User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
39 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Avustralya'da Yaşam

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi arkadaşım sydney de. belki 10 senedir ordadır. burda uni okumadı .Adam yollarda kaldırım kenarlarını süren araçlar vardır ya hani onlardan sürüyor.
    gitmediği parti kalmadı en son david guettayı tikecek diye endişe duyuyorum.
    amerikada ne kadar üretim var ise avustralyada daha fazlası var.bas git ne olcak sanki en baba geri dönersin.kek mek ısmarlarız fln işte.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi arkadaşım sydney de. belki 10 senedir ordadır. burda uni okumadı .Adam yollarda kaldırım kenarlarını süren araçlar vardır ya hani onlardan sürüyor.
    gitmediği parti kalmadı en son david guettayı tikecek diye endişe duyuyorum.
    amerikada ne kadar üretim var ise avustralyada daha fazlası var.bas git ne olcak sanki en baba geri dönersin.kek mek ısmarlarız fln işte.
    Yazmak istediğim çok şey var da banlanmayalim abi kek mevzusuna boşver
    Mesafe olayı beni tek düşünduren olay bı belimizi doğrultalim da kismetimizde varsa olur.
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    24 25 yaşlarında elimde fırsatım vardı gitmedim. Şimdi ki aklım olsa hemen bavulu toplar giderim.Fırsatını bulmuşken bence git.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah askina git. Git kendini kurtar. Maddi destek lazimsa seni zerre kadar tanimadigim halde sozum soz bende destek olacam. Gitme imkani varken bu ulkede duran adamin aklindan suphe ederim. Dene sansini ne kaybedersin.
    Yemin ediyorum copcu olarak alacaklarini bilsem gidecem. O kadar soyliyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Scoorp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah askina git. Git kendini kurtar. Maddi destek lazimsa seni zerre kadar tanimadigim halde sozum soz bende destek olacam. Gitme imkani varken bu ulkede duran adamin aklindan suphe ederim. Dene sansini ne kaybedersin.
    Eksik olma sağolasın Ülkedeki çoğu genç gibi bende gidişattan memnun değilim ve ekonomik durumumuz düzelse bile insanların kafa yapasinin duzelecegine inanmıyorum. Allah büyük bitsin okul başvuru yapicam büyük ihtimal.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Scoorp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ah ah banada nasib olsa keske

Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Engin abinin başını agrittim. Yurtdışına giden bi kaç arkadaşla daha konuştum. Kesin kararlıydim başvuru yapicaktim. Ama unuttuğum bişey vardı KTÜ faktörü. Mezuniyet bütünlemesinde 1 dersten bıraktılar beni. Hiç uğruna 6 ay okulumu uzattım. Allah yalvarması ettim gene fayda etmedi geçirmedi. Kullandığım mide ilaçlarını artırmaya başladım. Bütün planlarım sekteye uğradı. Staj bitimi Almanyaya akrabalarımın yanına gidicem. Ne olursa olsun eşinizi dostunuzu colugumuzla çocuğunuzu ktuye göndermeyin. Değil tercih konusu kesinlikle söz konusu bile etmeyin. 25 yaşında sinir hastası bı adam görmek istiyorsanız ornek karşınızda tercih sizin tabiki.

EOZDAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Engin abinin başını agrittim. Yurtdışına giden bi kaç arkadaşla daha konuştum. Kesin kararlıydim başvuru yapicaktim. Ama unuttuğum bişey vardı KTÜ faktörü. Mezuniyet bütünlemesinde 1 dersten bıraktılar beni. Hiç uğruna 6 ay okulumu uzattım. Allah yalvarması ettim gene fayda etmedi geçirmedi. Kullandığım mide ilaçlarını artırmaya başladım. Bütün planlarım sekteye uğradı. Staj bitimi Almanyaya akrabalarımın yanına gidicem. Ne olursa olsun eşinizi dostunuzu colugumuzla çocuğunuzu ktuye göndermeyin. Değil tercih konusu kesinlikle söz konusu bile etmeyin. 25 yaşında sinir hastası bı adam görmek istiyorsanız ornek karşınızda tercih sizin tabiki.
    Eğer Almanya'da bir firmadan kabul alırsanız, çalışma vizesi alıp gelirseniz sizin için daha iyi olur. Bende staj için geçici çalışma vizesi aldım yaz sonuna kadar. Evrak, süreç vs. gibi konularda yardım lazım olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

indeed.de iş başvurusu yapıp şansını denemek isteyenler için Alman versiyon kariyer.net .
    Superb

Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EOZDAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer Almanya'da bir firmadan kabul alırsanız, çalışma vizesi alıp gelirseniz sizin için daha iyi olur. Bende staj için geçici çalışma vizesi aldım yaz sonuna kadar. Evrak, süreç vs. gibi konularda yardım lazım olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

indeed.de iş başvurusu yapıp şansını denemek isteyenler için Alman versiyon kariyer.net .
    Numaranı özelden atabilir misin bana.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sinirlenme kardeşim,elbet bizim de yüzümüz gülecek bir gün. Çok şükür gülüyor ama daha çok gülecek herkes kıskanacak. Pes etme
    imzasız..

EOZDAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Numaranı özelden atabilir misin bana.
    özelden gönderdim
    Superb

Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sinirlenme kardeşim,elbet bizim de yüzümüz gülecek bir gün. Çok şükür gülüyor ama daha çok gülecek herkes kıskanacak. Pes etme
    Sabrimin son demlerindeyim kime patlarsa yazık olacak.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden sinirlendin ki? Notlarin yuksekti de mi biraktilar? Yoksa yeterli notu alamadin diye mi? Tek dersin kaldi diye birsey olmaz diplomayi verelim gonderelim demelerini beklemiyordun heralde?

Haksiz yere kaldiysan dava acabilirsin. Yok ustte yazdigim gibiyse ve bunun icin sinir yaptiysan, avustralya planlarini unut. Bu psikolojiyle orada zor tutunursun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden sinirlendin ki? Notlarin yuksekti de mi biraktilar? Yoksa yeterli notu alamadin diye mi? Tek dersin kaldi diye birsey olmaz diplomayi verelim gonderelim demelerini beklemiyordun heralde?

Haksiz yere kaldiysan dava acabilirsin. Yok ustte yazdigim gibiyse ve bunun icin sinir yaptiysan, avustralya planlarini unut. Bu psikolojiyle orada zor tutunursun.
    Burayı Avrupa zannediyosun heralde dava açtık bakalım ne zamana görülecek o dava , avukat masrafları vs uzar gider bu liste. Ordan konuşması güzel geliyor bilmediğiniz bişey var ki ben bu kadar sinir yapmışım.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en ufak aksilikte bu kadar sitrese sinire girersen işin zor. emin ol hayat daha ne zorluklar çıkaracak karşına. bir ev için 10 yılımızı feda eden bir toplumda ilk sıkıntıda vazgeçemezsin.

avusturya olmaz başka bir yer olur zamanla. çok takma çıkan sıkıntıları. yeni şeylere dik gözlerini.

açık söylüyorum, 1 dil 1 yıl demektir adam gibi çalışırsan. 1 dilin profesyonel hale gelmesi 2 yıldır.

sen bu gün başlasan çalışmaya ingilizce almanca ve rusçayı 30 olmadan öğrenmiş olursun. ondan sonra zaten firmalar seni havada kapacak sen surat yapmaya başlayacaksın. ben 30undan sonra 2 dil öğrendim nerdeyse ki kafam hiç basmıyor normalde. ingilizce tamamlandı şimdi rusça kazıyorum 2ncisi daha tam öğrenmiş değilim aslında çat pat da sırpça var.

inan bana 29 iken bi *** bilmiyordum. çok pişmanım senin yaşında çalışmadım diye. sen bizlerden şanslısın neyi sinir yapıyorsunuz bu yaşta.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burayı Avrupa zannediyosun heralde dava açtık bakalım ne zamana görülecek o dava , avukat masrafları vs uzar gider bu liste. Ordan konuşması güzel geliyor bilmediğiniz bişey var ki ben bu kadar sinir yapmışım.
    Hayatta daha önüne çok haksızlıklar çıkacak. Sen bu kadar hırslı devam edersen hep dezavantajlı durumda kalırsın. Olan olmuş durumu nasıl toparlarım, düzeltirime konsantre olmanı tavsiye ederim. Küplere binmenin senin yada sonuç için bir faydası yok.

