oynamayı hak ediyordu bence yazık oldu
Fransa çok kalitesiz futbol oynuyor,dün belçika daha hırslı ve güzel ataklar sergiliyordu. Hele son dakikalarda kümeye düşecek takımın,ayda yılda bir galip geldiği gibi korner direğinin oralarda zaman geçirmeler falan hiç yakışmıyor :).
Fransa'yı nedense hiç sevmiyorum,bugün ingiltere geçsin de yapıştırsın şunlara .
Hırvatları desteklıyorum garıp sekılde :(
Belcıka brezılya fınalı olmalıydı.
Atak futbol oynayan takımlar gıttı resmen...
ingılızlerı sevmem ayrı ama futbolları da hep aynı be kardesım...
Biz de patladik artik bu saatten sonra bizden cok cekmis olan hirvatistani destekliyoruz hayirlisi.
Belçikaya üzüldüm, iyi top oynadılar.
Fransa önceki genç jenerasyon tecrübesizliğini atmış, hala çok etkili değil ama bir şekilde kazanmasını biliyor,
Hırvatlar benim minimum yarı final görürler diyordum nitekimde oldu,
Portekiz de bir forvet olsaydı herşey onlar için daha farklı olabilirdi.
Arjantin, messi üzerine kurulu ,dybala bile oynamadı.. beter olsun :)
Brezilya, Almanya için ise tarihlerinde en büyük süprizleri yaşadılar, güzel oldu :P
Son 4 ü doğru Tahmin ettim. Ama finale tamamen sürpriz Fransa Hırvatistan çıktı. Bu saatten sonra kimin kazandığın çok önemi kalmadı. Sürpriz devam etsinde Hırvatlar alsın bari kupayı. Fransızları pek sevmem.
Umarım Hırvatlar alır :)
Hadi be Hırvatistan çak şu fransizlara.
Ballı Fransızlar, top oynamadan öndeler. Şaka gibi. Hırvatlar yenecek inşallah :D
İlk yarı 2-1 bitti, umarım ikinci yarıda Hırvatlar öne geçmeyi başarır. Hep sonradan yendiler. Yine yenmelerini dilerim.
Bu kadar bahtsız bir takım görmedim ben ya.. biri kendi kalelerine biri şanssız bir penaltı ... umarım ikinci yarı şans hırvatlardan yana olur
Bu maç gider. Fransa 3-1 yaptı :(
Fransa çok rahat alır
Hırvatlae final takımı değil
Fransa Almanya olsaydı işler çok farklı olurdu
Almanlar hala nasıl elendi anlamış değilim :)
4-1 yaptılar. Hırvatlar psikolojik olarak bitik şuan maalesef
Vay bee 4-2 oldu amma gollü bir final oluyor.
Pozısyona gırmeden 2-0 oldu...
Ne dıyım....
Fransa oynamadan, Hırvatların bireysel hatalarından dolayı maç kazandı.
Çok sanssizlardi. Hırvatistan gönlümüzdeki galip :)
Ama küçük bir noktaya değinmek istiyorum. Euro 2008'de eledigimiz hırvatlar neredeyse ayni takımla turnuva üstüne turnuva koyup finalist oldular... bir çok oyuncusu en köklü kulüplerde ve kendilerini çok geliştirdi. Kaldı ki finalde kaybetmelerine rağmen canavar gibi oynadılar ve son 3 dakikaya kadar fransa 3 farkli skora rağmen tir tir titredi. Bizse o tarihten itibaren hiç bir elemeyi geçemedik. Futbol anlamında hic bir gelişimimiz olnadi. Ülkecek çok sevip de kaybettiğimiz başka bir şey yok herhalde futbol kadar.
170 katılımla anket kapandı. katılan yorum yapan herkese teşekkür ediyorum. Benim Gönlüm Belçika' dan yanaydı. Zira bence en iyi futbolu da onlar izletti.
Sın Hırvatistan bari kazansın istedik genellikle ama o da olmadı. Bu dünya kupası çok sürprizli geçti. >Finalde Almanya Brezilya olmamasına çok sevindim doğrusu.
Artık Türkiye ligine dönebiliriz.
:D