Evet konunun detayını bilmiyoruz. Bende yargılayıcı bir yazı yazmadım zaten(Üstüme vazife de değil zaten).

Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en ufak aksilikte bu kadar sitrese sinire girersen işin zor. emin ol hayat daha ne zorluklar çıkaracak karşına. bir ev için 10 yılımızı feda eden bir toplumda ilk sıkıntıda vazgeçemezsin.

avusturya olmaz başka bir yer olur zamanla. çok takma çıkan sıkıntıları. yeni şeylere dik gözlerini.

açık söylüyorum, 1 dil 1 yıl demektir adam gibi çalışırsan. 1 dilin profesyonel hale gelmesi 2 yıldır.

sen bu gün başlasan çalışmaya ingilizce almanca ve rusçayı 30 olmadan öğrenmiş olursun. ondan sonra zaten firmalar seni havada kapacak sen surat yapmaya başlayacaksın. ben 30undan sonra 2 dil öğrendim nerdeyse ki kafam hiç basmıyor normalde. ingilizce tamamlandı şimdi rusça kazıyorum 2ncisi daha tam öğrenmiş değilim aslında çat pat da sırpça var.

inan bana 29 iken bi *** bilmiyordum. çok pişmanım senin yaşında çalışmadım diye. sen bizlerden şanslısın neyi sinir yapıyorsunuz bu yaşta.
    Cevap çok basit abi birini hasta etmek istiyorsan gönder ktuye bı hafta yaşasın fragmanı görsün ne diyim.
    İlk bı gidip göreyim Almanya'yı bı düzen tutturabilicegimi gözüme kestirirsem dediğin gibi yaparım abi . İnsanlar böyle uzaktan niye bu kadar sinir yapiyosun ne var gibilerinden soruyor belki ben fazla takıyorum ama gram ne bu meslekten ne bu okuldan hevesim kaldı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayatta daha önüne çok haksızlıklar çıkacak. Sen bu kadar hırslı devam edersen hep dezavantajlı durumda kalırsın. Olan olmuş durumu nasıl toparlarım, düzeltirime konsantre olmanı tavsiye ederim. Küplere binmenin senin yada sonuç için bir faydası yok.

Evet konunun detayını bilmiyoruz. Bende yargılayıcı bir yazı yazmadım zaten(Üstüme vazife de değil zaten).
    6 sene boyunca sürekli haksızlığa maruz kalıyorsunuz hiç sinirlenmez miydiniz ?

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 sene boyunca sürekli haksızlığa maruz kalıyorsunuz hiç sinirlenmez miydiniz ?
    Askerden geleli 3 sene olacak nerdeyse,babam mali müşavir hayatta yapmak istemediğim mesleklerden biriydi çünkü kadir kıymet bilinmiyor. Elimden geldiğince bulaşmamak için iş arayışlarına girdim. Girmiş olduğum tüm iş arayışlarında hakkım yendi açık bir şekilde. Devlet bankalarından birinde bire bir mülakata kaldım , m a l u m partiden referansın var mı diye soruldu açık bir şekilde tabii ki elendim.

Bunlar öyle şey yapmaz en azından hak hukuk bilirler dedim işbank yolunu tuttum,grup mülakatına kaldım gayet güzel geçti ve bire bir mülakata kaldım. Toplam 5 kişi kalmıştık ve bayan almayacaklarını biliyordum 3 erkek 2 bayan kalmıştık. 2 erkeği aldılar beni almadılar o 2 erkeğinde grup mülakatında ağzı açılmamıştı nasıl geçtiler meçhul o diğerinin emmisinin oğlu bu başkasının derken kaldık.

Alayına gider dedik baba mesleğine koşturuyoruz,büyük konuşmayım yine bu mesleği devam ettiremezsem bir şeyler yaparım limon satarım su satarım,birilerinin hakkımı yemesine göz yumamam .
    imzasız..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler